Skip to content

Samsung Mobilen kosketus ei toimi | Nopeat ratkaisut

3 de syyskuu de 2021
samsung galaxy tactil 14337

Nykyään Android -mobiililaitteet kehittyvät jatkuvasti, mikä johtaa lisää päivityksiä samaan käyttöjärjestelmään Tämä johtuu uusista toiminnoista, joita Android tuo älypuhelimiin.

Päivitysprosessit eivät kuitenkaan ole lainkaan nopeita, joten joskus puhelimemme voi sammua tai voimme keskeyttää järjestelmäpäivityksen asennuksen, mikä vikoja ja virheitä laitteessamme.

Tämä on hyvin yleistä LG -merkkisissä laitteissa käyttäjät yleensä lataavat ohjelmiston LG -mobiilituki korjaa puhelinjärjestelmän, joka jumittuu logonäyttöön.

Ja yleensä tapahtuu myös, että tunnetun Samsung-tuotemerkin laitteissa päivityksen päätyttyä outolla tavalla Laitteen kosketus tai kosketus lakkaa toimimasta mobiili tekee puhelimestamme käyttökelvottoman, koska käytännössä suoritamme kaikki toiminnot samalla laitteella kosketuksesta.

Mistä tiedän, onko Samsung -puhelimen kosketus vaurioitunut?

Yksi tärkeimmistä tavoista nähdä, onko mobiilikosketus epäonnistunut, on se, että esitetään niin sanotut Phantom touchit. Yllä oleva on helppo huomata, jos näet sen tietyt näytön osat ”työntävät itsensä”, luultavasti kosketus epäonnistuu.

Voit myös käyttää MultiTouch Tester -ohjelman kaltaisia ​​ohjelmia tarkistaaksesi, reagoiko kosketus oikein jokaiseen näytön kohtaan. Lopulta joo näyttö ei vastaa mihinkään kosketukseesi, mahdollisesti kosketus on vaurioitunut.

Mitä pitäisi tehdä, jos Samsung -laitteeni näyttö ei vastaa?

On selvää, että kosketusnäyttö vaurioituu hetkestä toiseen ilman mitään syytä. Joskus näyttö ei vastaa hetkellisten häiriöiden vuoksi, jolloin näin on joitain asioita voimme kokeilla.

Käynnistä laite uudelleen

Se on yksinkertaisin mahdollinen prosessi, mutta se voi auttaa. Jos näyttö ei toimi, yritä sammuttaa tai käynnistää matkapuhelin uudelleen. Puhelin saattaa olla jumissa ja uudelleenkäynnistys korjaa ongelman siinä tapauksessa.

Suorita näytön Samsung -jäseniltä

Samsung -jäsenillä on mahdollisuus tarkista matkapuhelimesi etänä. Asiantuntevat käyttäjät voivat vuorostaan ​​auttaa sinua myös kosketusongelmissa tai muissa mahdollisissa ongelmissa. Epäilemättä se on loistava sovellus kaikille niille, jotka omistavat Samsung -matkapuhelimen.

Ota vikasietotila käyttöön

Käynnistä laite, kun Samsung -logo on näkyvissä, sinun on paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta, paina sitä, kunnes matkapuhelin käynnistyy. Näytön alaosaan tulee ilmoitus, joka kertoo, onko vikasietotila aktivoitu.

Tässä tilassa kosketuksen pitäisi toimia kunnolla, jolloin ulkopuolisen ohjelman ongelma ei poistu. Kun olet siirtynyt tähän tilaan, poista kaikki epäilyttävät sovellukset.

Vapauta tallennustilaa

Lähes täysi puhelin reagoi hitaasti, mikä voidaan sekoittaa kosketusnäyttöongelmiin. Jos matkapuhelimesi on hyvin täynnä, vapauta tilaa poistamalla sovelluksia että et käytä ja poista tarpeettomia tiedostoja, laitteen pitäisi vastata paremmin.

Palauta matkapuhelimesi tehdasasetukset

Jos Samsung Galaxy -laitteesi kosketus ei näytä toimivan ollenkaan, voit kokeilla tehdasasetusten palauttamista. Huomaa, että tämä poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedostot, joten sitä tulisi käyttää vain viimeisenä keinona.

Tämä vaihtelee mallin mukaan, mutta löydät vaihtoehdon suurimman osan ajasta Asetukset -osiosta. Asetuksissa etsi ’Tietoja puhelimesta’ ja napsauta ”Palauta” -vaihtoehtoa ja sitten ”Palauta oletusarvot”, josta löydät lopullisen vaihtoehdon prosessin suorittamiseksi.

kosketa samsung galaxy

Poista kehittäjävaihtoehdot käytöstä

Jotkin kehittäjävaihtoehdot voivat aiheuttaa ongelmia näytön ja Samsung -matkapuhelimien kosketuksen kanssa. Onneksi voit poistaa tämän tilan käytöstä helpostiVoit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Asetukset ja sitten Kehittäjäasetukset. Näet yläosassa vaihtoehdon aktivoida ja deaktivoida nämä toiminnot.

