Skip to content

Pystysuuntaisten välilehtien aktivointi ja käyttö Microsoft Edgessä yksinkertaisissa vaiheissa

3 de syyskuu de 2021
logo microsoft edge 14523

Internet on uskomaton työkalu yhteiskunnalle antaa meille mahdollisuuden tehdä kaikenlaisia ​​toimia vain yhdistämällä ne Internetin kanssa yhteensopivan laitteen avulla, kommunikoimalla sosiaalisten verkostojen kautta kenenkään kanssa planeetalla, suorittamalla opintojamme koulutusalustojen kautta ja jopa työskentelemällä Internetissä ja tuottamalla rahaa.

Kaikki tämä on mahdollista tietokoneiden, älypuhelimien ja Internetin kaltaisten työkalujen ansiosta, joiden ansiosta voimme kehittyä ja nämä työkalut ovat myös kehittyneet kanssamme.

Noin 20 vuotta sitten he liittyivät meihin suunnilleen ne eivät ole lopettaneet nykyaikaistamista, Tuomme tänään sekä sovelluksia että verkkoselainpalveluita, mukaan lukien Microsoft Edge.

Microsoft Edge -selain

Microsoft Edge on Microsoft Windowsin patentoima selain suuren Internet Explorerin seuraaja, Koska ennen Edgeä tämä oli selain, jolla kaikilla Windows -järjestelmillä oli, se oli oletusarvo, mutta Microsoft halusi asettaa itsensä selainmarkkinoille ja antoi Internet Explorerille 180 asteen käännöksen, mikä antoi meille uuden version, joka tunnetaan nimellä Microsoft Edge.

Tämä selain julkaistiin uudella Windows -järjestelmällä nimeltä Windows 10, ja sen käyttäjille uuden selaimen luominen oli hyvä, koska se on erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä Uusien toimintojen joukossa on esimerkiksi toimintoja Cortanan käyttämisestä selaimen kanssa korkean suorituskyvyn GPU: n käyttöönottoon Microsoft Edgessä.

Siitä, että sinulla on yllä mainitut toiminnot ja että sinulla on vakiotoiminnot jokaisella selaimella on incognito -tila, näytön kaappaustyökalut, integroitu järjestelmänvalvoja salasanojen tallentamiseen ja jopa salainen valikko, kaikkien näiden joukossa erottuu erityisesti yksi, joka on tämän selaimen pystysuuntaiset välilehdet, sitten selitämme, miten ne aktivoidaan.

Opi pystysuuntaisten välilehtien määrittäminen.

Nämä viimeiset vaihtoehdot Microsoft Edge on toteuttanut alustalleen ovat erittäin toimivia ja erittäin hyödyllisiä, koska sinulla on parempi pääsy kaikkiin välilehdet että avaat selaimessa, määritä ne hyvin yksinkertaisella ja helpolla toimenpiteellä, sinun tarvitsee vain siirtyä asetus selaimen. Valitse sitten osa ”ulkomuoto” tarkistamme, että painike pystysuorat kielekkeet on aktivoitu ja siirry tämän jälkeen päävälilehdelle Reuna ja paina vasemmassa yläkulmassa vaihtoehtoa ”Aktivoi sivuvälilehdet” Siellä näet kaikki avoimet välilehdet, voit myös ankkuroida sen napsauttamalla ankkuripaneelin painiketta.

Sivupalkin piilottaminen ja näyttäminen Edgessä

Koska tiedät miten perustaa ja aktivoi sivun välilehdet Microsoft Edge On aika osata piilottaa ja näyttää tämän selaimen sivupalkki, tätä varten sinun on napsautettava suorakulmaista painiketta, joka on vasemmassa yläkulmassa, tämän jälkeen ilmestyy sarake, jossa on kaikki verkkosivustojen tai sivuja että olet avannut lyhyesti, jotta voit visualisoida kunkin sivun otsikon, kirjoita ja sulje se riittää vain kohdistimen siirtämiseen kuvakkeen päälle; piilottaakseen sivupalkki sinun tarvitsee vain painaa suorakulmaista kuvaketta uudelleen.

