Skip to content

Stylus -kynä PC: llä, tabletilla tai matkapuhelimella: Käytä, tyypit ja kumpi valita

3 de syyskuu de 2021
lapiz tableta optica 14733

Kirjallinen ilmaisu tai edustaja piirustuksen kautta, seuraa ihmiskuntaa evoluutiosta kaukaa, kirjoittamisesta tuli taidetta, ja piirtäminen, sinun ei tarvitse edes viitata siihen, on taidetta. Nykyaikaisuuden kynnyksellä haluat saada parhaat ohjelmat piirtämiseen Windows PC: llä, soveltaa samaa halua muihin esiasteisiin kuin parhaita sovelluksia piirtämiseen iPhonessa.

Tämä osoittaa, että digitaalinen omaksuu kaikki elämän näkökohdat parannukseksi tai käyttöyhteydeksi, esimerkiksi esimerkiksi kirjoittamalla käsin matkapuhelimeen tai tablettiin tai ottamalla graafinen taide uudessa ulottuvuudessa ja käytä parhaita sovelluksia animeiden piirtämiseen tabletilla tai matkapuhelimella, se on esimerkki edistymisen ja linkin välisestä suhteesta.

Tämä yhteys fyysisen ja digitaalisen välillä ansaitsee työkalut, ja se on yksi halutuimmista tulee olemaan kynäTästä syystä aiomme hajottaa kaiken sen toiminnasta, olemassa olevasta typologiasta ja tietysti jättää arvion siitä, mitkä ovat parhaita.

Kynän toiminta kosketuslaitteessani

Kynän käyttömahdollisuus soveltuu moniin päivittäisen elämän osa -alueisiin ja erikoistehtäviin. Niitä ovat hyödyllinen työkalu kun sitä käytetään tavalliseen tai rutiininomaiseen käyttöön, koska monet käyttäjät ilmaisevat kiinnostuksensa käyttää kynää matkapuhelimissa, koska se mahdollistaa suuremman tarkkuuden pieniä elementtejä painettaessa.

Jos viitataan tämän hyvin perehtyneen elementin käyttöön Tablet-kaltaisten elementtien alalla, huomaamme, että sen kysyntä kasvaa, mikä johtuu sekä mukavuudesta, kun liikutaan suuremmalla näytöllä, mutta lähinnä työvoimakysymyksistä. Uusia käyttötarkoituksia tämän elementin toimintaa tableteissa, liiketoiminta -alueelta, kuten virtuaalisen materiaalin suunnittelu ja luominen.

Toisaalta PC: ssä on erityisiä vivahteita, koska sitä käytetään enimmäkseen edistyneet suunnitteluelementit, sekä piirustuksen että graafisen suunnittelun alalla tietokoneeseen sovitetun elementin, nimeltään graafinen tabletti, avulla. Mikä tekee kynästä korkeimman teknologian ja tarkkuuden työkalun.

Mikä on kapasitiivinen kynä?

Ne ovat eräänlainen digitaalinen kynä, joka ei voi olla kosketusherkkä; toisin sanoen sillä on periaatteessa samanlainen toiminto kuin kenen tahansa sormilla. Se toimii kaikentyyppisissä passiivisissa näytöissä (joita voit hallita sormillasi); Se on myös erittäin helppokäyttöinen ja varmasti hyödyt siitä.

Yksi sen pääominaisuuksista on, että sen kärki on yleensä hieman paksumpi kuin sen runko; joten siitä on suurta apua ihmisille, joilla on suuret kädet tai jotka eivät voi sopeutua pieneen tai hienoon kynään. Teknisen kehityksen ja käyttäjien tarpeiden myötä jotkut tuotemerkit ovat kuitenkin kehittäneet sen kevyemmällä fyysisellä muodolla ja hienolla kärjellä, mikä tekee siitä ihanteellisen kosketusherkille näytöille.

Millaisia ​​kynätyyppejä on olemassa?

