Skip to content

Snapchat -muistojen poistaminen nopeasti ja helposti tämän oppaan avulla

2 de syyskuu de 2021
iphone snapchat 14774

Tässä artikkelissa näemme kuinka pyyhkiä pois Snapchatin muistot ja muita tietoja näistä. Kuten nimikin ennakoi, ne ovat tallennettuja sovelluksesta otettuja tiloja tai valokuvia. Usein ne tarjoavat entistä intiimimmän valokuvien tallennuksen.

Kuten kaikilla sovelluksilla, sillä on yleensä useita näkökohtia, jotka meidän on tiedettävä kustakin sen toiminnasta, joten tämä johdanto -osa. Näemme lisätietoja Snapchat -muistista.

Jos tyhjennän välimuistin, poistetaanko Snapchat -muistini?

Kätkö huolehtii sovelluksen väliaikaisista tiedostoista, joten jos poistamme sen, emme poista pysyviä keskusteluja, valokuvia tai asiakirjoja. Jostain syystä on tilanteita, joissa meidän on poistettava välimuisti.

Monet Snapchatin käyttäjät ihmettelevät kuitenkin, tyhjentääkö välimuistin tyhjentäminen muistoni? Tähän vastaus on ei. Kuten olemme maininneet, tämä ei poista keskusteluja ja paljon jotain pysyvää kuin Snapchat -muistot. Voimme siis antaa puhelimellemme ilmaa poistamalla nämä väliaikaiset tiedostot.

Missä ovat muistoni, jos ne eivät lataudu tai näy?

Joillakin käyttäjillä on ongelmia muistien lataamisessa tai katselussa. Tämä voi tapahtua useista syistä, joten katsotaanpa mihin suuntaan he todennäköisesti ovat, samoin kuin muita ratkaisuja tähän ongelmaan.

  • Ensinnäkin meidän on oltava varmoja, että meillä on ladattu uusin Snapchat -versio, koska jos meillä ei ole sitä, se voi epäonnistua. on korjattu tämän sovelluksen uusimmassa versiossa.
  • Jos puhelimessamme on uusin versio, voimme yrittää tyhjentää välimuistin. Poistamalla sen vapautamme vähän tilaa puhelimessamme, jolloin se toimii paremmin. Joissakin tapauksissa meidän on pakko toista tämä prosessi muutaman kerran.

Mitä tehdä, jos minulla on puuttuvia muistoja Snapchatista?

Jos olemme jo kokeilleet edellisiä vaiheita, mutta ne eivät vieläkään näy, on hyvin todennäköistä, että se eivät ole olleet varmuuskopiossa. Tämä varmuuskopio on elintärkeä muistiemme säilyttämiseksi pilvessä, joten jos meillä ei ole tai emme ole tehneet sitä, tämä muisti on jo menetetty.

Suosittelemme varmuuskopiointi viikoittaine, koska se on suositeltu ja käytännöllinen, jättäen kaiken Snapchatin pilveen ja ärsyttämättä käyttäjää.

Kuinka poistaa kaikki muistot helposti Snapchatista

Koska näimme missä muistot, vaikka ne eivät ilmestykään, on tärkeää tietää, miten voimme poista Snapchat -muistomme. Jokaisella ihmisellä on syy päästä eroon tästä digitaalisesta tietueesta, mikä onneksi voimme tehdä nopeasti ja helposti.

  • Ensin meidän on siirryttävä Snapchatiin ja löydettävä kaikki muistomme.
  • Nyt jatkamme pitämistä painettuna sormella, kunnes ympyrä ilmestyy yläkulmaan.
  • Aloitamme valita kaikki haluamamme muistot, vaikka voimme valita ne kaikki kerralla.
  • Kun olemme valmiit poistamaan kaikki muistomme, meidän on napsautettava roskasäiliön symbolia näytön alareunassa.
  • Viimeistely, on tärkeää tietää se emme voi palauttaa niitä, jos suostumme poistamaan neJoten osa prosessia on tietää, mitkä muistot poistamme.

hauska snapchat -logo ja toiminnot

Mitä muistoilleni tapahtuu, jos poistan Snapchatin asennuksen ja asennan sen uudelleen?

Kaikki se riippuu siitä, onnistummeko varmuuskopioimaan ne vai ei. Ensimmäisessä skenaariossa, jossa pystyimme tekemään varmuuskopion, meillä on käytettävissä kaikki muistit, jotka meillä oli tuolloin Snapchatissamme, joten jos näin on, Snapchatin asentaminen uudelleen ei poista muistoja.

