Skip to content

Ota tumma tila käyttöön Xiaomi MIUI 11- tai 12 -laitteessani – Helppo ja nopea

3 de syyskuu de 2021
miui personalizar android

Epäilemättä Xiaomi -brändin Android -mobiililaitteet ovat onnistuneet saavuttamaan suuren suosion monissa maissa, koska niiden laitteet ovat paras vaihtoehto laatu ja hinta älypuhelinteollisuudessa, josta tulee myös hyvä kilpailu jättiläisille Samsungille ja Applelle.

Lisäksi Xiaomi -brändin mobiililaitteilla on myös oma ohjelmisto tai käyttöjärjestelmä, joka toimii yhdessä Android -käyttöjärjestelmän kanssa, MIUI -laiteohjelmisto.

Se tarjoaa laitteillesi a erinomainen moderni ja tyylikäs muotoilu Niin paljon, että useimmat ihmiset, joilla ei ole Xiaomi -puhelinta, haluavat muuttaa laitteiden ulkonäköä niin, että se muistuttaa MIUI: ta.

Tätä varten käyttäjät päättävät ladata laitteilleen erilaisia ​​kantoraketteja, jotka pystyvät muuttamaan laitteen tyyliä omaksuakseen Xiaomi -puhelimien käyttöjärjestelmän ulkonäön.

Xiaomi -laitteet eivät kuitenkaan tarjoa vain tyylikästä muotoilua, vaan myös MIUI -järjestelmän uusimpien päivitysten ansiosta se on onnistunut kehittämään laajan valikoiman toimintoja, jotka optimoi laitteen suorituskyky ja samalla parantaa käyttökokemusta Xiaomi -laitetta käytettäessä.

Yksi suosituimmista toiminnoista, jota monet ihmiset ovat käyttäneet koko julkaisun ajan, on tumma tila, joka on toiminto, joka voi muuttaa kaikki valkoiset vaaleat taustat tummiksi ja mustiksi.

Mihin Xiaomi -matkapuhelimeni tumma tila on tarkoitettu?

Puhelimen tumman tilan avulla voit tummenna tietyt paneelit ja palkit jotka olivat aiemmin valkoisia ja tuottivat paljon valoa, ja voit myös säästää enemmän akkua pimeässä tilassa, koska vähentämällä kirkkautta ja vaaleita värejä vähentää laitteen akun kulutusta.

On huomattava, että on myös useita sovelluksia, jotka integroivat tumman tilan vaihtoehdon, kuten Instagram tai WhatsApp, joten voit värjätä sen värit mustaksi tai harmaaksi.

Tumma tila voi olla varsin hyödyllistä Erityisesti silloin, kun olemme huoneessa, jossa on vähän valoa, ja jotta emme vahingoita silmiämme, voimme valita tumman tilan ja myös vähentää laitteen näytön tuottaman valon kirkkautta.

Uusimmissa MIUI -päivityksissä oli mahdollista sisällyttää tumma tila laitteemme toimintojen joukossa, jotta voit aktivoida sen Xiaomi -puhelimellasi nyt, jos et tiedä kuinka olla huoletta sen jälkeen, opetamme sinulle kuinka aktivoida tumma tila

Kuinka aktivoida tumma tila Xiaomi -laitteessani

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on käyttää MIUI -tiliäsi ja päivittää se niin, että voit käyttää kaikkia sen toimintoja ja asetukset.

Voit tehdä tämän siirtymällä laiteasetuksiin ja sitten MIUI -version. Painamalla sitä näet kaikki nykyisen version tiedot.

Napsauta painikettaetsi päivityksiä ’ jotta laite voi löytää automaattisesti uudemman version, jos MIUI -järjestelmän päivitysprosessi käynnistyy yhdellä painalluksella.

tumma tila xiaomissa

  1. Kun olet päivittänyt MIUI -järjestelmän Xiaomi -laitteessasi, voit aloittaa tumman tilan aktivoinnin siinä
  2. Tätä varten sinun on päästävä puhelimen asetuksiin ja valittava näyttövaihtoehto.
  3. Sen sisällä näkyy useita vaihtoehtoja, joista yksi on valita haluamasi näyttötila, josta voimme valitapäivätila ’ ja ’pimeä tila ’ Paina tumman tilan vaihtoehtoa, jotta se voi alkaa toimia laitteen järjestelmässä.
  4. Kun olet painanut ja lopettanut prosessin, huomaat, että asetusten ja muiden kuvakkeiden varat Ne ovat tummempia värejä.
  5. Jos haluat aktivoida tämän toiminnon nopeammin, voit käyttää laitteen toimintopalkkia vetämällä sormeasi yläreunasta alas avataksesi ilmoituspalkin.
  6. Sen sisällä on kuvake, joka tarjoaa tumman tilan aktivoinnin tai poistamisen käytöstä. Jotta voit aktivoida sen, sinun tarvitsee vain painaa sitä ja odottaa muutama sekunti, jotta tumma tila voidaan määrittää puhelimeesi.
  7. Ja valmis, Nauti pimeästä tilasta Xiaomilla.