Niiden typologiasta keskustellaan yleensä keskenään, ja nimetä kahdella luokallatai se valitsee laajemmat näkökohdat ja turvaudutaan erikoistumiseen kolmeen typologiseen osa -alueeseen. Mutta tämä tapahtuu ilman suurta eroa, koska ne kaikki keskittyvät kahteen osaan tai haaraan, joita niiden käyttö ja ominaisuudet merkitsevät, aktiivisen haaran tai erikoiskäytön tai passiivisen haaran tai rutiinikäytön osa -alueisiin.

Kynällä on luokat sen käyttökelpoisuuden, komponenttien ja sisäisen järjestelmän mukaan. Esittelemme sinut alla kolme parasta luokitusta tämän tyyppisistä yleisesti käytetyistä digitaalisista kynistä.

Perinteinen kynä

Erikoistuneen tai aktiivisen typologian alalla ammattikäyttöön tarkoitettu kynä tai bisnes. Jos ominaisuus on sama, se keskittyy sen tarkkuuteen ja korkeaan tehokkuuteen taiteellisessa toiminnassa, graafisessa suunnittelussa tai vastaavissa tiloissa. Joten sitä käytetään useammin PC: llä tai tabletilla.

Se on yksi kaupallisimmista ja käytetyimmistä; koska se on yhteensopiva lukemattomien elektronisten laitteiden (puhelimet, tabletit, tietokoneet, Nintendo DS jne.) kanssa; Siinä on painejärjestelmä ja sen käyttö on yleensä erittäin mukavaa. Sen fyysiset ominaisuudet ovat:

  • Rajallinen
  • Hyvä pointti
  • Lyhyt koko (noin 7 cm)
  • Kevyt

Aktiivinen kynä

Aktiivikynät toimivat tekniikalla ja paristoilla. Koska järjestelmä on paljon kehittyneempi kuin muut, sen fyysinen kunto ja muotoilu tekevät siitä suuremman ja hieman raskaamman kuin normaalisti. Siinä on myös erikoisuus työskennellä millä tahansa digitaalinäytöllä, mukaan lukien LCD -televisiot.

Toisaalta on erittäin tärkeää, että tiedät, että tämäntyyppinen Stylus -kynä pystyy havaitsemaan käyttäjän kämmenen ja asennon, jossa se on. tämä johtuu sen suuresta tekniikasta. Se puolestaan ​​pyrkii suorittamaan komentotoimintoja, kuten hiiri tai näppäimistö, joka toimii tietokoneissa.

aktiivinen kynä

Passiivinen kynä

Toisaalta rutiininomaisissa tai passiivisissa esipuheissa niiden käyttö keskittyy yleisiin medioihin, kuten matkapuhelimiin, joissa vaadittu tarkkuus ei vaadi taloudellisia näkökohtia, eli se ei näissä tapauksissa ole riippuvainen liiketoimintamateriaalin luomisesta, tai erittäin täydellisellä laadulla, kuten jos se olisi taiteellista työtä. Sen käyttö on tarkoitettu pääasiassa suurikokoisten matkapuhelimien tai tablettien mukavuuteen.

Jälkimmäisellä on sen tärkein ominaisuus Siinä ei ole minkäänlaista tekniikkaa, eikä se toimi myöskään paineen alla. Toisin kuin muut, se ei ole niin pieni ja sen kärki on kumia ja pyöreä; mikä tekee siitä täydellisen yhteyden kaikkiin digitaalisiin näyttöihin. Se ei kuitenkaan ole kovin toimiva, koska se ei liiku helposti ja toimii vain osoittimena.

Voinko käyttää yleiskynää vai tarvitsenko tabletin merkin?

Monet käyttäjät ovat aina hämmentyneitä siitä, mitä kynää heidän on voitava käyttää tablettiensa ja muiden digitaalisten laitteidensa kanssa. Tässä mielessä ensimmäinen asia, jonka tiedän kannattaa ottaa huomioon yhteensopivuus jossa on laitteen näyttö. Toinen kohokohta on kynän yhdiste ja koostumusjärjestelmä ja lopuksi näet tabletin merkki.

