Skip to content

Osat ja mihin ne ovat | Katso, miten se tehdään

2 de syyskuu de 2021
vista previa barra herramientas 14700

Useimmissa ohjelmissa ja jopa käyttöjärjestelmissä on niin sanottuja vakiotyökalurivejä, koska usko tai älä yksi hyödyllisimmistä työkaluista, mutta vähiten arvostettu kaikista, koska niistä käynnistyy suuri valikoima vaihtoehtoja ja toimintoja, jotka ovat välttämättömiä tämän ohjelman täyden hyödyn saamiseksi.

Mutta kuten useimmissa asioissa, meillä ei ole kovin laajaa tietoa tästä, ja siksi tänään, miten se tehdään, annamme sinulle lyhyen mutta täydellisen selityksen vakiotyökalurivistä ja myös mitä toimintoja sillä on, jotta voit käyttää sitä tällä tavalla.

Mitä se sisältää ja mikä on tämän työkalurivin tehtävä?

Tämä työkalupalkki yleensä sisältää painikkeet, joita käytetään kaikkiin komentoihin kutsutaan standardiksi. Yksi eniten sitä käyttäneistä yrityksistä on Microsoft, mutta se ei ole ainoa, mutta eri käyttöjärjestelmät käyttävät myös tätä työkalua.

Tämä normaalisti on muotoilu tasainen pisteeseen, jossa hiiri on sijoitettu johonkin painikkeista, jolloin tämä on enemmän 3D -ulottuvuus. Painikkeiden tai vaihtoehtojen joukossa sillä on:

Uusi

Tätä käytetään uuden tyhjän asiakirjan luomiseen käyttämällä mallia oletusasetuksena. Näin saat ”uusi tiedosto”, jota voidaan pian muokata.

Avata

Tämä painike kertoo meille, että siitä on mahdollista avata mikä tahansa tiedosto, joka on jo luotu ja käyttää sitä ohjelmiston sisällä, jos se on yhteensopiva tämän kanssa.

Pitää

Tämä on yksi yksinkertaisimmista selittää, sillä se suojaa asiakirjaa tai tiedostoa, jossa työskentelet, joten se ei katoa, kun suljet ohjelman. Jos kyseessä on uusi tiedosto, se kysyy sinulta etsi kansio, johon haluat tallentaa sen, Mutta jos olet muokannut vain olemassa olevaa tiedostoa, kun painat painiketta, tämä tiedosto korvaa edellisen.

Etsiä

Tämän työkalurivin osion avulla voit etsiä mitä tahansa tiedostoa tai asiakirjaa, joka on viimeaikainen tai joka sinun on todella löydettävä helposti. Myös jos haluat, voit poista tai poista hakupalkki käytöstä.

Tulostaa

Tässä painikkeessa on tulostimen kuvake, ja sitä käytetään tulosta suoraan mainittua asiakirjaa edes katsomalla sen esikatselua (ainakin aiemmin), koska nykyään on mahdollista tarkistaa koko asiakirja.

Leikkaa, kopioi ja liitä

Nämä kolme kohtaa ovat yksi käytetyimmistä, koska niistä voit leikata tai kopioida tehdyn tekstin ja liittää sen täysin eri paikkaan.

Vaikka nämä toiminnot voidaan tehdä näppäimistöllä, tämä työkalupalkki todella yksinkertaistaa kaikkea siihen liittyvää.

Kumoa ja tee uudelleen

Useimmissa ohjelmissa on luettelo toimista, joita teemme siinä, koska se on mahdollista kumoa mahdolliset virheet tai tehdä jotain, josta pidimme. Se on todella hyödyllinen toiminto.

Zoomaus

Sinä pystyt lisää tai lisää zoomauspainike palkkiisi, tämä vaihtoehto tulee mahdollistaa lisäyksen tiedoston sisällöstä, jotta voit visualisoida paljon paremmin, voit lisätä näkymän 10%: sta 500%: iin

auta

Tämä on yksi tämän palkin viimeisistä vaihtoehdoista, koska se on todella tarpeellinen hae apua jostain syystä. On myös muita painikkeita, joilla on erilaisia ​​toimintoja, kuten taulukot, piirustukset ja sarakkeet, mutta niiden käyttö ei ole niin näkyvää useimmissa ohjelmissa, koska edellä mainitut ovat näiden vakiotyökalujen eniten käytettyjä toimintoja.

Mikä on Word -työkalupalkki

Tämä on vain työkalu, joka on yleisesti esillä näytöllämme lineaarisesti, joko vaakasuoraan tai pystysuoraan, joka löytyy useimmista ohjelmista ja käyttöjärjestelmistä, koska sieltä on mahdollista suorittaa erilaisia ​​toimintoja.