Onko tummaa tilaa mahdollista käyttää kaikissa matkapuhelimeni sovelluksissa?

Kun aktivoit tumman tilan Xiaomi -puhelimessasi, useimmat sovellukset siirtyvät tummaan tilaan. Normaalisti sinun on käynnistettävä se uudelleen odottamaan sen aktivoitumista täysin kaikissa sovelluksissa.

Muilla laitteilla odotat vain vähän ja tumma tila otetaan käyttöön kaikissa sovelluksissa. Sinun pitäisi tietää, että todellisuudessa sitä ei aktivoida automaattisesti kaikissa sovelluksissa, vaan kaikissa Google -sovelluksissa se aktivoidaan automaattisesti.

Sovelluksissa tämä ei tapahdu Voit siirtyä sovellukseen ja aktivoida sen suoraan sieltä sovelluksen asetuksissa.

Xiaomi tumma tila

Kuinka ohjelmoida tumma tila Xiaomi MIUI 11- tai 12 -laitteessani ilman Androidia

Sen lisäksi, että on hienoa, että voimme aktivoida pimeän tilan auttamaan silmiämme, kun ne kärsivät eniten, voimme määrittää tämän toiminnon niin, että se aktivoidaan ja deaktivoidaan haluamallasi hetkellä.

Yleisin määritä se klo 18.00–9.00. Näin pimeää tilaa ei aktivoida koko ajan. Tästä voi tulla ärsyttävää, kun pimeä puhelin näkyy koko ajan.

Tämän toiminnon määrittämiseksi sinulla on oltava otti pimeän tilan kokonaan käyttöön puhelimessasi. Noudata seuraavia ohjeita:

  • Valitse asetukset, valitse sitten näyttö, missä se lukee, siirry tummaan tilaan ja voila, sinun on aktivoitava se.
  • Kun olemme pimeässä tilassa, voimme nähdä muita vaihtoehtoja, näemme sen, joka sanoo:ohjelmoida’ ja aktivoit sen sitten.
  • Sinun on valittava, mihin aikaan pimeä tila aktivoidaan ja mihin aikaan se poistetaan käytöstä. Suosittelemme asettamaan sen aikaan, jolloin silmäsi voivat kärsiä eniten, kello 18.00 välillä ja että se on poistettava 8 tunnin kuluessa.

Voit aktivoida tämän ohjelmoinnin puhelimellasi Xiaomi, Redmi ja jopa Poco Phone, noudattamalla samoja vaiheita kuin edellä.

Mitä tehdä, jos tumma tila ei tule näkyviin?

Monet Xiaomin käyttäjät ovat valittaneet, että tumman tilan asetukset eivät näy puhelimissaan tästä voi tulla ärsyttävää ja enemmän, jos sinulla on MIUI 11 -versio Xiaomissasi.

Todennäköisesti sinulla on vanhentunut Android -versio tai se et ole päivittänyt MIUI -versiota kokonaan eikä kaikkia sen ominaisuuksia ole kehitetty.

Xiaomi pimeässä tilassa

Suosittelemme sinua ole tietoinen kaikista uusista päivityksistä MIUI ja tee se mahdollisimman pian. Jos sinulla on kaikki päivitykset ja puhelimesi näyttää edelleen vikaa, parasta, mitä voit tehdä, on pyytää apua alan teknikolta tai ammattilaiselta.

Valitse tumma ja vaalea tila

Kun hankimme uuden matkapuhelimen, sama se tulee oletuksena selkeässä tilassa, Olemme tottuneet käyttämään puhelinta tällä tavalla, eikä se ole huono, kunhan yrität pitää huolta näköstäsi, esimerkiksi et käytä puhelinta, kun kaikki muu on pimeää.

Totuus on, että monet ihmiset sanovat niin tumma tila on parempi, koska ne eivät vahingoita, mutta näin ei aina ole, kun olet ympäristössä, jossa on paljon valoa, sinun on myös vaikea lukea, koska näyttö on täysin pimeä.

Joten parasta, mitä voimme suositella, on se Aktivoi pimeän tilan ohjelmointitoiminto, kun yö laskee ja että valo -tila on aktivoituna loppupäivänä. Näin voit käyttää ja nauttia puhelimestasi molemmilla tavoilla ilman huolia.