Microsoft Edge -välilehti

Siirrä pystysuorat kielekkeet askel askeleelta

Nämä uudet pystysuorat kielekkeet Edge voidaan muuttaa vain vaakasuoraksi, tämä on hyvin yksinkertainen toimenpide, sinun on vain noudatettava alla annettuja ohjeita:

 • Avaa Edge -selain.
 • painaa nappia ”Sarkaimen toimintovalikko” joka on vasemmassa yläkulmassa.
 • Valitse vaihtoehto pienessä avautuvassa valikossa ”Poista pystysuorat välilehdet käytöstä.”

Ja voila, se muuttaa automaattisesti paikkansa, ja se on siirtynyt pystysuorasta vaakasuoraan.

Poista käytöstä pystysuorat kielekkeet Se on hyvin yksinkertainen ja yksinkertainen toimenpide, sinun tarvitsee vain käyttää Edge -selaimen asetuksia, ja siellä ollessa sinun on painettava vasemmassa yläkulmassa olevaa painiketta ”Asetus” klikkaa vaihtoehtoa ulkomuoto, Tämän jälkeen sinun on vieritettävä alaspäin, löydät useita säätimiä, sinun tarvitsee vain etsiä vaihtoehto ”Sivulevyt” ja napsauta Poista käytöstä.

Kuinka aktivoida pystysuuntaiset välilehdet Microsoft Edgessä?

Tämä on erittäin mielenkiintoinen toiminto Microsoft Edge -selaimessa, missä tahansa selaimessa, jos avaat monia välilehtiä, on vaikea tietää, miten ne sijaitsevat, koska mitä enemmän välilehtiä on auki, sitä pienemmäksi ne tulevat, Microsoft Edgen avulla meillä on toiminto ja voimme Aseta nämä välilehdet pystysuoraan eivätkä ylikyllästää selaimen kyseistä aluetta, jolloin näet kaiken paremmin, voit aktivoida ne seuraavasti:

 • Siirrymme Microsoft Edge -selaimessamme osoitteeseen Vaihtoehto -valikko ja siirrymme Asetukset -osioon.
 • Kun olet asetuksissa, kaikkien vaihtoehtojen joukossa näemme puhelun Ulkomuoto, menemme sinne.
 • Ulkoasussa näemme kaikki vaihtoehdot, joita voimme tehdä selaimessa, kuten muuttaa sen muotoilua, tyyliä ja muita, joista näemme pystysuorat välilehdet -painike, Aktivoimme sen ja se on siinä.
 • Jos tämä vaihtoehto ei näy käytettävissäsi, se johtuu siitä, että sinulla on se vanhentunut selain, päivitämme Microsoft Edgen uusimpaan versioon ja palaamme tähän määritysosaan.

Ja tällä tavalla voit aktivoida Microsoft Edgen pystysuuntaiset välilehdet, jotka sijaitsevat selaimesi vasemmalla puolella, nämä välilehdet näkyvät ylhäältä alas ja voimme nähdä kunkin kunkin nimen, lisäksi tämä palkki antaa meille myös mahdollisuuden piilottaa palkin säilyttääksesi sen mukavuuden ja esteettisen puolen tiettyjä toimintoja suoritettaessa, joten voit lukita sen:

Microsoft Edge -selaimen käyttöliittymä

Kuinka käyttää pystysuuntaista välilehteä Microsoft Edgessä?

 • Kun pystysuora välilehtipalkki on aktivoitu, vasemmassa yläkulmassa selaimestamme näemme jotain uutta, se on neliön muotoinen kuvake, jos painamme sitä, näemme, että pystysuora välilehtipalkki tulee näkyviin.
 • Kuvakkeiden muodossa Näemme avaamamme sivut Microsoft Edgessä.
 • Jos napsautamme jokaista näistä, voimme katsoa sivua, niiden otsikko tai vaikka teemme jatkuvan napsautuksen, voimme siirtää ne paikaltaan pystysuorassa välilehdessä.
 • Aivan kuten vaakasuora välilehtipalkki, jolla meillä oli aiemmin, voimme myös ankkuroida tavallisesti etsimämme sivut, säästääksemme aikaa, yläpuolella on painikkeen kaltainen kuvake, johon voimme ankkuroida myös jos haluamme piilottaa välilehden, Piilotamme sen napsauttamalla neliön kuvaketta uudelleen.