Skip to content

Pikakuvakkeiden käyttäminen Windows 10: ssä: Avaa Google Chrome nopeasti

2 de syyskuu de 2021
chrome 14430

Jos olet aktiivinen Chrome -käyttäjä ja tarvitset nopeampaa työskentelyä ja kysyt itseltäsi: Miten voin? avaa Google Chrome pikanäppäimillä Windows 10: ssä? Selitämme hyvin nopeasti seuraavat vaiheet.

Epäilemättä yksi suosituimmista ja tällä hetkellä käytetyistä selaimista on Google Chrome, jonka salkussa on miljoonia käyttäjiä He käyttävät sitä päivittäin pääselaimenaan.

Sen lisäksi, että se sisältää suuren määrän apuohjelmia, jotka tekevät siitä mukautuvan kaikentyyppisille käyttäjille. Yksi sen uusimmista innovaatioista on Chromen uusi tumma tila, joka pyrkii suojaamaan käyttäjien silmät He käyttävät selainta yöllä.

Mitä ovat Windowsin pikakomennot tai pikakuvakkeet?

Pikakuvakkeet ovat lyhennettyjä tapoja suorittaa tehtäviä. Tällä tavalla voimme lyhentää prosessin suorittamiseen tarvittavaa aikaa ja parantaa siten tietokoneen tuottavuutta. Näitä pikanäppäimiä voidaan käyttää melkein mihin tahansa sovellukseen, vaikka joillakin on omat.

Mitä Windowsin pikavalinnat ovat?

Käyttämällä Windowsia voimme käyttää monenlaisia ​​näitä työkaluja. Koska tässä käyttöjärjestelmässä on niin paljon vaihtoehtoja, niitä on joskus helpompi käyttää pikakuvakkeen avulla. Kuten aiemmin näimme, jos haluat avata selaimen nopeasti. Meillä on mahdollisuus määrittää sille oma näppäinyhdistelmä, emmekä ole riippuvaisia ​​ennalta määritellystä.

Tällä tavalla jokainen käyttäjä voi mukauttaa näppäimistönsä siihen, miten se on hänelle helpompaa ja mukavampaa. Vaikka se ei ole ehdottoman välttämätöntä tässä menettelyssä, Chrome -selaimen pitäminen ajan tasalla ei koskaan haittaa. Kun otetaan huomioon vanhat versiot eivät ehkä ole yhteensopivia tiettyjen pikavalintojen kanssayksinkertaisesti siksi, että niitä ei ollut vielä lisätty, kun nämä versiot tehtiin.

Pikavalintojen edut

Pikanäppäimet ovat niitä näppäinyhdistelmiä, joiden avulla voimme suorittaa tiettyjä toimintoja, joita normaalisti teemme hiirellä. Pikanäppäinten tuntemisen tärkein etu on saada ketteryyttä ja nopeutta. Toiminnot, kuten tekstien kopioiminen ja liittäminen, valikoiden valitseminen tai jopa aloitusnäytön perspektiivin muuttaminen, voidaan tehdä sekunneissa ilman, että siirrät käsiäsi näppäimistöstä.

Kuinka luoda pikakuvake Google Chromen avaamiseksi

Selaimen avaamiseksi pikakuvakkeella riittää, että määrität sille avainsarjan. Tämä tehdään pikakuvakkeen avulla, joka luodaan työpöydälle, kun ohjelma on asennettu. Prosessi on todella helppo ja yksinkertainen emmekä tarvitse muuta kuin näppäimistöä ja hiirtä säätämiseen.

Sinun on pidettävä mielessä, mikä näppäinyhdistelmä valitset tähän prosessiin. Koska kun lopetamme sen, selain avautuu, kun painamme niitä. Itse asiassa voit valita minkä tahansa yhdistelmänSen pitäisi olla helppoa, jotta sinun ei ole vaikeaa käyttää niitä.

Ensimmäinen meidän on löydettävä suora pääsy, minkä vuoksi avaamme yleensä ohjelman. Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella ja luettelossa meidän on merkittävä Ominaisuudet -välilehti. Tällöin avautuu pieni ikkuna, jossa näemme ohjelman tiedot. Jos katsot, on osio, joka sanoo ”pikakuvake”. Sitten meidän on napsautettava tätä osaa ja merkittävä haluamasi yhdistelmä näppäimistöllä.

Sitten ei tarvitse muuta kuin hyväksyä ja meillä on tämä pikavalinta valmiina. Voimme testata, että kaikki meni hyvin tekemällä näppäinyhdistelmä. Jos huomaat jostain syystä, että Chrome ei käynnisty, olet saattanut merkitä avaimet väärin.

Luo Google Chromen pikakuvake

Jos haluat luoda pikakuvakkeen haluamallesi verkkosivustolle, sinun on ensin siirryttävä selaimeen ja napsautettava asetuksia ja siirrymme sitten työkaluihin ja napsautamme Lähetä työpöydälle sitten jatkamme pikakuvakkeen tallentamista verkon nimellä.

avaa Google Chrome -selaimesi Windows 10 -pikakuvakkeilla

Pikavalinnat Google Chromen hallintaan

Google Chrome on yleensä erittäin käytännöllinen ja optimoitu selain, joten pääsy verkkosivustoillemme ei yleensä ole vaikeaa. tästä huolimatta on tiettyjä temppuja, jotka voivat nopeuttaa Chromen toimintoja, kuten uusien välilehtien avaamista tai sulkemista.

Yhdistelmä hiiren kanssa

Pikanäppäimet eivät ole vain näppäimistö, hiirellä voimme myös saavuttaa joitain yhdistelmiä joka voi nopeuttaa työtämme. Esimerkiksi kun kolmas painike on näppäimistön keskellä, ”pyörä”, jos napsautamme sitä, se tarjoaa meille käytännöllisemmän tavan liikkua näytöllä, Windows 10: ssä samalla näppäimellä, kolminkertaisella napsautuksella voimme tehdä nopeamman valinnan täydet kappaleet.

Hiiren ja näppäimistön välillä on myös erittäin hyödyllisiä yhdistelmiä, kuten pikakuvake tekstien korostamiseksi ilman vierekkäin, painamalla näppäimistön CTRL -näppäintä ja napsauttamalla hiiren vasenta painiketta, jolloin saat tekstin, jonka haluamme korostaa.

Vaihda välilehti näppäimistöllä

Näiden joukossa meillä on se voi liikkua edestakaisin välilehtien välillä näppäinten avulla näppäimistön suunta. Jos olemme avanneet verkkosivuston ja haluamme palata takaisin ilman hiirtä. Paina vain Alt -näppäintä ja vasenta nuolinäppäintä. Ja päinvastoin, jos painamme oikeaa nuolinäppäintä, palaamme sivulle.

Toinen pikavalinta meillä on kyllä paina näppäinyhdistelmää ’Ctrl’ ja ’W’ Suljemme automaattisesti välilehden, jossa olemme tällä hetkellä, ja päinvastoin, jos W -painikkeen sijasta painamme T -näppäintä, uusi välilehti avautuu. Jos haluamme työskennellä uudessa ikkunassa, meidän on painettava N -näppäintä samanaikaisesti Ctrl -näppäimen kanssa.