Toisaalta toisessa skenaariossa, jossa emme tehneet varmuuskopiota, kaikki muistimme tämän kopion ulkopuolelta poistetaan. Tämän välttämiseksi meillä on kaksi ratkaisua:

  • Tee varmuuskopio ajoissa muistien tallentamiseksi, jos haluamme.
  • Lataa muistit yksitellen, tällä tavalla tallennamme ne puhelimeemme emmekä menetä niitä, kun poistamme sovelluksen. Tämä viimeinen on ihanteellinen, jos emme halua enää koskaan liittyä Snapchatiin, koska emme ole riippuvaisia ​​sovelluksesta näiden valokuvien tai videoiden saamiseksi.

Kuinka poistaa muistihistoria Snapchat -tililtäni

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä Lataa Snapchat laitteellamme ja mene tilillemme ja kirjaudu sisään. Tämän jälkeen siirryt profiiliisi ja napsautat sitten laitteen näytön oikealla puolella näkyvää hammaspyörää.

Siellä näkyy valikko, jossa näkyvät kaikki tilimme käytettävissä olevat asetukset. Napsauta kohdassa ”Yksityisyys” vaihtoehtoa Tyhjennä historia -välilehti ja voila näillä yksinkertaisilla vaiheilla poistamme tilimme historian.

Lisäksi, jotta estetään Snapchat -muistojen tallentaminen galleriaamme, voimme poistaa tämän vaihtoehdon käytöstä. Voit määrittää tämän vaihtoehdon napsauttamalla ’asetukset ’-välilehti, jossa lukee’ muistot ’.

poista poista historian snapchat -muistoja

Ja sitten teemme napsauta Tallenna kohteeseen Siellä voit valita vain muistoja, mikä on toiminto, johon ne tallennetaan suoraan sovelluksen tähän osioon.

Miksi käyttää Snapchatia?

Yksi tärkeimmistä syistä käyttää tätä sovellusta on sen suodattimien moninaisuus. Nämä ovat erittäin silmiinpistäviä ja pidetään parempina kuin Facebookin ja Instagram Storiesin.

Heillä on varsin silmiinpistävä omaperäisyys, ja lisäksi he keskittyvät personoimaan ne juhlapäivinä. Kaikki riippuu siitä, mitä alueellasi juhlitaan ja sinulla on suodattimia pukuista tarroihin kansallisilla motiiveilla.

Varmasti tämä sovellus on melko hetkellinenTällä tarkoitetaan sitä, että sillä on mahdollisuus sallia, että sen jälkeen kun olet lähettänyt suoran viestin, se poistetaan automaattisesti.

Sama koskee valokuvia, jos haluat lähettää yhden, kun toinen käyttäjä näkee sen laitteellaan, se katoaa keskustelusta ja sisäisestä tallennustilasta.

Sen hetken lisäksi, jolloin sisältösi kuvakaappaus otettiin, Snapchat lähettää sinulle ilmoituksen kuinka hyvä on yksityisyytesi.

Tästä syystä tästä sovelluksesta on tullut melko suosittu tänään. Ja sitä se on vaikka on ollut suuri kilpailu, kuten Instagram ja Facebook, tässä taataan sinun ja sisällön turvallisuus. Siksi se pysyy edelleen kilpailussa ja jatkaa käyttäjiensä innovointia.

Temppuja, joita et ehkä tiedä Snapchatista

Yksi merkittävimmistä toiminnoista on voitava lisätä hymiöitä ja suodattimia valokuvan tai videon ottamisen jälkeen. Näitä voidaan laajentaa tai pienentää haluamallasi tavalla.

Ja viime aikoina he aktivoivat toiminnon, joka voi lisätä kappaleita tarinoihisi, mikä tekee siitä melko dynaamisen tallennuksen aikana. Sen avulla voit myös soittaa videopuheluita minkä tahansa seuraajamme kanssa. Mikä antaa meille mahdollisuuden kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa todellisen yleisömme kanssa.

Ja onko näin Snapchat ei halua jäädä jälkeen on suunnitellut toiminnon voidakseen lähettää valokuvia meemien kanssa. Tätä varten sinun on vain painettava kasvosi ja pidettävä niitä ja valittava sitten ja seurattava valitsemasi meemin ohjeita.

Snapchat vai Instagram?

Nämä sovellukset ovat itse asiassa melko samanlaisia, kun puhumme vertailusta. Näissä on kuitenkin pari eroa ne riippuvat käyttäjän mausta.

tilini historian snapchat -muistot

Ensimmäinen Snapchat Saat paljon enemmän irti suodatintoiminnosta siinä on paljon enemmän vaihtelua ja määrää. Toisaalta Instagramissa voit valita vaihtoehdon luoda Boomerangit ja valokuvakollaasin.

Kuitenkin molemmissa sovelluksissa voit tallentaa valokuvia ja videoita mobiililaitteellasi ja poista ne milloin haluat.