Skip to content

Starzplay -tilauksen peruuttaminen yksinkertaisella ja lopullisella tavalla

1 de syyskuu de 2021
starzplay logo 9358

StarzPlay on suoratoistoalusta, jonka sisältö on hyvin vaihtelevaa; Mutta jos olet käyttänyt sitä jonkin aikaa etkä halua jatkaa tilaustasi, se voi johtua sen hinnasta, koska et käytä sitä tai et pitänyt sen sisällöstä, tässä artikkelissa kerromme sinulle askel askeleelta Kuinka peruuttaa StarzPlay -tilauksesi ikuisesti?

Jos peruutat Starz -tilisi, koska et pitänyt sen sisällöstä, hinnasta tai haluat jotain muuta, näytämme sinulle muuta suoratoistoalustoja, jotka tarjoavat erinomaista sisältöä kaiken ikäisille edulliseen hintaan.

Netflix on tunnetuin suoratoistoalusta hetki, joka tarjoaa sarjoja ja tunnettuja elokuvia alkuperäistuotantoihin. Lataa ja asenna Netflix Tietokoneella tai älypuhelimella se on hyvin yksinkertainen, ja sen suunnitelmat on suunniteltu kaikentyyppisille käyttäjille.

Toisaalta HBO GO on alusta, josta löydät erilaisia ​​sarjoja, dokumentteja ja menestyselokuvia Kaikille ikäryhmille tilin luominen HBO Go -sovelluksella on helppoa.

donde como contratar amazon prime vdeoLisäksi voit harkita Amazon Prime Videon vuokraamista tai tilaamista, mikä on erinomainen vaihtoehto, koska tämä Amazon -suoratoistopalvelu tarjoaa suuren määrän ohjelmia, sarjoja, elokuvia ja dokumentteja.

Jos StarzPlay ei ollut etsimäsi suoratoistoalusta, sinun ei tarvitse luopua, liittyä joihinkin edellä mainittuihin alustoihin ja nauttia upeista tuotannoista.

Miten Starzplay peruutetaan?

StarzPlay -tilauksen peruuttaminen on hyvin yksinkertaista, voit tehdä sen jopa verkkoselaimella, Android- tai iOS -laitteellasi tai Amazon Prime -tilisi kautta. Näytämme sinulle vaiheet, joita on noudatettava kaikissa näissä tapauksissa.

Kaikista StarzPlay -tilauksen peruuttamiseen käytetyistä tavoista tämä on eniten käytetty menetelmä, koska kuka tahansa käyttäjä voi käyttää Internetiä joko tietokoneelta tai matkapuhelimelta. Seuraavat vaiheet ovat seuraavat:

 1. Siirry StarzPlay -viralliselle sivulle kirjoittamalla osoitekenttään the seuraava URL -osoite www.starz.com.
 2. Kun olet virallisella sivulla, napsauta kolmea vaakasuoraa viivaa, jotka ovat oikeassa yläkulmassa; sitten näet oikeassa reunassa valikon, jossa sinun on napsautettava vaihtoehtoa ”Kirjaudu sisään”.
 3. Näet heti kaksi ruutua näytöllä, joissa sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja napsautettava sitten ”Kirjaudu”.
 4. Kun olet tililläsi, mene alareunaan ja napsauta ”Tilaukset” löytyy Tili -osiosta.starzplay-suoratoistopalvelu
 5. Sitten se ohjaa sinut tilaussivulle, jossa sinun on napsautettava vaihtoehtoa ”Peruuta tilaukset”; StarzPlay pyytää sinua selittämään peruutuksesi syyn.
 6. Napsauta lopuksi ”Jatka peruuttamista” prosessin loppuun.

Tätä menetelmää voivat käyttää vain ne käyttäjät, jotka ovat tilanneet StarzPlayn Google Play Kaupan kautta; Jos käytät Google Playta Starz -tilisi hallintaan, nämä ovat vaiheet, jotka sinun on suoritettava peruuttaaksesi tilauksesi ikuisesti.

 1. Avaa Google Play Kauppa -sovellus.
 2. Napsauta kolmea vaakasuoraa viivaa vasemmassa yläkulmassa; kun valikko on näkyvissä, valitse ”Tilaukset”.
 3. Näet heti kaikki tilauksesi, valitse Starzista.
 4. Sinun on napsautettava painiketta StarzPlay -tilauksessa ”Peruuttaa”.
 5. Nyt sinun on vahvistettava tilauksesi peruutus painamalla ”Kyllä” -painiketta.

Tätä vaihtoehtoa voivat käyttää vain ne käyttäjät, jotka ovat liittäneet Starz -tilinsä Amazon Primeen tai jos Starz -jäsenyys on osa Amazon Primea.

henkilö vaihtaa kanavaa

 1. Siirry selaimestasi Amazon Prime -kotisivulle ja kirjaudu tiliisi.
 2. Kun olet tililläsi, napsauta valikkoa ja valitse ”Tilit ja luettelot”.
 3. Kun vaihtoehtojen sarja tulee näkyviin, napsauta ”Jäsenyydet ja tilaukset”.
 4. Siinä osassa sinun on valittava ”Päävideokanavat”.
 5. Sitten sinun on napsautettava Starz -kanavaa ja ”Toiminnot” -osiossa vaihtoehtoa ”Peruuta kanava”.
 6. Lopuksi sinun on vahvistettava palvelun peruutus Vahvista -painikkeella. Halutessasi voit myös peruuttaa Amazon Prime -tilauksendarse baja amazon prime vdeo.