Tätä käytetään laajalti, ja sillä on myös erilaisia ​​variantteja niistä voi tulla mukavampia. Pohjimmiltaan näitä työkalurivejä on käytetty ensimmäisen käyttöjärjestelmän asennuksen jälkeen, se on työkalu, joka on kestänyt pitkään.

Mihin työkalupalkki on tarkoitettu?

Tämä toiminto on tarkoitettu päästä käsiksi ohjelmiin jo asennettu tai sovelluksia saatavilla käyttöjärjestelmässämme. Tämä helpottaa hakuprosessia ja minimoi hakuvirheiden valikoiman. Samalla tavalla se on pikakuvake, jolla voit tarkistaa välittömästi suoritettavat tehtävät.

tavallinen työkalurivin selitys

Mitkä ovat työkalupalkin osat?

Ensimmäisessä tapauksessa se on joka koostuu pikakäynnistyspalkista. Tämä mahdollistaa pääsyn kaikkiin käyttöjärjestelmään asennettuihin ohjelmiin yksinkertaisemmalla ja organisoidummalla tavalla. Sitten on kuvakkeet, joilla pääset käyttämään sovelluksia, kuten Google, Mozilla Firefox ja valitsemamme musiikkisoitin.

Tästä ikkunasta voit myös challita avoimia ja käynnissä olevia sovelluksia. Jos tietokoneesi jää jumiin, tämä voi olla ratkaisu ohjelmien sulkemiseen ja välttämiseen.

Tiedosto

Tätä käytetään uuden tyhjän asiakirjan luomiseen käyttämällä mallia oletusasetuksena. Tällä tavalla saat a ”uusi tiedosto”, jota voidaan pian muokata.

Alku

Tässä osiossa voit käyttää yhtä Wordin käytetyimmistä työkaluista. Täältä löydät vaihtoehdon luo uusi tiedosto, valitse käytettävä kirjasintyyppi, kirjasinkoko, taulukossa vaadittu tasaus ja vaihtoehdot, kuten lihavoitu ja alleviivattu, jotka ovat yleensä näkyvimpiä ja yleisimpiä.

Lisää

Tässä voit lisää joukko hyödyllisiä elementtejä työsi puolesta. Taulukot, kannet, kuvat ja jopa arkin muokkaukset, kuten sivun poistuminen ja otsikko. Sen lisäksi, että voit jakaa asiakirjan sarakkeiksi ja osioiksi mieltymystesi mukaan.

Design

Tässä voit määritä asiakirjan tekniset tiedot. Arkin taustaväristä, marginaalityypeistä, asiakirjan suunnasta ja lisättyjen lisäelementtien järjestämisestä tulevat elementit.

Varaus

Tässä osiossa saat kaikki tekstin asetteluun liittyvä. Täältä löydät vaihtoehtoja, kuten asetussivun, kappaleen ja järjestämisen. Ehdottomasti yksi olennaisista asioista, kun annat viimeisen silauksen työlle.

Viitteet

Täällä, kuten sen nimi viittaa, saat kaiken perustuen tekstiviittauksia. Tekijän viittaukset, hakemisto tai alaviitteet. Se koostuu seuraavista osista: Sisällysluettelo, alaviitteet, tutkimus, viittaus ja bibliografia, hakemistot ja otsikko.

uusi työkalurivi

Kirjeenvaihto

Työkalu suunniteltu kirjeiden ja kirjekuorien luominen. Se helpottaa sen suunnittelua ja tarjoaa myös mittauksia maun mukaan. Se koostuu seuraavista vaihtoehdoista: Luo, kirjoita ja lisää kenttiä, esikatsele tuloksia ja viimeistele.

Tarkistaa

Täältä löydät vaihtoehdot parantaa tekstin kirjoittamista. Vaihtoehdot, kuten: Tarkista, Ääni, Esteettömyys, Kieli, Kommentit, Seuranta, Muutokset, Vertaa, Suojaa ja Muste.

Näytä

Täältä löydät kaiken viitattu asiakirjan käyttöliittymään. Tässä osiossa on seuraavat vaihtoehdot: näkymä, mukaansatempaava, sivun liike, esitys, zoomaus, näyttö, makrot ja jakopiste.

auta

Kuten nimestä voi päätellä, löydät täältä apua hakupalkin käytössä vastaavat ohjelmaa. Ja voit tavalla tai toisella poistaa kaikenlaisia ​​epäilyjä yhdellä askeleella.