Skip to content

TikTok Email Finder – Etsi jonkun sähköpostiosoite TikTokista

17 de marraskuu de 2021
TikTok Email Finder Loyda jonkun sahkopostiosoite TikTokista

TikTok-sähköpostihaku: TikTok on lyhyt videoviihdyttävä sosiaalisen median sovellus, joka on jatkanut aaltojen luomista maailmanlaajuisesti vuodesta 2016 lähtien. Lähes 800 miljoonalla käyttäjällä TikTok on poikkeuksellinen tietokanta ihmisille, jotka haluavat kohdistaa tietyille yleisöille.

TikTokin tulo ja suosio on uskomatonta, ja tämän alustan vaikutus ihmisiin on ennennäkemätön. On turvallista sanoa, että TikTok on ohittanut Instagramin ja Facebookin suhtautumisessaan ihmisiin vaikuttamiseen.

Toinen asia, joka saattaa olla houkuttelevaa huomata, on, että Facebook-markkinointikampanjat ovat kalliita, ja niiden ylläpitämiseen on käytettävä jatkuvasti rahaa. Kulutuksen loppumisen jälkeen myös liikenne pysähtyy.

TikTokilla on niin monipuolinen asiakaskunta, että jos jotain haluat mainostaa tai myydä, niin on erittäin todennäköistä, että löydät oikean asiakkaan. Lisäksi kun puhumme sähköpostimarkkinoinnista, meidän on otettava huomioon se tosiasia, että se toimii edelleen tehokkaimpana tapana vaikuttaa ihmisiin.

Muutama vuosikymmen sitten sähköpostimarkkinointi oli myös yleistä, mutta se ei tarkoita, että tehokkuus olisi nyt heikentynyt.

Jos sinulla on jotain erityistä, mitä haluat välittää kohdeyleisölle, sähköpostimarkkinointi on paras tapa saavuttaa se. Lisäksi on niin monia tapoja löytää käyttäjien sähköpostiosoitteita ja suodattaa markkinarako, että on melko helppoa lähestyä yleisöä parhaalla mahdollisella tavalla.

Täältä löydät täydellisen oppaan jonkun sähköpostiosoitteen löytämiseen TikTokista ilmaiseksi.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka löytää jonkun sähköpostiosoite TikTokista

1. TikTok-sähköpostihaku

Löydät sähköpostiosoitteen TikTokista avaamalla iStaunchin TikTok Email Finder. Kirjoita käyttäjänimi ja napauta Etsi sähköposti. Seuraavaksi näet TikTok-tilin sähköpostiosoitteen.

TikTok IP-osoitteen etsintäIP-osoitteen löytäminen voi kestää 1–2 minuuttia

2. Etsi sähköpostiosoite TikTokista käyttäjänimen perusteella

Jotkut TikTokin käyttäjät mainitsevat sähköpostiosoitteensa suoraan biossaan. Jos et löydä sähköpostia TikTokin biosta, voit tarkistaa myös heidän Instagram- tai Youtube-profiilinsa. On todennäköistä, että he ovat jakaneet sähköpostiosoitteensa siellä.

Näin voit:

 • Avaa TikTokin sovellus.
 • Napsauta hakupalkkia ja kirjoita käyttäjänimi.
 • Tarkista sähköposteja TikTok biosta.
 • Tai etsi ”Sähköposti”-painike (ja napsauta sitä)
 • Jos sähköpostia ei ole, käyttäjä ei jaa sitä julkisesti.

3. Etsi TikTok-sähköposti Inbeatilla

 • Vieraile verkkosivulla nimeltä inbeat.co
 • Valitse sen jälkeen Luo uusi kampanja.
 • Valitse sen jälkeen TikTok.
 • Tämän jälkeen voit nimetä kampanjasi ja alkaa suodattaa vaikuttajia.
 • Kun olet valinnut vaikuttajat, voit klikata ’Lisää suodattimia’
 • Valitse Sähköposti.
 • Napauta ”Hallinnoi valittuja”
 • Tämän jälkeen näyttö avautuu.
 • Napsauta ”Vie ja avaa” -luetteloa.

Sen lisäksi on olemassa useita alustoja, jotka yhdistävät ja myyvät julkisesti saatavilla olevia tietoja. Varmista vain, että alustat ovat CCPA:n mukaisia, eli lähetetyt sähköpostit voidaan peruuttaa ja ne on tarkoitettu vain myynninedistämistarkoituksiin.

Johtopäätös

TikTok on niin raivoa. Siellä vaikuttajia pommitetaan niin monilla viesteillä, että sinun on käytännössä mahdotonta saada heidät huomaamaan viestisi tai pyyntösi, jos olet lähettänyt sellaisen.