Skip to content

Pakettipalvelun lähetyksen seuraaminen – yksinkertainen opas

27 de elokuu de 2021
rastrear seguimiento paquetes postales

Varmasti lähetit kerran paketin perinteisen postipalvelun kautta, mutta et koskaan saanut tietää, milloin se saapui määränpäähänsä. Tästä syystä tässä artikkelissa opetamme sinulle kuinka seurata tai seurata pakettipalvelun kautta lähetettyjä paketteja jotta tiedät lähetyksen tilan.

Mitä ovat postipaketit?

Postipaketit ovat lähetyksiä, jotka sisältävät lähetyksen, joka voidaan lähettää postin kautta. Lähetyksen jälkeen postipaketit pysyvät suljettuina, kunnes ne saavuttavat a postitoimisto.

Postipakettien ominaisuudet

Jokaisen postipaketin on oltava postipalvelusääntöjen mukainen ja siinä on oltava lomake, joka sisältää tiedot vastaanottajasta, paketin toimituspaikasta ja vastaanottajan tiedoista.

Postipaketti tarkistaa postipaketin ja lähettää sen sinetöitynä. Lisäksi mainittu paketti on merkitty tunnuksella a seurantanumero jota voidaan käyttää seuraamaan lähetyspaikasta määräpaikkaan.

Mistä voin seurata pakettipalvelulähetystä?

Pakettipalvelun kautta lähetettyjen pakettien seurantaan tai seurantaan on kaksi vaihtoehtoa. Nämä vaihtoehdot ovat hyödyllisiä riippuen tiedosta, joka asiakkaalla on reitistä, jota lähetetty paketti seuraa, vaikka he eivät voi käyttää minuutin tiedot toimituksesta.

Samoin on tärkeää huomata, että hInternetissä on useita sivustoja, joilla seurataan pakettia, mutta suosituin on 17 -raitainen.

17 Jälki

Sitä pidetään maailman suurimpana pakettiseurantapalveluna. Se pystyy seuraamaan lähetyksiä 220 maan kautta. Myös siksi, että se on yhteensopiva yli 250 operaattorin tai muiden tytäryhtiöiden, kuten DHL: n ja MRW: n, sekä kuuluisan China Post -yhtiön kanssa.

Seurantakoodi tai koodin seuranta

Postipalvelua käytettäessä ei kuitenkaan ole yhtä seurattavaa verkkosivustoa, mutta niitä on useita verkkosivut sen maan mukaan, jossa paketti sijaitsee. Siksi on tarpeen tunnistaa reitti, jonka kautta paketti kulkee, ennen kuin se saavuttaa lopullisen määränpäänsä.

Kuinka kauan kestää, ennen kuin lähetetyt paketit saapuvat perille?

Lähetettyjen pakettien arvioitu saapumisaika riippuu useista tekijöistä, kuten tullin kautta kulkemisesta, joka voi yleensä kestää tunteja, päiviä ja jopa viikkoja. dokumentointi joka voi viivästyttää pakettien siirtoa, jos se ei noudata pakettien lähettämistä koskevia sääntöjä tiettyihin maihin tai jos se ylittää maanosat.

Onko olemassa tiettyä sivustoa lähetettyjen pakettien seuraamiseen?

Et ehkä tiedä paketin tarkka polku jonka olet lähettänyt. Tässä tapauksessa voit käyttää 17TRACK -nimistä verkkosivustoa, jossa voit syöttää lähetetyn paketin seurantakoodin. Paina sitten ”Etsi” -painiketta ja muutaman sekunnin kuluttua voit tunnistaa paketin tilan, alkuperän ja seuraavan määränpään.

17 -rataiset paketit

Kannattaako paketit lähettää postipakettipalvelun kautta?

Perinteisestä postipalvelusta lähetetyt paketit ovat halvempia kuin Premium -toimituspalvelut kuten AliExpressin tilauksessa, mainitakseni esimerkin. Postipakettipalvelun avulla paketin saapumisaika määränpäähän voi kestää yhdestä kuuteen kuukautta. Et myöskään saa aina seurantatietoja tai tietää paketin tilaa.

Pakettipalvelusta lähetettyjen pakettien seuranta voi tuntua monimutkaiselta, koska ei ole yhtä verkkosivua tunnista lähetyksen tila johtuen riippuvuudesta maasta, jossa paketti sijaitsee. Tämän ja muiden tekijöiden avulla voit pohtia, kannattaako pakettipalvelua käyttää.

Mikä on UPU ja mihin maihin se liittyy?

On tärkeää tietää, mitä UPU: n rekisteröidyt maat seurata lähetettyjä paketteja. Kunkin maan postipalvelusivusto näyttää paketin viimeisimmän tilan, mutta ei kerro tietoja paikoista, joissa paketti on kulunut. Siksi seuranta koostuu siitä, että tiedetään vain, mihin lähetetty paketti on menossa.

Jos haluat tietää UPU: ssa rekisteröidyistä maista, siirry UPU: n viralliselle verkkosivustolle. Voit myös käyttää kunkin maan postipakettipalvelun verkko -osoitetta.

