Skip to content

TikTok IP Address Finder – Etsi IP-osoite TikTokista

17 de marraskuu de 2021
TikTok IP Address Finder Etsi TikTok profiilin IP osoite

TikTok IP-osoitteen etsintä: TikTokista on tullut melko koukuttava sovellus ihmisille, jotka rakastavat katsoa lyhyitä viihdyttäviä videoita. Siitä lähtien, kun se lanseerattiin, ihmiset ovat ladanneet valtavasti videoita tullakseen kuuluisiksi sovelluksessa, ja tämä voi tehdä heistä ”sosiaalisen median vaikuttajan” tittelin.

Vaikka sovelluksessa on monia viihdeominaisuuksia yleisölle, sillä on vankka tietosuojakäytäntö, joka ei salli ihmisten loukata julkkisten, muodin vaikuttajien ja sisällöntuottajien yksityisyyttä.

On kiistatonta, että TikTok ei paljasta käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja, paitsi ne tiedot, jotka olet jakanut bion kautta. Tämä vie meidät tärkeään kysymykseen ”onko mahdollista löytää jonkun IP-osoite TikTokista”?

Ensinnäkin, TikTok ei mitenkään paljasta käyttäjän IP-osoitetta ilman hänen suostumustaan. Vaikka alustalla olisi pääsy henkilön IP-osoitteeseen, yritys ei paljasta sitä kenellekään.

Totta puhuen – se ei ole helppoa. Jos ihmiset voisivat helposti seurata IP-osoitteita jonkun TikTok-tililtä, ​​kukaan ei luottaisi sovellukseen. Alustan tietosuojakäytäntö on yhtä vahva kuin muiden sosiaalisten verkostoitumissivustojen.

Tämä ei tarkoita, että et löydä henkilön IP-osoitetta. Tarvitset vain sosiaalisen suunnittelun perustaidot saadaksesi selville henkilön IP-osoitteen TikTok-tilin kautta.

Voit käyttää iStaunchin TikTok IP Address Finder -työkalua löytääksesi jonkun IP-osoitteen TikTokista ilmaiseksi.

Itse asiassa täältä löydät myös täydellisen oppaan jonkun TikTok-tilin IP-osoitteen löytämiseksi vuonna 2021.

Kuinka löytää TikTok-tilin IP-osoite

Jos haluat löytää jonkun TikTok-tilin IP-osoitteen, avaa iStaunchin TikTok IP-osoitehaku. Kirjoita TikTok-käyttäjänimi ja napauta Etsi IP-osoite -painiketta.

TikTok IP-osoitteen etsintäIP-osoitteen löytäminen voi kestää 1–2 minuuttia

Vaihtoehtoisia tapoja löytää TikTok-tilin IP-osoite

1. Tartu IP Loggeriin

Tämä menetelmä toimii vain, kun onnistut saamaan TikTok-käyttäjän napsauttamaan IP-grabber-verkkosivuston luomaa linkkiä. Tämä menetelmä on erittäin yksinkertainen eikä vaadi teknisiä taitoja. Käytä IP Grabber -työkalua IP-seurantalinkin lyhentämiseen. Lähetä tämä linkki kohdehenkilölle DM:n kautta.

tiktok ip-osoitteen etsintä

Näin voit:

  • Avaa TikTok-sovellus.
  • Kopioi TikTok-profiilin linkki.
  • Vieraile Grabify IP Logger verkkosivusto.
  • Liitä linkki ja napsauta Luo URL-osoite.
  • Saat uuden IP-seurantalinkin.
  • Aloita chat käyttäjän kanssa ja pyydä häntä napsauttamaan linkkiä katsoakseen häntä kiinnostavaa sisältöä.
  • Kun he napsauttavat linkkiä, heidät ohjataan kaappaussivustolle ja ohjataan sitten sisältöön.
  • Tällä tavalla Logger-verkkosivusto löytää profiilinsa IP-osoitteen.

tiktok ip-osoitteen etsintä

Jotta tämä menetelmä toimisi, tavoitteesi on kuitenkin seurattava sinua TikTokissa. Tästä huolimatta, jos haluat seurata sellaisten sisällöntuottajien IP-osoitteita, jotka eivät seuraa sinua, tämä menetelmä ei toimi. URL-osoitetta käytetään syöttinä henkilön IP-osoitteen saamiseen. Sinun tarvitsee vain löytää sisältö tai verkkosivusto, josta henkilön on oltava kiinnostunut.

Mitä tulee turvallisuuteen, voit olla rauhassa tietäen, että tartuntatyökalun käyttö on ehdottoman turvallista eikä vaikuta yksityisyytesi. IP-osoitteen saaminen ei ole laitonta, koska sitä ei pidetä luottamuksellisena tiedona, mikä tarkoittaa, että voit kerätä melkein minkä tahansa TikTokin käyttäjän IP-osoitteen yllä mainitun strategian mukaisesti.

2. Etsi IP-osoite TikTokista iStaunchin avulla

Löytääksesi IP-osoitteen TikTokista, sinun tarvitsee vain kirjoittaa jonkun TikTok-profiilin käyttäjänimi iStaunch-työkalun TikTok IP Address Finder -sovellukseen ja napauttaa ”Etsi IP” -painiketta.