Skip to content

Snapchat Email Finder – Etsi sähköpostiosoite Snapchatista

17 de marraskuu de 2021
Snapchat Email Finder Etsi jonkun Snapchat tilin sahkopostiosoite

Snapchat on keskitetty alustasi, jonka avulla voit löytää söpöjä suodattimia ja jakaa valokuvasi ja videosi hetkessä ystäviesi, perheesi ja liikekumppaneiden kanssa. Voit tehdä monia asioita tällä sosiaalisen verkostoitumisen alustalla yritystilin ylläpitämisestä ja yhteistyöstä uusien brändien kanssa henkilökohtaisten tarinoiden jakamiseksi. Verkkomarkkinoinnin edistyessä useimmat yritysten omistajat käyttävät Snapchatia tuotteidensa mainostamiseen ja yhteydenpitoon kohdeyleisöön helposti.

Jos olet yritys ja haluat mainostaa yritystäsi tai tuotettasi Snapchatissa, saatat joutua ottamaan yhteyttä useisiin vaikuttajiin ja lähestymään heitä.

Voit toki lähettää suoraan viestin vaikuttajalle chat-osion kautta, mutta se ei ole ammattimainen tapa. Toisaalta sähköposti on hienostunein tapa ottaa yhteyttä johonkin.

LinkedInin tapaan Snapchat ei kuitenkaan tarjoa erillistä osiota henkilön yhteystiedoille, jotka sisältävät sähköpostiosoitteita, matkapuhelinnumeroita ja muita tietoja.

Joten nyt kysymys kuuluu, kuinka voit löytää jonkun Snapchat-tilin sähköpostiosoitteen.

No, voit käyttää iStaunchin Snapchat Email Finder -työkalua löytääksesi sähköpostiosoitteen Snapchatista ilmaiseksi.

Itse asiassa täältä löydät myös erilaisia ​​tapoja löytää jonkun Snapchat-tilin sähköpostiosoite.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka löytää sähköpostiosoite Snapchatista

Valitettavasti et löydä kenenkään sähköpostiosoitetta Snapchatista, koska alusta ei tarjoa mahdollisuutta saada sähköpostia käyttäjänimellä tai muilla tiedoilla. Sinun on pyydettävä henkilöä suoraan saamaan sähköpostiosoitteensa.

Jos käyttäjä on luonut julkisen Snapchat-profiilin ja jakanut sähköpostiosoitteensa bio-osiossa julkisesti, löydät sen helposti sieltä.

Lisäksi on niin monia eri tapoja, joilla voit löytää Snapchat-tilin sähköpostiosoitteet ilmaiseksi.

1. Snapchat-sähköpostihaku

Jos haluat etsiä sähköpostiosoitteen Snapchatista, avaa iStaunchin Snapchat Email Finder. Kirjoita sitten käyttäjänimi ja napauta Etsi-painiketta. Seuraavaksi näet Snapchat-tilin sähköpostiosoitteen.

Snapchat-sähköpostihakuJos et löydä sähköpostiosoitetta yllä olevan työkalun avulla, älä huoli, voit myös käyttää Snapchat Phone Number Finder -työkalua saadaksesi puhelinnumeron linkitetyksi heidän Snapchat-tiliinsä.

2. Katso julkista Snapchat-profiilia

Snapchatin avulla käyttäjät voivat luoda julkisen profiilin, johon käyttäjät voivat joko lisätä biografian, sähköpostiosoitteen tai jättää osion tyhjäksi.

Jos käyttäjä on maininnut sähköpostin julkisessa profiilissaan, pääset siihen helposti hakemalla hänen käyttäjänimeään.

Näin voit:

  • Avaa Snapchat-sovellus.
  • Napauta hakua, kirjoita käyttäjänimi.
  • Mene heidän profiiliinsa ja napauta Julkinen profiili
  • Katso biosta mahdolliset sähköpostit.
  • Jos sähköpostia ei ole, käyttäjää ei jaeta julkisesti.

snapchat sähköpostihaku

3. Kysy heidän ystäviltään

Vaihtoehtoisesti voit nähdä heidän Snapchat-kaveriluettelonsa ja ottaa yhteyttä johonkin hänen läheisistään nähdäksesi, onko heillä henkilön sähköpostiosoite. Voit myös nähdä yhteiset ystäväsi Snapchatissa ja lisätä niihin sisältöä.

Ihmiset sanovat kuitenkin, että Snapchatin tietosuojavuoto on todellinen. Voit löytää jonkun sähköpostin käyttämällä hänen käyttäjätunnuksiaan. Yritimme etsiä tapoja löytää nämä tiedot, mutta sähköpostiosoitetta ei näytä olevan mahdollista saada, ja se on melko reilua, kun otetaan huomioon, että se on melko henkilökohtaista.

Yksi asia, jonka voit tehdä, on arvata sähköposti käyttäjänimen perusteella, mutta on erittäin pieni mahdollisuus, että se toimii. Loppujen lopuksi eri ihmisten käytössä on tuhansia sähköpostiosoitteita.

4. Puhu heille suoraan

Jos haluat tietää jonkun sähköpostiosoitteen, joka on yhteydessä sinuun Snapchatin kautta, voit lähettää hänelle suoraan viestin. Pyydä heitä jakamaan sähköpostinsa tiedot. Tämä voi osoittautua hedelmälliseksi vain, jos sinulla on hyvä suhde tai he pitävät sinua luotettavana. Voit myös yrittää vakuuttaa tämän henkilön ja kertoa syyt, miksi sinun täytyy saada hänen sähköpostiosoitteensa.

Ja jos syysi eivät ole tarpeeksi vakuuttavia, sinun ei pitäisi pakottaa niitä. Tai muuten he voivat estää Snapchat-käyttäjänimesi pysyvästi, mikä voi estää sinua saamasta heidän sähköpostiosoitettaan lähitulevaisuudessa. Joten jos onnistut saavuttamaan tämän menetelmän, olet hyvä. Älä kuitenkaan koskaan lähetä heidän viesteihinsä roskapostia, sillä muuten sinut voidaan estää tai sinut voidaan ilmoittaa roskapostiksi.

Viimeiset sanat:

Toivon, että nyt voit löytää jonkun Snapchat-tilin sähköpostiosoitteen helposti iStaunchin Snapchat Email Finderin avulla. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, kerro minulle alla olevassa kommenttiosassa.