Joten näistä ominaisuuksista riippuen käytät asianmukaista lyijykynää. Monissa tilanteissa universaali tai perinteinen pyrkii palvelemaan; mutta päinvastoin ne vaativat erikoiskynän, joko aktiivisen tai passiivisen Stylus -kynän. Mutta erityistapauksissa, kuten Wacom -tuotemerkin tapauksessa, saman merkin kynää tarvitaan välttämättä, koska se ei toimi minkään muun tyyppisten digitaalisten kynien kanssa.

Osto -opas: Kuinka valita yksi?

Sen antamien tarpeiden ja hyödyllisyyden mukaan annamme sinulle tarpeeksi neuvoja, jotta voit valita sinulle sopivimman. Siksi alla kuvatut kaltaiset perusominaisuudet on otettava huomioon.

Koko ja paino

Tämä voi vaihdella siihen käytetyn ajan mukaan. Jos olet suunnittelija, arkkitehti tai insinööri, etsi mieluiten hieman pitkä mutta riittävän kevyt älä väsytä kättäsi nopeasti. Mutta jos et anna sille jatkuvaa käyttöä hyvään aikaan, voit ostaa tyyliisi sopivan ja voit hallita täysin käsilläsi.

käytä optista lyijykynää paneelin kanssa

Käyttämäsi tekniikan tyyppi

Tässä on erittäin tärkeää, että tiedät, mikä on kynän käytön tarkoitus. Jos se on vain pelaamista, yksinkertaisten toimintojen suorittamista ja jopa tuskin sitä käyttöä, sinun ei tarvitse olla niin edistynyttä tekniikkaa, vain jotain perustavaa laatua olevaa ja perustavaa laatua yhteisten toimintojen suorittamiseksi.

Kuitenkin, jos sinun on käytettävä sitä enemmän ja käytä sitä toimintoihin, jotka vaativat suurempaa tarkkuutta ja kehittyneempi teknologinen kehitys; Sitten sinun pitäisi harkita aktiivisen Stylus -kynätyypin ostamista, jotta saat enemmän hyötyä ja teet paljon enemmän työssäsi.

Kärki

Tämä kriteeri on jo henkilökohtainen ja käytön mukaan. Vinkkejä on kahta päätyyppiä: hieno ja pyöreä. Niitä käytetään haluttujen tarkoitusten mukaisesti, mutta yleensä useimmat käyttäjät tarvitsevat hienon kärjen; koska pyöreä ei ole kovin toimiva ja he eivät voi saada siitä enemmän irti.

Paineen taso

Paine ei ole niin tärkeä monille käyttäjille; Se on kuitenkin tekijä, joka voi olla haitallinen, jos emme tiedä, mitä suoritettavalle toiminnalle tarvitaan. Tämä liittyy laitteiden näytössä annettuun kitkaan kosketa käyttämääsi. Jos tämä on alhainen, kynä ei ole riittävän tarkka; joten heidän on oltava tasapainossa, jotta heidän työnsä on ihanteellista.

Arvostus siitä, mitkä ovat parhaat kynät

Abstrakti parannuskäsite riippuu kynän käyttötarkoituksesta, joten tämä vaikuttaa suoraan brändiin, spesifikaatioon ja haluttuun tarkkuuteen. Yleisesti ottaen markkinoiden kysytyin on Ciscle Stylusmutta on muitakin, jotka ansaitsevat yhtä paljon huomiota.

Niiden joukosta löydämme malleja, kuten Mixoo, joka on loistava kilpailija sen suuren kaupallisen tasapainon vuoksi tarjottavan hinnan ja laadun välillä. Lisäksi lisätään Zspeed, jonka piirustuksen tarkkuudella on suuri kysyntä ne, jotka valitsevat kyseisen käyttöalueen.