Skip to content

Snapchat IP Address Finder – Etsi jonkun IP-osoite Snapchatista

17 de marraskuu de 2021
Snapchatin IP osoitteiden etsiminen Loyda jonkun IP osoite Snapchatista

Miljardeilla ihmisillä on aktiivinen tili Snapchatissa, jotka jakavat sovelluksen avulla lyhyitä ja makeita muistoja valokuvien ja videoiden avulla ystäviensä, perheensä ja rakkaidensa kanssa. Se on reaaliaikainen valokuvien jakamissovellus, jonka avulla voit jakaa valokuvia ja videoita hetkessä tietyn ajan ja katoaa pysyvästi.

Alusta on kuuluisa suodattimistaan, mutta se ei ole ainoa asia, joka tekee siitä suositun alustan sosiaalisen median harrastajien keskuudessa.

Snapchat pitää sinut ajan tasalla kavereidesi nykyisestä sijainnista.

Äskettäin alusta oli julkaissut sijainninseurantaominaisuuden nimeltä ”Snap Map”, jonka avulla käyttäjät voivat löytää ystäviensä sijainnin yksinkertaisilla napsautuksella.

Jokaiselle käyttäjän sijainnille se asettaa Bitmojin suoraan Snap Map -karttaan. Jos olet ottanut sijainninseurantavaihtoehdon käyttöön, kaikki ystäväsi tai valittu määrä ihmisiä voivat pysyä ajan tasalla olinpaikastasi.

Ihmiset voivat lähentää sijaintivälilehteä määrittääkseen, missä olet tällä hetkellä, ja saadakseen katuosoitteesi. Ei voida kiistää, että useimmat käyttäjät pitävät Snap Mapia yhtenä kätevistä tavoista seurata jonkun Snapchat-tilin sijaintia ja olla yhteydessä ystäviin siellä.

Snap Map -toiminto voidaan ottaa käyttöön myös tietylle määrälle ihmisiä. Voit esimerkiksi antaa ystävillesi ja perheenjäsenillesi mahdollisuuden seurata sijaintiasi Snap Mapin kautta.

Jos et kuitenkaan halua muiden tietävän reaaliaikaisesta sijainnistasi tai mitään IP-osoitteesta, voit yksinkertaisesti poistaa sen käytöstä. Voit myös laittaa tilisi Ghost-tilaan estääksesi ihmisiä seuraamasta sijaintiasi.

Vaikka Snap Map -ominaisuus on loistava kaikille käyttäjille, joidenkin mielestä se on hieman kammottava. Tämä johtuu siitä, että sovellus lähettää ihmisten sijainnin alustalla, mikä mahdollistaa lähes jokaisen käyttäjän pääsyn muiden sijainteihin yhdellä napautuksella. Kuten edellä mainittiin, on olemassa vaihtoehto, jonka avulla voit poistaa sijaintisi käytöstä.

Nyt kysymys kuuluu, kuinka voit löytää jonkun Snapchat-profiilin IP-osoitteen, joka on poistanut Snap Map -toiminnon käytöstä tai ottanut käyttöön haamutilan.

No, voit käyttää iStaunchin Snapchat IP Address Finderia löytääksesi ystäväsi Snapchat-tilin IP-osoitteen ja seurataksesi heidän sijaintiaan Google Mapissa reaaliajassa ilmaiseksi.

Itse asiassa täältä löydät täydellisen oppaan kuinka löytää jonkun Snapchat-profiilin IP-osoite ilmaiseksi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka löytää Snapchat-profiilin IP-osoite

1. Snapchat IP Address Finder

Jos haluat löytää IP-osoitteen Snapchatista, siirry iStaunchin Snapchatin IP-osoitehakuun. Kirjoita sitten Snapchat-käyttäjänimi ja napauta Etsi IP-osoite -painiketta. Seuraavaksi näet syötetyn profiilin IP-osoitteen.

Snapchat IP-osoitteen etsintäIP-osoitteen löytäminen voi kestää 1–2 minuuttia

IP-osoitteen saamiseksi sinun on odotettava muutama sekunti käyttäjätunnuksen lähettämisen jälkeen. Kun prosessi on valmis, näet IP-osoitteen, joka on korostettu lihavoiduilla kirjaimilla.

Muista myös, että tämä ei välttämättä ole reaaliaikainen IP-osoite. Mutta se on aika, jolloin viimeksi kopioit URL-osoitteen tai käyttäjänimen. Jos tämä ei kuulosta hyödylliseltä, voit myös siirtyä seuraavaan menetelmään.

2. iStaunchin Snapchat Location Tracker

iStaunchin Snapchat Location Tracker on ilmainen online-työkalu, jonka avulla voit etsiä IP-osoitteen ja seurata jonkun Snapchat-tilin sijaintia reaaliajassa. Kirjoita vain Snapchat-käyttäjänimi, jonka sijaintia haluat seurata, ja napauta lähetyspainiketta. Siinä kaikki, seuraavaksi näet sijainnin Google Mapissa.

Näin voit:

 • Avaa Snapchat Location Tracker.
 • Kirjoita käyttäjänimi, jonka IP-osoitteen haluat löytää.
 • Anna captcha vahvistusta varten.
 • Napauta sen jälkeen lähetyspainiketta.
 • Seuraavaksi näet Snapchat-tilin IP-osoitteen.

3. Snap Map -ominaisuus

Jos haluat seurata ystäväsi sijaintia ilman IP-osoitetta, napsauta hänen Bitmojiaan Snap Mapissa ja lähennä tarkistaaksesi heidän olinpaikkansa. Voit kuitenkin tarkastella sijaintia vain, jos käyttäjä on lisännyt sinut ystäväluetteloonsa. Snapchatilla on IP-osoitteesi, mutta se ei paljasta luottamuksellisia tietoja kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi.

snapchatin IP-osoitteen etsintä

Kun Snap Map -toiminto käynnistettiin alun perin, sillä ei ollut mitään yksityisyysvaihtoehtoa. Käyttäjien ei annettu vaihtaa tiliään haamutilaan. Tämä teki Snap Map -toiminnosta huomattavan kiistan käyttäjien keskuudessa. Tämän seurauksena Snapchat lanseerasi ominaisuuden, jonka avulla ihmiset voivat piilottaa sijaintinsa tällaisten ongelmien ratkaisemiseksi.

On tärkeää huomata, että sinulla ei ole suoraa mahdollisuutta saada kenenkään käyttäjän IP-osoitetta. Suurin etu sijaintivaihtoehdon poistamisesta on, että sinun ei koskaan tarvitse huolehtia IP-osoitteesi löytämisestä. Tästä huolimatta sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota Snap Map -toimintoon sekä yksityisyytesi.

4. Tartu IP Loggeriin

 • Avaa Snapchat-sovellus.
 • Kopioi Snapchat-profiilin linkki.
 • Siirry kohtaan Grabify IP Logger verkkosivusto.
 • Liitä linkki, napauta luo URL-osoite.
 • Saat IP-seurantalinkin.
 • Aloita keskustelu Snapchat-käyttäjän kanssa.
 • Pyydä häntä napsauttamaan linkkiä nähdäksesi mielenkiintoisen sisällön.
 • Kun he napsauttavat linkkiä, heidät ohjataan kaappaussivustolle ja sitten alkuperäiseen sisältöön.
 • Tällä tavalla Logger-verkkosivusto löytää heidän IP-osoitteensa.