Skip to content

Omien kappaleiden luominen Songifyn ja Autorapin avulla askel askeleelta (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
microfono 2

Musiikkia pidetään yleisesti välitettävänä kielenä, joten voi olla mielenkiintoista luoda kappaleita päivittäin käyttämillesi laitteille saatavilla olevien sovellusten avulla.

Suuri hyöty käyttöjärjestelmistä, kuten Apple ja Android, on, että niillä on laaja valikoima ohjelmia tämän tyyppisille toiminnoille.

Vaikka jotkut ovat ilmaisia ​​tai maksettuja, se on erittäin viihdyttävä menetelmä niille, jotka haluavat pelata karaokea tai luoda kappaleita ammatillisilla vaikutuksilla.

Molemmat toiminnot ovat mahdollisia sovellusten kautta, joista puhumme tänään ja jotka voidaan hankkia ilmaiseksi käyttöjärjestelmäkaupoista.

Joten jos haluat tietää hieman enemmän siitä, miten voit käyttää ohjelmaa tuntemaan itsesi taiteilijaksi, voit näiden sovellusten kautta hanki viihdekeskus Sinulle ja koko perheellesi.

Songify -sovellus, joka on suunniteltu luomaan lippulaivapop -kappaleita

Smulen kehittämä mutta Khush Inc: n julkaisema sovellus on tarkoitettu laajenna musiikkiohjelmistoasi nauhoituksilla sen käyttäjien tekemiä. Se on ilmainen ohjelma, joka on saatavana mobiililaitteille, jotka toimivat Applen ja Android -käyttöjärjestelmien kanssa.

Aluksi Songify on mukana kolme ilmaista teemaa, joiden avulla voit aloittaa kokeilun ja luoda kappaleita, vuorostaan ​​muokata ääntä ja sen sävellyksiä.

Jos lapsesi käyttävät sovellusta, sen alusta on lapsilukko jonka avulla voit määrittää ohjelman estämään lapsia kuulemasta pahoja sanoja tai vuorovaikutusta loukkaavien yhteisöjen kanssa.

Kuinka luoda kappaleita Songifyn avulla?

Sen menetelmä on hyvin yksinkertainen, koska se on vain välttämätöntä paina levyn muotoa joka näkyy päänäytössä tallennuksen aloittamiseksi.

Tästä lähtien on sinun tehtäväsi, mitä sinun pitäisi tehdä, koska olet aloittanut uuden aiheen luomisen. Kirjeen lisäämiseksi on vain tallennettava puhuttu vuoropuhelu, ja ohjelma huolehtii automaattisesti sen tyylin muuttamisesta, jolla se kuulostaa valitsemasi rytmin mukaan.

Kun sovellus on suunnitellut tavan saada sinut kuulostamaan laulavalta ja tekemään muokkauksia mielesi mukaan. Sinulla on mahdollisuus tallentaa tai jakaa kappale.

AutoRap-sovellus, joka on taipuvaisempi hip-hopiin

Jos olet kiinnostunut enemmän rap -kappaleista, Smule on myös koulutettu kehittämään ja julkaisemaan tämän sovelluksen.

Toisin kuin edellinen, tämä on saatavana laitteille, jotka toimivat Androidin ja Applen kanssa. Sen sisällä ne voidaan ladata ilmaiseksi.

Koska ne on luonut sama ohjelmoija, kappaleiden luomisen menetelmä on melko samanlainen. Sinun tarvitsee vain painaa ”Tap to Rap” aloittaaksesi nauhoituksen, joka seuraa myöhemmin valitsemasi taustaäänen.

AutoRap-sovellus, joka on taipuvaisempi hip-hopiin

Kuten Songify, voit myös muokata kappaletta muuntamisen jälkeen. Vaikka AutoRap huolehtii automaattisesti siitä, että äänitys kuuluu rytmiin sopivalla rytmillä.

Jos haluat nauttia toisesta tilasta. Mahdollisuus karaoke taiteilijoiden jo julkaisemille kappaleille.

Tällä tavalla ja vanhempien valvonnan avulla voit viettää mukavaa aikaa perheesi kanssa. Uuden sisällön luominen ja jakaminen sosiaalisten verkostojen kautta tai tallentaminen laitteeseen.

Päätelmät

Mahdollisuus luoda kappaleita, jotka ovat täydellisiä tekijöitäsi, on jo mahdollista. Sitten Smule on omistettu tuottamaan pari ohjelmaa niille, jotka haluavat toteuttaa tämän unelman.

Näiden ohjelmien avulla voit osoittaa luovuutesi tämän tyyppisille taidoille jakamalla ne yhteisössä ja muissa Internet -ohjelmissa. Lisäksi sitä voidaan käyttää myös luo hetki täydellistä nautintoa itsellesi tai läheisillesi.

Siksi on suuri etu saada vihdoin pari hyödyllistä ja interaktiivista ohjelmaa, kuten AutoRap ja Songify.