UPU (Universal Mail Union) määritellään Yhdistyneiden kansakuntien (YK) kansainväliseksi ja hallitustenväliseksi järjestöksi. Se on erikoistunut postipalveluihin nimensä mukaisesti. On huomattava, että sen perusta on vuodelta 1874.

pakettilähetykset

Tähän mennessä se koostuu 192 jäsenmaasta:

Afganistan, Etelä -Afrikka, Albania, Saksa, Saudi -Arabia, Algeria, Angola, Antigua ja Barbuda, Argentiina, Armenia, Australia (mukaan lukien Norfolk), Itävalta, Azerbaidžan, Bahama, Bahrain, Bangladesh, Barbados, Valko -Venäjä, Belgia, Belize, Benin , Bhutan, Bolivia, Bosnia ja Hertsegovina, Botswana, Brasilia, Brunei, Bulgaria (Rep.), Burkina Faso, Burundi, Kambodža, Kamerun, Kanada, Kap Verde, Keski -Afrikan tasavalta, Tšad, Tšekki (tasavalta), Chile, Kiina (kansantasavalta) (mukaan lukien Hongkong, Macao), Kypros, Kolumbia, Komorit, Kongo (tasavalta), Kongo (tasavalta), Korea (Costa Rica, Costa de Ivory) , Kroatia, Korea (dem. , Fidži, Filippiinit, Suomi (ml. Ahvenanmaa), Ranska (mukaan lukien Guinea Fr., Guadeloupe, Martinique, Réunion, Mayotte, Saint Peter and Miquelon, Polynesia Fr., Ranskan Etelämantereen alueet, Uusi -Kaledonia, Wallis ja Futun a) Gabon, Gambia, Georgia, Ghana, Iso -Britannia (sis. Pohjois -Irlanti, Guernsey, Jersey ja Man), merentakaiset alueet: Anguilla, Ascension, Bermuda, Brittiläinen Intian valtameri, Neitsytsaaret, Caymansaaret, Falklandinsaaret, Gibraltar, Montserrat, Pitcairn, Etelä -Georgia, Saint Helena ja Dep., Tristan da Cunha ja Turks- ja Caicossaaret, Kreikka, Grenada, Guatemala, Guinea, Guinea-Bissau, Päiväntasaajan Guinea, Guyana, Haiti, Honduras (Unkari), Islanti, Intia, Indonesia, Iran (islamilainen tasavalta) , Irak, Irlanti, Israel, Italia, Jamaika, Japani, Jordania, Kazakstan, Kenia, Kiribati, Kuwait, Kirgisia, Laos (Dem. Kansantasavalta), Latvia, Libanon, Lesotho, Liberia, Libyan Jamahiriya, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg , Madagaskar, Malawi, Malesia, Malediivit, Mali, Malta, Mauritania, Mauritius, Meksiko, Moldova, Monaco, Mongolia, Marokko, Mosambik, Myanmar, Namibia, Nauru, Nepal, Hollanti (ml. Aruba ja Alankomaiden Antillit), Uusi -Seelanti ( sis. Ross (Dep.), Cook, Niue ja Tokelau), Nicaragua, Niger, Nigeria, Norja, Oman, Pakistan, Pa namá (Rep.) Papua ja Uusi -Guinea, Paraguay, Peru, Puola (Rep.), Qatar, Romania, Venäjä (Federation), Ruanda, Saint Kitts ja Nevis, Saint Lucia, Salvador (El), Saint Vincent ja Grenadines, Samoa , San Marino, São Tomé ja Príncipe, Senegal, Seychellit, Sierra Leone, Singapore, Salomon (saaret), Somalia, Sri Lanka, Sudan, Suriname, Swazimaa, Ruotsi, Sveitsi, Syyria (tasavalta) Arab), Tadžikistan, Tansania (Tasavalta), Thaimaa, Makedonia (Jug. Tasavalta), Togo, Tonga (Niuafo’ou), Trinidad ja Tobago, Tunisia, Turkki, Turkmenistan, Tuvalu, Uganda, Ukraina, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat , Yhdysvallat (ml. Guam, Puerto Rico, Samoa, Yhdysvaltain Neitsytsaaret ja Mariana -saaret), Uruguay, Uzbekistan, Vanuatu, Vatikaani, Venezuela, Vietnam, Jemen, Jugoslavia, Sambia ja Zimbabwe.

Kuinka tietää, mihin pakettiin opas kuuluu

Tullilla on postitullaus, joka on Maailman tullijärjestön (WCO) ja Maailman postiliiton (UPU) yhteinen työkalu. Sen tarkoituksena on selvittää, mihin evoluution asiakirjaan se on helppo palauttaa.

Se on oppaana tietolähde kaikille postin ja tullissa vastaaville postin ja tullin työntekijöille. Oppaan avulla postin tulliselvityksestä vastaava henkilöstö voi osallistua kansainvälisen vaihdon prosesseihin, koska he ovat pakettitietojen saamisen pilareita.

Voiko lähetystä seurata ilman seurantanumeroa?

Kun seuraat pakettia ilman seurantanumeroa, sinun on otettava yhteyttä liikkeeseenlaskijaan, joka olisi kauppias tai myyjä (ja jopa paketin toimitusyhtiö).

Siinä tapauksessa, että kyseessä on yritys, useimmilla on tilaustiedot, joissa on oppaan numero.

Kuinka kauan kestää, ennen kuin paketti saapuu määränpäähän?

Ennalta määrättyä aikaa ei ole, koska tämä riippuu paljon paikkojen välisestä etäisyydestä ja ajasta, jolloin ne voidaan pitää tullissa. Joten ajan valitseminen numeroilla ei ole mahdollista, koska se riippuu kohteista ja vaihteluista.