Skip to content

ReCAPTCHA: n lisääminen WordPress -lomakkeisiin – vaihe vaiheelta (esimerkki)

26 de elokuu de 2021
Kuinka palauttaa jarjestelmanvalvojan salasanani WordPressissa Cpanelista vaihe vaiheelta esimerkki

Suojaa verkkosivustosi lomakkeet yksinkertaisella tavalla. Tänään kerromme kuinka lisätä reCAPTCHA WordPress -lomakkeisiin askel askeleelta.

ReCAPTCHAa käytetään suojaamaan sivusi roskapostilta, kun sinulla on lomakearkkeja. Kuten hyvin tiedätte, on olemassa ohjelmia, jotka selaavat Internetiä käyttämällä robotteja etsimällä lomakkeita, jotka ne täyttävät lähettääkseen harhaanjohtavaa mainontaa mahdollisen roskapostin kanssa, mikä vahingoittaa sivua (tämän vuoksi WordPressin avulla voit jopa määrittää kommenttiasetukset ja välttää roskapostin) .

Onneksi puolestaan ​​Google loi työkalun, jonka avulla he voivat tunnistaa ne reCAPTCHA: n avulla. Nämä ovat kuvia, jotka sinun on luettava. Robotit eivät voi esimerkiksi lukea kuvia tai napsauttaa ruutua. Katsotaanpa, miten reCAPTCHA lisätään lomakkeisiimme WordPress.

Jotta voit luoda yhteydenottolomakkeen sinun on asennettava laajennus. Voit tehdä tämän siirtymällä osioon Kytkeä joka on WordPressin vasemmanpuoleisessa valikossa.

Kirjoita oikeassa yläkulmassa olevaan hakukenttään Yhteydenottolomake. Valitse yksi ja napsauta Asentaa. Sinun on odotettava muutama sekunti, ennen kuin se latautuu. Napsauta sitten Aktivoida.

Jos et ole aktivoinut sitä tällä hetkellä, siirry osoitteeseen Laajennus> Asennettu, etsi yhteydenottolomake ja aktivoi se. Kun teet sen, sen pitäisi antaa sinulle a lyhyt koodi.

Nyt sinun on luotava yhteystietosivu osiosta Sivu> Luo uusi merkintä. Kopioi ja liitä lyhytkoodi, johon haluat sivulomakkeen näkyvän ja voila.

Muista, että on monia muita laajennuksia, joiden avulla voit lisätä monia elementtejä, joten ei haittaa etsiä, mitkä ovat parhaat laajennukset asettelusivuille?

ReCAPTCHA: n lisääminen WordPress -lomakkeisiin vaihe vaiheelta

ReCAPTCHA: n lisääminen WordPress -lomakkeisiin sinun on aktivoitava reCAPTCHA -palvelu Googlen verkkosivustolta. Napsauta sieltä oikeaa yläkulmaa olevaa sinistä Hae reCAPTCHA -painiketta.

Täytä seuraavaksi lomakekentät nimellä, jotta voit tunnistaa luomasi reCAPTCHA: n ja sen verkkosivun verkkotunnuksen, johon haluat lisätä sen. Napsauta lopuksi Rekisteröidy.

Sitten Google näyttää sinulle toisen sivun, jossa selitetään luodun reCAPTCHA: n integrointi. Tarvitset vain seuraavat arvot ja avaimet: Sivustoavain (sivuston avain) ja salainen avain (salainen avain).

wordpress pilvi logo

Avaa toinen välilehti verkkosivustosi WordPressillä. Siirry osioon Yhteystiedot> Integrointi, vasemmalla olevasta valikosta. Nyt sinun on napsautettava Määritä avaimet reCAPTCHAssa.

Kirjoita arvot seuraavassa välilehdessä Sivuston avain ja salainen avain jonka näimme aiemmin. Voit kopioida ja liittää ne virheiden välttämiseksi. Sulje ja säilytä muutokset napsauttamalla Tallenna. Nyt sinun tarvitsee vain lisätä reCAPTCHA -kenttä lomakkeeseesi. Voit tehdä tämän syöttämällä lomakkeen vasemmalta.

Sinun on asetettava se ennen Lähetä -painiketta. Lisää lomakkeeseen seuraava koodi ennen ja jälkeen reCAPTCHA painikkeella, joka on painosten yläosassa:

& nbsp;

Jäljellä seuraavasti:

& nbsp;

[recaptcha]

& nbsp;

Tallenna muutokset ja tarkista, että kaikki toimii oikein.

Voit tehdä tämän siirtymällä verkkosivustollesi incognito -ikkunasta. Sijoita sitten lomakesivulle ja varmista, että se toimii niin kuin pitäisi. Jos painat Lähetä -painiketta napsauttamatta reCAPTCHA -painiketta ja näyttöön tulee virhe, se johtuu siitä, että se toimii oikein.

Nyt kyllä, sinulla on lomake, joka on luotu käytännöllisellä ja roskapostittomalla tavalla. Tämän lisäksi sinun pitäisi oppia lisäämään ilmoitus tai evästekäytännöt verkkosivustollesi, koska näin se näyttää paljon ammattimaisemmalta.

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen miten reCAPTCHA lisätään WordPress Formsiin voit jättää sen kommentteihin, jotta voimme auttaa sinua.