Skip to content

Ratkaisu ”YouTube -sovellus on pysähtynyt” -virheeseen – vaihe vaiheelta

3 de syyskuu de 2021
youtube problemas aplicacion 14345

Yksi yleisiä ongelmia Androidissa, ovat sovellusten toimintaan liittyviä sovelluksia, joissa sitä arvostetaan yleisesti sovelluksen pysäyttämisen ja pakotetun poistumisen yhteydessä, otsikolla: sovellus on pysähtynyt, tämän ongelman ratkaiseminen on yksinkertaista.

Samoin Androidissa voi esiintyä sovelluksen pysäytysvirhe, jolla on samanlaisia ​​oireita, joiden ratkaisu voi olla jonkin verran jyrkempi.

Tässä järjestyksessä ideoita, vastaavia tilanteita ja ratkaisuja sovelluksesta riippuen voi olla, että kamerasovellus pysähtyy tai on jopa voimakkaampi ja estää Google Play Kaupan palveluita samoilla oireilla.

Tämä koskee myös YouTube -mobiilisovelluksen ongelmaa, joka sulkeutuu kasvoilleen ja lähettää viestin. näytössä lukee ”YouTube -sovellus on pysähtynyt”, katsomme, miten tämä poistetaan alkuperän ja tehokkaimpien ratkaisujen perusteella.

Yleisimmät ongelmat YouTubessa

Jos olet rauhallinen nauttien hyvästä sisällöstä YouTubessa, vaikka yhtäkkiä alkaa esittää vikaa. Älä pelkää, se ei ole puhelimesi, alla mainitsemme tämän alustan yleisimmät virheet ja niiden ratkaisemisen:

  • YouTube -videot latautuvat liian hitaasti tai pysähtyvät: Tämä ongelma ei ole alustan vastuulla, vaan se johtuu Internet -yhteydestäsi. Varmista ennen alustan käyttöä, että sinulla on vakaa yhteys. Jos Internet -palveluntarjoajasi ei ole kovin tehokas, yritä laskea Videot.
  • Tapahtui virhe, yritä myöhemmin, Tällä viestillä on tapana viedä meidät pois paikalta tällä hetkellä, mutta se ei ole mitään vakavaa. Se johtuu alustavirheestä, kun se toimii laitteellasi, mitä sinun pitäisi tehdä tässä tapauksessa ja tyhjentää sovelluksen välimuisti, tai jos virhe jatkuu, asenna se uudelleen.
  • YouTube ei toimi, Jos alusta on yhtäkkiä sulkeutunut tai pysähtynyt videon katselun aikana, mutta ongelma ei ole Internet -yhteydessäsi, tämä johtuu vain siitä, että sivu itsessään on poissa käytöstä. Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun YouTube keskeyttää palvelunsa huollon, virheiden tai päivityksen vuoksi. Joten älä huoli.
  • Video ei ole käytettävissä, Tämä virhe ilmenee, kun YouTube -alusta itse rajoittaa videota joko sen takia, että se on sopimatonta tai se voi olla loukkaavaa tietyille alueille. Jos haluat ohittaa tämän esteen, katso vain toisen alueen VPN: ää videon katsomiseen.

Kuinka korjata virhe ’YouTube -sovellus on pysähtynyt’

Kun puhelin heittää a juliste, joka ilmoittaa sovelluksen lopettamisesta, mutta sen nimen lisäksi se on osoitus siitä, että ongelmat eivät välttämättä ole matkapuhelimessa tai käyttöjärjestelmässä, vaan ne voivat aiheuttaa haittaa suoraan sovelluspalveluihin ja ristiriidan ennalta määritettyjen tietojen ja lähtee verkkoalustalta.

Tätä varten käytetään ratkaisuja, jotka auttavat tunnistamaan alkuperän, ja puolestaan ​​voivat poista YouTube -sovellus on pysähtynyt. Analysoimme ne erikseen.

Korjaa yhteensopivuusongelmat

Tämä ongelma on melko yleinen, ja se on myös erittäin helppo ratkaista. Yhteensopivuusvirheen poistamiseksi muista pitää myös puhelinohjelmistosi ajan tasalla voit asentaa sovelluksen uusimman version. Usein sovellus ei ole enää yhteensopiva puhelimemme kanssa, koska alusta päivitetään jatkuvasti ja uudet tiedot jättävät jälkeensä vanhoja käyttöjärjestelmiä.

Jos ongelma jatkuu näiden tietojen perusteella, sinun on vain asennettava sovellus uudelleen tietokoneellesi tai jos tämä ei onnistu, tyhjennä välimuisti, ja valmis. Voit nyt nauttia suosikkisisällöstäsi alustalla.

