Skip to content

SIM-kortin omistajan tietojen etsijä – etsi SIM-kortin omistajan nimi ja paljon muuta

17 de marraskuu de 2021
SIM kortin omistajan tietojen haku tieda SIM kortin omistajan nimi osoite

Olemme kaikki nähneet kuinka matkapuhelimet ovat mullistaneet, vaikka älypuhelimissa ja mobiilisovelluksissa on paljon muuttunut, yksi perinteinen asia, jota matkapuhelimissa edelleen käytetään, ovat SIM-kortit. Tämä pieni kortti asetetaan puhelimen pieneen SIM-korttipaikkaan ja se on älypuhelimen tärkein elementti. Aktiivinen SIM-kortti on pakollinen jokaiselle mobiilikäyttäjälle aina puheluiden soittamisesta datan sallimiseen.

Aiemmin ihmiset saattoivat ostaa SIM-kortteja ilman rekisteröintiprosessia. Ottaen huomioon luvattomien SIM-korttien kautta tapahtuvan rikollisen toiminnan yleistymisen, PTA on asettanut käyttäjille pakollisen SIM-kortin rekisteröinnin omiin nimiinsä käyttääkseen verkkoa.

Itse asiassa ostajan oletetaan tuovan mukanaan kopio henkilöllisyystodistuksestaan ​​ja osoitetodistuksestaan ​​voidakseen ostaa uuden SIM-kortin. Tällä hetkellä yhdellä nimellä sallitaan vain viisi SIM-korttia.

Joskus SIM-kortti on vaihdettava ja päivitettävä. Oletetaan, että sukulaisesi osti sinulle uuden SIM-kortin. Kun olet käyttänyt sitä jonkin aikaa, päätät vaihtaa kortin uuteen. Tätä varten sinun on annettava tiedot SIM-kortin omistajasta.

Takana ovat ajat, jolloin sinun piti ottaa yhteyttä operaattoriin ja täyttää lailliset lomakkeet saadaksesi kortin omistajan tiedot. Mutta se aikakausi on mennyt kauan!

Nykyään pääset helposti käsiksi SIM-kortin omistajan tietoihin yksinkertaisilla napsautuksella verkkotyökalujen avulla. The iStaunchin SIM-kortin omistajan tietojen etsijä auttaa sinua!

Lisäksi voi olla monia syitä, miksi haluat valita matkapuhelinnumeron jäljittämiseen tietyn numeron henkilötiedot. Saatat vastaanottaa väärennettyjä puheluita, vastaanottaa tekstiviestejä verkossa tästä numerosta tai henkilö saattaa häiritä sinua soittamalla sinulle usein.

Joten, jos haluat seurata SIM-kortin omistajan tietoja verkossa tai etsiä jonkun SIM-kortin omistajan tietoja, kuten nimeä, sähköpostiosoitetta, vaihtoehtoista puhelinnumeroa, elävää sijaintia ja IP-osoitetta, rakastat tätä työkalua.

Itse asiassa,

iStaunchin SIM Owner Details Finderin avulla voit myös seurata SIM-kortin sijaintia Google Mapsissa ilmaiseksi.

Katsotaanpa, kuinka voit käyttää tätä työkalua saadaksesi tietoja tietyn SIM-kortin omistajasta.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

SIM-kortin omistajan tietojen etsin

Löydät SIM-kortin omistajan tiedot avaamalla iStaunchin SIM Owner Details Finderin. Syötä matkapuhelinnumero annettuun ruutuun ja napauta lähetä-painiketta. Siinä kaikki, seuraavaksi löydät SIM-kortin omistajan nimen, osoitteen, IP-osoitteen ja muut tiedot.

SIM-kortin omistajan tietojen etsinSIM-kortin omistajan tietojen löytäminen voi kestää 1–2 minuuttia


SIM-kortin omistajan tietojen jäljittäminen on turvallista ja laillista niin kauan kuin et aio kerätä näitä tietoja laittomiin tarkoituksiin.

Riippumatta syystä, työkalumme avulla voit jäljittää SIM-kortin omistajan nimen, henkilöllisyyden ja osoitteen. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa numero työkalumme kerää kaikki kohdekäyttäjän voimassa olevat henkilötiedot laillisimmalla ja turvallisimmalla tavalla.

Voit tehdä sen myös noudattamalla alla olevia ohjeita:

  • Avaa iStaunchin SIM-kortin omistajatietojen haku.
  • Anna puhelinnumero, jonka tiedot haluat löytää.
  • Anna captcha vahvistusta varten.
  • Napauta sen jälkeen lähetyspainiketta.
  • Seuraavaksi näet SIM-kortin omistajan tiedot.

Onko turvallista löytää SIM-kortin omistajan tiedot?

Joo! On turvallista ja laillisesti hyväksyttävää löytää SIM-kortin omistajan tiedot. Kuten edellä mainittiin, joskus on tarpeen löytää tietoja henkilöstä, jolta olet vastaanottanut puheluita. Ainoa tapa tietää, kuka sinulle soittaa ja miksi saat tällaisia ​​puheluita, on jäljittää heidän henkilöllisyytensä ja saada tietoja heidän nykyisestä sijainnistaan.

Siinä SIM-kortin omistajan tietojen etsintätyökalumme tulee kuvaan. Se auttaa ihmisiä hakemaan SIM-kortin omistajan henkilöllisyystiedot. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa numero, jonka haluat jäljittää. Se siitä! Paina hakupainiketta ja työkalumme palauttaa käyttäjän rekisteröidyn nimen, osoitteen ja muut henkilötiedot.

Prosessi suoritetaan anonyymisti. Joten sinun ei tarvitse huolehtia tietojesi vuotamisesta SIM-kortin omistajalle. He eivät koskaan tiedä heidän numeroaan ja henkilökohtaisia ​​tietoja jäljitetään. Emme tue käyttäjiä, jotka aikovat käyttää työkaluamme henkilön numeroiden ja osoitetietojen hakemiseen laittomiin tarkoituksiin.

Varmista, että käyttäjän henkilötietojen käyttö vääriin tarkoituksiin katsotaan rikokseksi. On suuri mahdollisuus, että sinulle määrätään sakko, jos käytät näitä tietoja väärin.