Skip to content

Pelien lisääminen Discord -kirjastoon

2 de syyskuu de 2021
discord corona 14708

Discord on sovellus keskittyi pääasiassa pelaajien viestintään, jonka monet käyttäjät arvostavat, eivät vain pelaajat, vaan myös monet ihmiset käyttävät sitä, koska se tarjoaa loistavan käyttöliittymän monilla toiminnoilla. Koska he ovat loistava työkalu pelaajille, he ihmettelevät, kuinka helposti lisätä tai lisätä mukautettuja pelejä Discord -kirjastoon? Nämä tiedot on välttämätöntä tietää, koska kun peli ladataan, se saattaa tapahtua.

Discordia pidetään tällä hetkellä parhaana sovelluksena, koska voit kommunikoida eri tavoin ja monet käyttäjät ovat pitäneet sitä parempana kuin muut sovellukset. Mutta kun pelaaja lataa uuden pelin, saattaa tapahtua, että Discord ei lisää sitä heti, siksi näytämme sinulle helpoimman tavan lisätä mukautettuja pelejä kirjastoon.

Pelien synkronointi Discordin kanssa helposti

Pääasiassa tämä sovellus voidaan käyttää tietokoneesta tai matkapuhelimesta, joka on täysin ilmainen. Discord tuo monia toimintoja, jotka tekevät siitä uskomattoman sovelluksen. Jos sinulla on lataussovellus, näet, miten kaikki laitteellesi lataamasi pelit näkyvät siinä. Päästäksesi kirjastoon sinun on siirryttävä aloitusikkunaan ja valittava yläosa, jossa sovelluskuvake näkyy.

Ponnahdusvalikossa sinun on klikkaa ’Kirjasto’, kun olet sisällä, voit seurata kaikkia pelejä. Tarkastelemalla tätä luetteloa huomaat, että jotkin pelisi puuttuvat, mikä yleensä tapahtuu, koska pelit ovat hyvin vanhoja. Jos haluat lisätä ne, käynnistä peli ensin ja paina sitten näppäimistön Alt + -välilehden painikkeita, jolloin näet, miten Discord avautuu.

Kun olet sovelluksen sisällä, etsi pelitoimintavaihtoehtoKun tulet sisään, sinun on nähtävä osio, jossa lukee ”Etkö näe peliäsi? Täällä voit lisätä sen”, napsauta Lisää -ruutua ja etsi se näkyviin tulevasta luettelosta. Näin teet pelisi täydellisesti.

Monet pelaajat pitävät Discordista koska he voivat pelata suoraan ystäviensä kanssa, muodostaa yhteyden eri kanaviin, keskustella niistä ja harjoitella uusia temppuja. Se tarjoaa myös äänivaihtoehdon, joka aktivoituu aina, kun kollegasi lähettää sinulle viestin.

Kuinka päästä Discord -palvelimelle?

Jos sinun on oltava osa ryhmäsi luomaa palvelinta, pelataksesi sinun on tehtävä seuraava. Siirry pääikkunan vasemmalle puolelle, täältä löydät kaikki palvelimesi; Napsauta tällä alueella näkyvää + -merkkiä, kun näet, näet kaksi ilmoitusta, valitse se, joka sanoo ’Liity palvelimeen’.

Kun toinen ikkuna avautuu, sinun on pakko kirjoita palvelinkutsun osoite Jos haluat kirjoittaa, nämä näytetään yleensä URL -osoitteena, yritä kirjoittaa se hyvin, jotta virheitä ei tapahdu.

Toisaalta on välttämätöntä, että olet lisännyt kaikki ystäväsi ja tarvittavat palvelimet, jotta voit pelata, jos suoritat pelisi suoraan kirjastosta käyttäjät he voivat lukea sen nimen.

Voit tehdä tämän kirjoittamalla käyttäjäasetukset ja valitsemalla ruudun, jossa lukee pelitoiminta voit nähdä tarkan pelin että jokainen pelaa. Jos haluat ystäviesi tunnistavan sinut nopeammin palvelimella, voit sijoittaa valokuvan tai avatarin profiilillesi.

Vinkkejä kokemuksen parantamiseen Discordin avulla

Onneksi tällä sovelluksella on useita temppuja, joita voit toteuttaa, jotkut näistä ovat kansioiden luominen palvelimille voit järjestää tilisi Monien palvelimien kanssa on parasta ryhmitellä ne, jotka koskevat samaa aihetta ja joilla on oma kullekin palvelimelle.

discord -kirjaston mukautetut pelit

Voit myös luoda omia pikanäppäimiäVoit tehdä ne käyttämällä asetuksia ja napsauttamalla pikanäppäimiä. Voit lisätä eniten auttavia yhdistelmiä. Voit myös luoda hymiöitäsi, jos haluat lisätä keskusteluihin jotain mielenkiintoista, voit käyttää tätä temppua.

Sinun tarvitsee vain mennä asetuksiin ja etsiä vaihtoehto, jossa lukee EmojisKun kirjoitat sisään, näet ruudun, jossa lukee ”Lataa”. Kun teet niin, voit valita minkä tahansa valitsemasi kuvan.

Ensimmäiset vaiheet Discord -kirjaston mukauttamiseen

On tärkeää, että tiedät, että Discord sellaisenaan ei säilytä kirjastoa peleistä, jotka olet ladannut tietokoneellesi. Koska se keskittyy kuitenkin viestintään videopelien aikana, sillä on järjestelmä, joka tunnistaa käyttämäsi pelin niin, että ystäväsi tietävät, että pelaat.

Kun olet suorittanut peliohjelmasi, niin kun olet samalla laitteella, jolle Discord on ladattu tilisi kanssa, Discord -koodi tunnistaa sen automaattisesti ja näyttää sen näytöllä.

Jos haluat nähdä pelitoimintasi Discordissa, sinun on avattava sovellus ja napsautettava työkalut -painiketta vasemmassa alakulmassa. Näiden vaihtoehtojen joukossa näet tämän jälkeen ’Toiminta peleissä tai pelitoiminta jos Discord on englanniksi.

Etsi ja lisää pelejä

Kun painat tätä painiketta, pääset valikkoon, jossa on mahdollisuus lisätä. Kun lisäät pelin, voit valita sen olevan Discord näkyy profiilissasi.

Jos et halua muiden näkevän pelaamaasi peliä, sinun on avattava Pelitoiminto -valikko uudelleen samalla tavalla. Pohjalla jossa lukee ”lisää” näet painikkeen, joka sanoo ’Poista käytöstä’. Jos painat sitä, ihmiset eivät voi nähdä, mitä nimikkeitä pelaat.

On tärkeää tietää, että tämä ei päde, jos käytät Discordin verkkoversiota ja että mobiililaitteilla Discord näytä avoin peli, et kuitenkaan voi muokata aktiviteeteissasi / kirjastossasi näkyviä pelejä.

Seuraa pelitoimintaa

Tämä on erittäin helppoa, koska sinun täytyy vain nähdä ystäviesi toiminta siirry ystävien osioon ja näet heidän tilaviestinsä. Tämä osoittaa pelin, että he ovat aktiivisia tuolloin. Jos ystävä muodostaa yhteyden samaan peliin, jota käytät, sovellus näyttää sinulle ilmoituksen.