Skip to content

Suunnan muuttaminen tai näytön kääntäminen Windows 7/8/10: ssa

27 de elokuu de 2021
Icono flecha venatana

Teknologinen kehitys on kasvanut harppauksin, ja tästä syystä on erittäin tärkeää olla tietoinen uusista teknologisista suuntauksista. Tällä tavalla on mahdollista päivittää paljon enemmän ja suorittaa minkä tahansa tyyppisiä tehtäviä käytännöllisemmin.

Yksi yleisimmin käytetyistä työkaluista sen käyttämiseen tai jolla sen ominaisuuksia voidaan paremmin arvioida, on pöytätietokoneet. Nämä ovat laitteita, jotka on luotu manipuloimaan ohjelmia useilla alueilla.

Samoin tekniikan kehitys ei ole jäänyt jälkeen tietokoneissa, päinvastoin. Nämä ovat laitteita, jotka pidetään sisällä jatkuva kehitys ja kehitys parhaan kokemuksen tarjoamiseksi. On tiedettävä, että tietokoneet toimivat käyttöjärjestelmien ansiosta, ja nämä järjestelmät ohjaavat kaikkia tietokoneen osia. Samalla tavalla ne mahdollistavat ohjelmien suorittamisen.

Miksi on hyvä muuttaa näytön suuntaa Windowsissa?

Yksi tietokoneiden ohjaamiseen käytetyimmistä käyttöjärjestelmistä on Windows -käyttöjärjestelmä. Tämän kehitti Microsoft -yritys ja sen ensimmäinen versio julkaistiin virallisesti vuonna 1985. Windows on ollut julkaisun jälkeen luonnehdittu tehokkaaksi käyttöjärjestelmäksi, joka pystyy toimimaan riittävästi.

Tästä syystä se on alusta asti ollut nykyään laajimmin käytetty käyttöjärjestelmä. Tämä hyväksyntä on säilynyt, koska Windows on järjestelmä, joka pysyy jatkuvaa kehitystä eikä koskaan lakkaa innovoimasta. Ajoittain se tarjoaa uusia päivityksiä käyttöjärjestelmäänsä.

Nämä uudet päivitykset tarjoavat paljon parempia ominaisuuksia kuin edelliset, tunnetuimpien ja eniten käytettyjen joukossa Windows 7/8/10. Samoin ne tarjoavat ohjelmia, jotka kykenevät suorittamaan tehtäviä hyvin käytännöllisellä tavalla. Voit päivittää Windowsin 7 Windows 10: ksi

Samoin se on erittäin muokattava järjestelmä, jolle on ominaista mukautuminen käyttäjien tarpeisiin ja vaatimuksiin. Tämä on yksi sen suurimmista eduista, koska järjestelmää voidaan mukauttaa haluamallamme tavalla. Voimme muokata teemaa ja työpöydän taustaa haluttaessa.

Yksi kokoonpanoista, jotka voidaan tehdä, on kiertää tai muuttaa tietokoneen näytön suuntaa. Se tarjoaa uuden näkökulman tietokoneeseen ja voi suorittaa tiettyjä toimintoja.

Käyttöjärjestelmän määrittäminen ja näytön kääntäminen on hyvin yksinkertaista. Tässä artikkelissa tiedät, mitä vaiheita on suoritettava, jos haluat muuttaa suuntaa tai kiertää näyttöä Windows 7/8/10 -käyttöjärjestelmässä.

Vaiheet suunnan muuttamiseksi tai näytön kääntämiseksi Windows 7/8/10 -käyttöjärjestelmässä

Jos haluat muuttaa näytön suuntaa Windows 7/8 ja 10 -käyttöjärjestelmissä, menettely on hyvin samanlainen kaikille. Ensimmäinen asia on napsauttaa käynnistyspainiketta tai valita Windows -näppäin.

Muuta suunta

Kun olet täällä, sinun on löydettävä hakutyökalu tai hakupalkki ja kirjoitettava Ohjauspaneeli ja valitse ensimmäinen vaihtoehto. Tällä tavalla siirrymme ohjauspaneelin vaihtoehtoihin,

Seuraavaksi sinun pitäisi etsiä osio ”Ulkonäkö ja personointi” tämän alla näet sarjan vaihtoehtoja. Valitsemme vaihtoehdon ”Säädä näytön tarkkuutta”.

Kun tulet tähän osioon, sinun on etsittävä vaihtoehto nimeltä ”Suuntautuminen” ja napsauta sitä. Napsauttamalla sitä näyttöön tulee luettelo, jossa on 4 vaihtoehtoa. Vaihtoehtojen joukosta löydät vaihtoehdon ”Kääntynyt vaakasuoraan”, tällä vaihtoehdolla näyttöä käännetään 180 astetta ja käännetään ylösalaisin.

Toinen vaihtoehto on ”Pystysuora” tämä vaihtoehto kääntää näyttöä myötäpäivään ja katsoo sivulle. Toinen vaihtoehto on ”Pystysuora käännetty”, joka kääntää näytön vastakkaiselle puolelle, kun haluamasi vaihtoehto on löydetty ja valittu, olemme valmiita viimeiseen vaiheeseen.

Napsauta ”Käytä” -vaihtoehtoa, jolloin muutokset tallennetaan onnistuneesti. Kuten huomaat, menettely on todella yksinkertainen ja helppo suorittaa.