Skip to content

Taitetun tai puoliksi taitetun tekstitehosteen tekeminen Corel-valokuvamaalilla (esimerkki)

24 de elokuu de 2021
Kuvatehosteiden kayttaminen tehostaminen kaanteiset varit kynnys ja alennus Corel

Corel -yhtiö on julkaissut Photo Paint -version tarjotakseen kaikille valokuvaajille ja toimittajille mahdollisuuden laajenna työkalujamukaan lukien tekstien luominen tyhjästä lisäämällä taitto- tai puolitaitto-tehoste.

Tämä on erittäin hyödyllinen menetelmä, jos haluat antaa kuvan tekstisisällölle erilaisen käsityksen tai rikkoa tyypillisen rutiinin.

Toinen sen eduista on, että tämä Corel -yhtiön ohjelma antaa mahdollisuuden parantaa muokkauksen laatua näistä sisällöistä.

Joten jopa luomalla tekstin muunnoksen tyhjästä, voit käyttää ammattimaisia ​​tehosteita, jotka osoittavat työsi laadun. Jotkut näistä tehosteista voivat olla tekstiä, jossa on 3D -vaikutus tai märkämaalaustehoste.

Opi luomaan tekstiin taittamisen tai taittamisen vaikutus alusta alkaen!

Toisin kuin muut tässä ohjelmassa käytetyt tehostyylit. Luo todella tämä malli tekstin päälle kannattaa käyttää erilaisia ​​työkaluja.

Tämä sekvenssi on kuitenkin melko yksinkertainen ja muutamalla askeleella. Enemmän aikaa vie sen luominen taitettava vaikutus saman tekstin sisällä.

Tätä varten tarvitset taustan (vain mieltymyksen mukaan, koska jos et halua sitä, sitä ei kannata tehdä), tekstin, jolla on vaikutus ja varjo.

Taustan luominen Corel Photo Paintissa

Aloitat uudella projektilla ohjelman sisällä ja siirryt ”Objektipäällikkö”. Paina painiketta alhaalla ”Lisää uusi objekti”Kahden tyhjän kerroksen luominen.

Kun valitset toisen kerroksen, painat ”Interaktiivinen täyttötyökalu”Löytyy vasemmalla olevasta valikosta.

Täällä on useita vaihtoehtoja valita luodut varat. Esimerkiksi ”Bittikarttakuvion täyttö”Voit lisätä tekstuurin, jota voidaan muokata”Muokkaa täytettä”Käyttäjän toiveiden mukaan.

Toisaalta, kun valitset ensimmäisen kerroksen, pääset myös ”Interaktiivinen täyttötyökalu”Mutta tällä kertaa”Yhtenäinen täyttö”.

Kun olet asettanut toisen kerroksen värin, sinun täytyy vain palata objektivalikkoon yhdistääksesi molemmat valikkorivin kautta valitsemalla ”Kerro”.

Menetelmät vaikutuksen käyttämiseksi tekstityökalujen avulla

Jos haluat luoda taivutuksen tai taittamisen tekstin keskelle, sinun tarvitsee vain käyttää Corel Photo Paintin tarjoamaa työkalua.

Sinun on vain aloitettava luomalla objektikerros, jonka sisältö haluat lisätä tehosteen. Kun se on luotu, sinun on kopioitava se pikakuvakkeen ”Ctrl + D”.

Pääasiassa sinun on erotettava jokainen teksti. On suositeltavaa, että yläkerros säilyttää tumman värin, kun taas alempi kerros vaaleampi tai päinvastoin, makusi mukaan.

miten maalata omenatabletille

Kun tämä on tehty. Kohdista molemmat tekstit ”Kohdista ja jaa”Ja valitse toinen tekstikerros soveltaaksesi varjoa siihen.

Käytä vaihtoehtoa ”Varjotyökalu”Sijaitsee vasemmalla puolella. Käytä tasaista varjoa tekstin keskeltä alaspäin 270 asteen kulmassa ja muuttaa palkin varjoarvoja.

Voit saavuttaa vaikutuksen asettamalla yhden tekstin toisen päälle ja levittämällä ensimmäiselle tasolle ”Objektin läpinäkyvyys”Joka löytyy”Varjotyökalu”.

Kun muokkauskohdistin tulee näkyviin, sinun on vain sijoitettava tekstin keskelle ja vedettävä se uudelleen alas painamalla ”-näppäintä.Ohjaus”Tehosteen luomiseksi.

On huomattava, että sinun on varmistettava, että keskipiste on taitettu läpinäkyvyyden alussa, jotta saadaan aikaan keskellä taittamisen tai taittamisen vaikutus.

Lopuksi sinun tarvitsee vain napsauttaa ”Muokkaa läpinäkyvyyttä”Muuttaaksesi siirtymää ja värimaailmaa muokkauksen tuloksen ymmärtämiseksi.

Corel Photo Paint tarjoaa suunnittelijoille useita vaihtoehtoja työskennellä tekstien kanssa, jotta he voivat luoda alkuperäisiä töitä. Joskus vain käyttämällä oikeita työkaluja voit luoda illuusion ilman oletustehosteita.

Jos haluat kokeilla jotain innovatiivisempaa ja riskialtista, uskalla tehdä tekstistäsi GIF glitter -liikkeellä.