Skip to content

Päivitä Apple TV: n automaattiset ja manuaaliset sovellukset

2 de syyskuu de 2021
apple tv plus 14805

Mikä on paras tapa päivittää Apple TV -sovellukseni?

Yksi parhaista vaihtoehdoista pitää Apple TV: si lataamasi ja asentamasi sovellukset ajan tasalla on päivittää ne. Vaihtoehto, jota monet Apple TV -käyttäjät käyttävät eniten sovellusten päivittämiseen, on tehdä se manuaalisesti Applen App Storesta. Mutta ne voidaan tehdä myös automaattisesti, ja alla kerromme, kuinka se tehdään molemmissa tapauksissa.

Manuaalinen menetelmä

Tätä varten sinun on siirryttävä Apple TV: n sovelluskauppaan, ja siellä sinun täytyy etsi sovellus, jonka haluat päivittää. Kun olet löytänyt sen, huomaat, että se näyttää vaihtoehdon, joka on tunnistettu päivitykseksi.

Siksi sinun on valittava vain tämä vaihtoehto ja päivityksen latausprosessi aiemmin valitulle sovellukselle Se tehdään välittömästi. Tällä tavalla voit päivittää haluamasi sovelluksen manuaalisesti, jopa Apple TV: hen asettamasi näytönsäästäjän, kunhan vain yksi on ladattavissa.

Toisaalta, jos ’Päivitä’ -vaihtoehto ei näy sovelluksessa, jonka kanssa haluat saada tällaisen palvelun, voi olla, että sinulla on jo sovelluksen uusin versio.

Automaattinen menetelmä

Apple TV: llä on useita työkaluja, joiden avulla käyttäjät voivat nauttia palvelustaan ​​yksinkertaisella tavalla. Tällaisia ​​työkaluja ovat mahdollisuus paitsi määrittää iPhone iPhonen kaukosäätimeksi Apple TV: lle myös asettaa päivitykset automaattisesti sovelluksista, jotta prosessia ei tarvitsisi suorittaa manuaalisesti.

Voit tehdä tämän siirtymällä Apple TV: n Asetukset -osioon ja syöttämällä sen sovellukset. Kun olet siellä, muista se on kaksi vaihtoehtoa päivittää automaattisesti sovellukset, joilla on kaltevuus Apple TV: ssäsi.

Ensimmäinen näistä vaihtoehdoista, päivittää sovellukset automaattisesti, on aktivoimalla kohdassa näkyvä painike luettelo päivitettävistä sovelluksista. Tämän painikkeen avulla voit antaa käskyn suorittaa tarvittavat päivitykset, mutta tämä prosessi ei ole ennalta määritetty.

omena tv televisiossa

Joten jos haluat aktivoida automaattisen päivityksen Apple TV -sovelluksillesi pysyvänä tilauksena. Sinun on valittava toinen vaihtoehto, joka ilmaisee toiminnon ’Päivitä automaattisesti’.

Vaikka Applen TVOS -järjestelmä ei toimi samalla tavalla kuin muut tämän yrityksen julkaisemat järjestelmät, yksi niiden välisistä yhtäläisyyksistä on tarve päivittää sovelluksia säännöllisesti asennettu niihin.

Riippumatta siitä, käytätkö Apple TV Plus -alustaa vai tämän järjestelmän tavanomaista palvelua, sovellusten päivitystarve on sama molemmissa tapauksissa. Siksi sinun on oltava tietoinen vaihtoehdoista, joita sinulla on, kun se tulee tee tarvittavat päivitykset Apple TV: ssäsi oleviin sovelluksiin.

päivitä Apple TV -sovellukset

Kun harkitsemme tätä, näytämme sinulle tämän kuinka päivität sovelluksia Apple TV: ssäsi manuaalisesti ja automaattisesti. Voit siis nauttia kaikkien sovellusten uusimmista versioista.

Kuinka ratkaista päivityksen aikana ilmenevät erilaiset viat

Jos olet noudattanut aikaisempia suosituksiamme Apple TV: si sovellusten päivittämiseen, olet varma, ettet ole aiheuttanut haittaa tämän prosessin onnistumiselle. On kuitenkin joitakin Apple TV: n kanssa yhteensopivia laitteita, joilla on joitain haittoja päivittää vastaavat sovellukset.

Internet -yhteyden ongelmat

Tällä tavalla sinun pitäisi tietää, että todellisuudessa useimmat viat eivät johdu Apple TV: hen telakoidusta laitteesta, vaan pikemminkin käyttämääsi verkkoyhteyttä. Joten sinun on varmistettava, että sinulla on hyvä verkko, kun päivität sovelluksia. Tarkista nopeus ja jos yhteys on kaapelilla, että se on kytketty oikein.

Virheet sovelluksessa

Samoin jotkut usein esiintyvät ongelmat Apple TV -sovellusten päivittämisessä joko manuaalisesti tai automaattisesti johtuvat saman sovelluksen vika. Joten tässä tapauksessa suosittelemme, että varmistat, että sekä Apple TV -järjestelmäsi että App Store -sovelluksesi ovat täysin toiminnassa.

Käynnistä uudelleen tai pakota palautus

Muissa tapauksissa, joissa sovellusta ei voi päivittää, se on käynnistettävä uudelleen tai suoritettava pakotettu palautus. Tämä varmistaa, että se päivitetään oikein. Joten silloin voit kohdata mahdolliset haitat, kun tarvittavat päivitykset sovelluksiisi Apple TV: ssä.