Kuinka tunnistaa, onko vahinko matkapuhelimeni fyysisellä näytöllä

Jos matkapuhelin on pudonnut ja näyttö on rikki, tällaiset vauriot voivat näkyä Samsung Galaxy -laitteen kosketuksessa. Samalla tavalla, jos kaikki ennen mainittua kosketusta ei yksinkertaisesti reagoi, saatamme kohdata fyysisiä vahinkoja.

Jos matkapuhelimellasi on edelleen takuu ja vika syntyy tyhjästä, paras asia on ota yhteyttä Samsungin tekniseen tukeen. Toisaalta, jos sinulla ei ole takuuta, ota yhteyttä asiantuntijaan, joka voi suorittaa korjauksen.

Mitä voimme tehdä, jos Samsung -puhelimen kosketus tai kosketus ei toimi päivityksen jälkeen?

On paljon käyttäjiä, joille tämä sama tapaus on tapahtunut, ja kun he menevät Samsungin tekniseen tukeen älä saa vastausta epäonnistumiseen ja he yrittävät käynnistää sen uudelleen tiettyjen komentojen avulla fyysisillä painikkeilla, mutta kun se käynnistetään, se ei vieläkään toimi.

Ei ole vielä olemassa selkeä ja yksityiskohtainen vastaus Mikä aiheuttaa tämän Samsung -laitteissa sen päivittämisen jälkeen, mutta jos sinulla on sama ongelma Samsung -merkkisessä Android -matkapuhelimessasi, älä huoli, koska tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka ratkaista laitteen kosketusvirhe.

Kuinka korjata Samsung -laitteen kosketusnäyttö

Ennen kuin aloitat, sinun on varmistettava, että kosketusnäyttö ei ole vaurioitunut, koska siitä ei ole hyötyä, jos suoritat tämän ohjelmiston, jos sinulla on vaurioituneen laitteen fyysinen osa.

Samsung -puhelimen näytön kosketuksen tai kosketuksen korjaamiseksi sinun on vaihdettava laitteen laiteohjelmisto aiempaan versioon, joten sinun on asennettava tietokoneellesi sovellus, joka toimii laitteen asennusohjelmana, ns. OdinKun tiedät tämän, seuraa seuraavia vaiheita, jotka näytämme sinulle alla korjata Samsung -laitteen kosketus.

vaurioitunut näytön kosketus

Laitteen kosketuksen korjaamista koskevat vaatimukset

  1. Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on ladata Odin -ohjelmiston uusin versio, tätä varten sinun on syötettävä sen virallinen lataussivu
  2. Kun olet asentanut tietokoneellesi, lataa Samsung -mobiililaitteesi USB -ohjaimet, jotta tietokoneesi tunnistaa sen helposti, kun se on yhdistetty, ja aloittaa tarvittavat toimenpiteet.
  3. Lataa Samsungin laiteohjelmisto, josta suosittelemme lataamaan vanhemman version kuin se, joka sinulla oli laitteellasi, jotta sama vika ei toistu
  4. Ja lopuksi sinun on ladattava ja asennettava USB -ajurit Samsungilta tietokoneellasi

Kun sinulla on kaikki tarvittavat vaatimukset, voimme aloittaa laiteohjelmiston asennusprosessin laitteellasi.

Laiteohjelmiston asentamisen vaiheet

  1. Ensimmäinen asia on sammuttaa laite ja aktivoi lataustila, tätä varten sinun on painettava äänenvoimakkuuden vähennys-, virta- ja käynnistyspainiketta samanaikaisesti laitteen sammuttamisen jälkeen.Jos puhelimessasi ei ole käynnistyspainiketta, sinun on painettava äänenvoimakkuuspainiketta ja pidettävä sitä painettuna, virta päälle ja Bixby -painike
  2. Kun olet aktivoinut lataustilan Android -laitteellasi, liitä se tietokoneeseen, jotta se tunnistaa sen
  3. Kun Odin -sovellus on tunnistanut laitteen, sinun on valittava painikkeet ja asenna laiteohjelmistotiedostot laitteessasi
  4. Tämän jälkeen sinun on valittava vaihtoehdot Nollausaika ja automaattinen uudelleenkäynnistysja paina sitten painiketta ”Alkaa” käynnistääksesi laitteen uudelleenkäynnistysprosessin
  5. Toimenpiteen päätyttyä Samsung -laite palautetaan ja sen käyttöjärjestelmään asennetaan myös vanhempi Android -versio kuin se, joten sen pitäisi lopettaa kosketusnäytön ongelma.
  6. Ja valmis! Sinun tarvitsee vain syöttää Google -tietosi puhelimen käyttämiseksi