Skip to content

Palauta kielletty ilmainen palotili – askel askeleelta

2 de syyskuu de 2021
juego free fire 14007

Käydään läpi nimikkeitä, kuten klassinen Pacman, Tetris tai Super Mario Bros, tähän päivään asti Minecraftilla, Grand Theft Auto V: llä tai God Of Warilla. videopelit ovat osa kulttuuriamme, SEGA-, Atari- tai Nintendon kaltaisten konsolien kautta 1980 -luvulle saapuneet suuret nämä ovat löytyneet lapsuudestamme lähtien, muodostavat osan meistä ja luovat ihastuttavia hetkiä.

Tänään on useita tapoja pelata videopelejä, Koska meillä on erilaisia ​​konsoleja pelattavana, kuten PS4 tai sen uusin versio, kuten PS5, Xbox One tai Xbox Series X, Nintendo Swtich tai jopa omilla tietokoneillamme, koska Gaming -osioon on keskittynyt useita tietokoneita, jotta pelaaja saa parhaan mahdollisen kokemuksen pelatessaan.

Kaikkien näiden pelien joukosta vuonna 2017 ilmestyi peli, joka nousi kuuluisuuteen yhdeksi parhaista olemassa olevista online -moninpeleistä, tämä videopeli on Fornite, sen liike oli niin suuri, että se on edelleen yksi eniten pelattuista peleistä ja ladattuna Fornite toimi inspiraationa muihin peleihin, kuten PUGB, Overwatch, Apex Legends ja Free Fire, josta puhumme sinulle.

Vaiheet kielletyn tilin palauttamiseksi Free Fire -palvelussa

Tilien poistaminen tai tallentaminen meidän on vaihdettava virtuaalinen osoite joiden kanssa olemme pelipalvelimien sisällä, koska kielletty on MAC -osoitteemme eikä tilimme, sen muuttamiseksi lataamme Change My Mac -sovelluksen ja asennamme sen laitteellemme, löydämme sen kaupasta osoitteesta Google Play Kauppa.

Kun olemme asentaneet sen, siirrymme sovellukseen, sovelluksen sisällä on erilaisia ​​vaihtoehtoja sen päävalikossa, kuten alkuperäinen MAC, tämä on nykyinen osoitteemme, tämän vaihtoehdon alapuolelta löydät puhelun Nykyinen MAC, annamme tämän vaihtoehdon, Käynnistämme laitteen uudelleen ja MAC -osoitteemme on jo muutettu.

Kun olemme käynnistäneet laitteemme uudelleen, voimme siirtyä Free Fire -palveluun ja käyttää tiliämme äärimmäisessä tapauksessa, jossa olemme edelleen kiellettyjä, jos emme riko sääntöjä käyttämällä sovellusta hyötyäksemme pelatessamme. ota yhteyttä Free Fire -tukeen, samoin suosittelemme, että sinulla on toissijainen tili jatkaaksesi pelaamista.

Kuinka kauan jousitus kestää Free Fire -palvelussa

Kaikki riippuu siitä, miksi tilisi on jäädytetty. Jos todistetaan huijauksen tapahtuneen, pelin keskeyttäminen on pysyvä. Voit ottaa yhteyttä yritykseen osoittaaksesi, että keskeyttäminen ei ollut perusteltua ja he voivat nollaa tili, vain siinä tapauksessa keskeytys on väliaikainen ja vain kunnes on osoitettu, ettei huijausta ole tapahtunut.

Ilmainen tuli ja Battle Royale

Free Fire on peli, joka on saanut inspiraationsa Battle Royale -pelitilasta, jonka Fornite on aiemmin tuonut. Battle Royale -tila Free Fire -pelissä koostuu laskeutumisesta saarelle 49 muun osallistujan kanssa. Kartta, johon laskeudut, on turvavyöhyke, jossa 50 pelaajan on selviydyttävä taistelusta, joka aseistetaan keskenään.

Pelihuoneen luominen on ensimmäinen askel, jonka jälkeen voit 10 minuutin kuluessa pelistä laskeutua haluamaasi paikkaan, ajaa moottoripyöristä suuriin ajoneuvoihin, pelata yksin kaikkia tai joukkuetta vastaan, tarkistaa karttaa etsimällä parhaat aseet ja poistaa muita pelaajia kunnes on ykkönen, peli, jolla on katseenvangitsija ja hämmästyttävä teema kokeiltavaksi.

palauta ilmainen palotili

Ilmainen tulipalo oli saatavilla vuonna 2019 kaikissa kaupoissa, kuten Android ja IOS, Free Firen lataaminen on hyvin yksinkertaista, ja siitä tuli samana vuonna maailman eniten ladattu peli, ja sen lisäksi se teki 80 miljoonan aktiivisen käyttäjän ennätyksen, joka on yksi maailman suurimmista peleistä.

Koska kyseessä on kuitenkin erittäin suuri peli, jolla on miljoonia käyttäjiä ja joka on erittäin suosittu, on normaalia, että minulla on virheitä, joko virheiden tai hakkereiden kautta, ne voivat vaikuttaa meihin siinä määrin, että voimme menettää tilimme.

Miksi Free Fire kieltää tilini?

Free Fire on kieltojärjestelmä, joka kiinnittää huomiota kaikkiin epäilyttäviin toimintoihin jokaisella pelitilillä, nämä koskevat kieltoa tai jäädyttää, jos tililläsi on toimintaa tai raporttia, joka johtuu sovelluksen ulkopuolisen ohjelmiston käytöstä, joka on antanut sinulle epäreilua etua peleissä.

Kaikki ei kuitenkaan ole huonosti, koska on tapa tallentaa tilimme keskeytyksestä tai kiellosta, jotta voit tallentaa tilisi ja edistymisesi pelin aikana, niin kerromme kuinka se tehdään.