Skip to content

Tekstin tai kirjeen luominen glitterillä verkossa Pixlrin avulla – helppoa ja nopeaa

14 de elokuu de 2021
editor imagen online letras glitter

Pixlr, on eniten käytetty online -kuvankäsittelyohjelma, koska tietokoneeltasi voit muokata ja parantaa valokuviasi, lisätä tekstiä ja tehosteita asentamatta mitään tietokoneellesi.

Mikä parasta, Pixlr Express on ilmainen sovellus. Tässä artikkelissa näytämme sinulle kuinka luoda tekstiä glitterillä verkossa helposti ja nopeasti, jotain, josta on tullut trendi. Koska glitterin kanssa kaikki näyttää paremmalta, ja jos olet uusi tässä, saatat ihmetellä Pixlrin käyttöä? Se on hyvin yksinkertaista.

Indeksi()

Mistä saa glitter -kuvioita Pixlr Expressissä

Ensimmäinen asia, jonka tarvitsemme, on, että galleriassa on glitter -tekstuureja. Miten saamme ne? Aseta Google -selaimeen ”glitter texture” ja lataa haluamasi, tallenna ne sitten kuviin, käytämme niitä myöhemmin. Se on erittäin helppoa ja suurin osa latauksista on ilmaisia. Katsotaan nyt askel askeleelta kuinka tehdä teksti glitterillä verkossa Pixlrissä.

Vaiheita glitterin lisäämiseksi tekstiin

Ensimmäinen asia on avata Pixlr Express -sivu tietokoneellasi lataamatta mitään. Se avaa editorin pääsivun napsauttamalla Luo uusi -välilehteä ja napsauttamalla sitten Luo, ikkuna avautuu, jossa on Photoshop -ohjelman kaltaisia ​​välilehtiä ja työkalurivejä.

Napsauta näytön oikeassa alakulmassa olevaa + -merkkiä valitset lisää teksti ”T” ja lisää teksti, valitse sitten haluamasi fonttikoko ja -tyyppi, keskitä ja kohdista se mielesi mukaan. Siirryt tason välilehdelle ja valitset vaihtoehdon rasterisoida teksti.

Paina sitten näytön oikeassa alakulmassa olevaa + -merkkiä ja valitse Lisää kuva -painike (Siellä he avaavat kansiot ja valitsevat haluamasi aiemmin ladatun glitterin ja antavat sen auki) näet sen koko näytöllä piilottamalla tekstisi, mutta älä paniikkia.

Seuraava askel on, että näytön oikeassa osassa valitset tekstiä, näet valitun tekstin ääriviivat ja siirry sitten yläreunan valinta -välilehteen ja valitset vaihtoehdon pikselien valitsemiseksi. (tekstisi näkyy pisteillä merkittynä)

Palaat valinta -välilehteen ja valitset vaihtoehdon ”käännä valinta” Kaikki glitterisi näkyvät pisteillä merkittyinä, nyt sinun on valittava teksti näytön oikealta puolelta ja annettava poistonäppäimistö näppäimistöltä ja voila siellä näet tekstisi glitter -tekstuurilla.

Palaat valinta -välilehteen ja valitset valinnan poistamisen. (Jos haluat poistaa tekstin ympärillä olevat pisteet), Lopuksi siirryt Tiedosto -välilehteen ja napsautat Tallenna.

kiiltävä ilme

Siellä olet tekstisi glitterillä erittäin helppoa ja nopeaa. Kaikki on tietysti makuasia, näiden vaiheiden jälkeen voit lisätä taustan, tehosteet ja loputtomat ideat, joita tämä sovellus tarjoaa työkalupalkkiin. Useimpien kuvankäsittelyohjelmien tehtävänä on saada ne pyörimään, joten jos ne ovat pystysuorassa, voit laittaa sen vaakasuoraan ilman ongelmia.

Tiedämme, että olet kiinnostunut parantamaan tekniikoitasi tämän sovelluksen avulla, joten katsoimme myös sopivaksi tehdä opetusohjelman, jolla opit lisäämään vesileimoja projekteihisi, joten he eivät kopioi luomuksiasi. Löydät kaiken tämän ja paljon muuta blogistamme, joten jatka vierailua saadaksesi tietää kaikista tämän sovelluksen oppaista.

Toivomme, että tämä artikkeli on ollut erittäin hyödyllinen sinulle, jos se oli, älä unohda kertoa meille kommenttikenttään ja jakaa sitä kenelle tahansa, jonka uskot voivan hyödyntää sitä.