YouTuben korjaaminen on pysähtynyt

Ensinnäkin käytetään mobiilisovelluksen manuaalista ja pakotettua pysäytystä ja sitten se käynnistetään. Voit tehdä tämän alkujärjestyksessä painamalla käynnistyspainiketta matkapuhelimen alaosassa muutaman sekunnin ajan, kunnes sulje avoimet sovellukset, ja napsauta ”sulje kaikki”, sillä se vaihtelee myös ”takaisin” -painikkeen kanssa samassa alaosassa. Ja sovellus avautuu uudelleen.

vianetsintä youtubessa

Tyhjennä tiedot ja välimuisti

Voit tyhjentää laitteemme YouTube -sovelluksen tiedot ja välimuistin siirtymällä sovellusvalikkoon, koskettamalla YouTube -kuvaketta pitämällä sitä painettuna ja valitsemalla sovelluksen tiedot. Olemme tallennusvälilehdessä ja täällä löydämme vaihtoehdot ’tyhjennä tiedot’ ja ’tyhjennä välimuisti’, valitsemme haluamasi ja se poistaa automaattisesti tallennetut tiedot.

Puhdista RAM

Voimme myös tehdä pakkovalvonnan. Tätä varten menemme asetusten ”sovellukset” -osioon, etsimme YouTubea ja sisältä, napsauta ”tyhjennä välimuisti” samoin kuin ”pakkovalvonnassa”. Sitten avaamme mobiilisovelluksen uudelleen, ja jos se jatkuu ”YouTube -sovellus on pysähtynyt”, käytämme virheenkorjausratkaisua.

Asenna sovellus uudelleen

Yksi yleisimmistä tavoista on poistaa sovellus ja asentaa se uudelleen Playstoresta, jos teet tämän, sovellus on kuin uusi ja todennäköisesti et enää aiheuta ongelmia.

Voimme myös asentaa päivitykset uudelleen. Tällä tarkoitamme suoraan sovelluksen alkuperäisten asetusten etsimistä ja sen käytön aloittamista alusta. Tätä varten meidän on vain pakko poista päivitykset ja asenna ne uudelleenmutta tämä tehdään suorassa linkissä YouTuben uusimpaan versioon. Mitä sinä haluat.

Tätä varten jatkamme poista päivitykset. Siirrymme asetusosioon tai puhelimen asetuksiin. Sitten viitataan osioon, jossa on ”sovellusten” nimi.

Siellä menemme sovellusluetteloon ja etsimme YouTubea. Kirjoitamme sen ja näemme yläosassa kolme pistettä tai palkkia, syötämme ne, ja he antavat mahdollisuuden ”poistaa päivitykset”, painamme sitä ja odotamme prosessin kulkua.

Tällöin meidän on ladattava vain tätä varten saatavilla oleva uusin versio me pelaamme kauppaa, ja etsimme sovellusta, napsautamme heti ”päivitä” ja odotamme. Tämän pitäisi poistaa ”YouTube -sovellus on pysähtynyt”, koska sen epäonnistumislähde on korjattu.

Laitekäynnistys

Mobiililaitteesi täydellinen nollaus on viimeinen vaihtoehto, jos mikään muu sovellus kuin YouTube ei toimi sillä jättää puhelimeen tehdasasetukset. Sinun on varmuuskopioitava tietosi, jos et halua menettää niitä. Voit tehdä tämän vain siirtymällä puhelimen asetuksiin ja etsimällä välilehden ’nollausvaihtoehdot’, jossa kosketat ja näet valitsemasi vaihtoehdon ’nollaa laite’, vahvista toiminto ja puhelin nollataan automaattisesti.

tyttö ärsyttää puhelinta

Virheenkorjaus

Kehittäjät, kun ne julkaisevat sovellusten uusia versioita, lisäävät virheenkorjauksia, nämä korjaukset voivat jäädä hankkimatta, jos ei päivitä sovelluksen käytössä oleva versio. YouTube on yksi niistä tapauksista.

Jotta voimme käyttää virheenkorjauksia, meidän tarvitsee vain päivitä YouTube -sovellus. Tämä tehdään yksinkertaisella tavalla, meidän on vain:

  1. Kirjoita Pelikauppa
  2. Hae asennetuista sovelluksista tai hae YouTubesta sisäisessä hakukoneessa
  3. Kun katsot, shaluamme ”päivittää”
  4. Uusimman saatavilla olevan version latausprosessi alkaa ja sen jälkeen asennusprosessi.
  5. Jää vain odottaa, lopulta sovellus voidaan avata uudelleen poistumatta ”YouTube -sovellus on pysähtynyt”.