Skip to content

Pyöreän esineiden luominen 3D Studio Maxissa – täydellinen opetusohjelma

1 de syyskuu de 2021
crear matriz circular 3d max objetos varios circulos 11596

Tällä hetkellä saatat tarvita useita syitä suunnitella pyöreä joukko esineitä muokkausohjelmassasi, tässä tapauksessa 3D Studio Max, jossa voit myös luoda kolmiulotteisia tekstejä.

Esimerkiksi perusharjoitus, kun opimme käyttämään tätä ohjelmaa, ja varsinkin toiminto, jonka näemme tänään, on ankkuri tai nivel, yksi luku suhteessa muihin viereisiin.

Vaikka tämä vaihtoehto ei ehkä vaikuta siltä, ​​sillä on monia mielenkiintoisia käyttötarkoituksia, joita voidaan käyttää simulointiin, näyttää tai näyttää tiettyjä toimintoja joka päivä.

Mainittu ”kääntö” mainittiin, että se voi olla pöytä, ja meidän on lisättävä ihmisiä tai tuoleja tai molempia (ihmiset istuvat tuolilla) ympärillä. Samalla tavalla voidaan tehdä eräänlainen pensas keskelle ja ihmiset meditoivat sen ympärille.

Tietenkin ohjelman sisällä voit muokata värejä ja käyttää muita muotoja. Riippumatta siitä, mitä tarvitset, tämä ohjelma voi noudata mitä pyydät.

Älä odota enää! Katsotaan seuraavaksi, paras yksityiskohtainen selitys voit etsiä verkosta kuinka luoda pyöreä joukko objekteja 3D studio maxissa tai jopa piilottaa esineitä ja lukita ne.

Ensimmäiset vaiheet pyöreän esineiden luomiseksi

Kun ohjelma on avattu, napsauta oikealla puolella olevaa ”luo” -vaihtoehtoa ja napsauta sitten ”muotojen” alla olevaa painiketta. Nyt valitse haluamasi kohde tai tarvetta.

Tässä opetusohjelmassa käytämme sylinteriä, napsauta ja aseta se vastaavalle alueelle. Seuraava voidaan johtaa kaksi mahdollista tapaustaEnsimmäinen, että toinen ankkuroitava hahmo, on sama luotu sylinteri tai mikä tahansa muu kuva.

Tässä artikkelissa, Valitsemme luodun sylinterin, kopioimme sen ja siirrämme sylinterin haluamallesi puolelle X- tai Y -akselilla painamalla Shift -näppäintä.

Nyt näet ikkunan, jossa on useita vaihtoehtoja, valitse kohdasta ”objekti” vaihtoehto ”kopioi” ja napsauta ”ok”. Sitten jos haluat, Voit muuttaa kuvion väriä ja suunnittelun käyttöliittymää.

Jos mitä haluat lisätä toisen luvun Älä kopioi samaa sylinteriä, valitse vain se ja aseta se haluamallesi alueelle. Muuta sen jälkeen mainitun kuvion kääntöpistettä ja muuta se sylinterin tai käytetyn esineen toiseksi.

Kuinka toistaa tai kopioida pyöreän taulukon kohteita

Napsauta päähahmoa (nivel) ja paina sitten ylemmän päänauhan painiketta, jossa on useita neliöitä ja nuoli, kun kohdistin asetetaan sen päälle ja sanoo ’Käytä muunnoskoordinaattikeskusta’

Kun vaihtoehtojen luettelo tulee näkyviin, valitset kolmannen, valitse kohde, jonka haluat toistaa, napsauta sitten ylimmässä pääpannassa työkaluja ja paina avattavasta luettelosta taulukko.

On erittäin tärkeää, että painat uudessa ikkunassa taulukkoa, ’Palauta kaikki parametrit’ -painiketta poistaa siellä ilmoitetut koordinaatit.

Sitten ruudussa nimeltä ” Matriisimitat ” rivillä 1D otsikolla ” count ” ilmoitamme kuinka monta kertaa Haluamme, että aiemmin valittu luku toistetaan.

Napsauta nyt nuoli osoittaa oikealle, joka sijaitsee keskellä kolmesta yläosassa olevasta kolmesta. Kirjoita lisäksi sarakkeeseen Z luku 360. Painamalla Esikatselu -painiketta voit vihdoin visualisoida pyöreän matriisin.

pyöreät värisarjat, enintään 3D

Suositukset perustuvat 3d Studio Maxin ja muiden ohjelmien hintaan

Jos etsit milloin tahansa 3D -studion hinnat max ja olit yllättynyt, pidä kiinni tuolista, koska muut ohjelmat ovat vielä kalliimpia.

Esimerkiksi kuuluisa Erityisesti arkkitehtien käyttämä AutoCAD, kuukausilisenssi on 266,20 euroa, mutta heiltä peritään maksu, jos he maksavat koko vuoden, mikä on johtanut noin 177 euroon.

Tapauksessa revit ohjelma, kuukausilisenssi maksaa 381 euroa, samalla tavalla, jos maksat koko vuoden, joka kuukausi se maksaa sinulle noin 253 euroa, melkein sama kuin AutoCADin kuukausimaksu.

Varten videopelien ja animaatioiden luominen, Maya -ohjelman kuukausilisenssi, on sama kuin 3D -studio max, jossa voit lisätä suunnitelmia ja kuvia 254,10 euron hintaan, mikä on noin 170 euroa.