Skip to content

Trojan Dropper Viruksen poistaminen tietokoneesta tai Androidista – Vältä haittaohjelmia

2 de syyskuu de 2021
trojan virus 14709

Jos olet käyttänyt tietokoneita ja matkapuhelimia jonkin aikaa, olet todennäköisesti kuullut haittaohjelmista. Joten jos olet kysynyt itseltäsi mikä on ja kuinka poistaa troijalainen dropper -virus tai haittaohjelma? No, täällä puhumme sinulle tästä tärkeästä aiheesta.

Olemme aina olleet alttiina uhkille tietokoneitamme vastaan. Koska tietokonevirukset ovat aina uhanneet meitä. Valitettavasti nämä ovat kehittyneet ja voivat tällä hetkellä tartuttaa jopa matkapuhelimemme. Tässä tapauksessa puhumme Trojan Dropperistä, joka on haittaohjelma, joka on hyvin erilainen kuin mato tai yleinen virus.

Mikä on Trojan Dropper Malware?

Troijalaiset virukset tunnetaan siitä, että ne helposti tartuttavat tietokonelaitteita. Heidän eheytensä asettaminen suurelle vaaralle, joten tartunta heihin voi johtaa ongelmiin jopa tietokoneemme laitteistossa. Jotkut jopa vahingoittavat välimuistia, mikä on vastuussa hyödyllisten järjestelmätiedostojen tallentamisesta.

Trojan Dropperin tapaus on hyvin erityinen, koska se on eräänlainen troijalainen, joka kantaa haittaohjelmia ja on erittäin tehokas työssä. saattaa naamioituna mihin tahansa hyödylliseen ohjelmaan jonka haluamme asentaa tietokoneellemme. Lisäksi se voi vahingoittaa kaikenlaisia ​​tietoja.

Yksi tekijöistä, jotka tekevät niistä niin haitallisia ja vaarallisia kun tietokone on tartuttanut meidät. Voidaanko nämä naamioida järjestelmän avainkansioiksi, joten paljaalla silmällä on erittäin vaikea tunnistaa, mitä ne ovat. Tästä syystä on ollut tapauksia, joissa sovellukset on asennettu ja tuovat nämä virukset mukanaan, on välttämätöntä suojautua näiltä haittaohjelmilta.

Toinen ratkaiseva tekijä on se, että nämä virukset voivat tartuttaa minkä tahansa tiedostotyypin. Ohjelmista mihin tahansa multimediatiedostoon siirtyminen on erittäin haitallista mobiililaitteillemme. Näistä lähtien he saavat jatkuvasti multimediatietoja.

Kuinka estää laitteitamme saamasta Trojan Dropper -virusta?

Minkä tahansa viruksen infektio sitä vältetään ennaltaehkäisevästi, mikä muuttaa tapaa, jolla olemme vuorovaikutuksessa tietokoneidemme ja matkapuhelimiemme kanssa. Tämän vuoksi opetamme sinulle, kuinka välttää Trojan Dropper -infektio muutamien hyödyllisten vinkkien perusteella.

Vinkkejä tartunnan välttämiseksi

Kuten monissa tapauksissa, paras neuvo tartunnan välttämiseksi on olla erittäin varovainen asennettaessa sovelluksia. Tämä sekä tietokoneellamme että matkapuhelimessamme, tämä on aina sanottu tästä aiheesta. On kuitenkin tiedossa, että on erittäin vaikea tunnistaa, milloin sovellus on haitallinen.

Näissä tapauksissa voimme välttää asenna muokatut sovellukset. Nämä ovat hyvin yleisiä, kun haluamme hankkia ohjelman, joka käyttää lisenssiä, täysin ilmaiseksi. Valitettavasti emme tiedä, lisääkö lisenssin haltija myös haitallista sisältöä. Tai voi myös olla, että joku muu on ladannut sovelluksen lisätäkseen siihen haittaohjelmia.

Tämä on hyvin yleistä Internetissä, ja enemmän kuin nämä merirosvo -ohjelmat heillä ei ole minkäänlaista tukea. Heillä ei ole edes yhteisöä, joka tukisi ja valvoisi heitä. Tästä syystä on aina parempi hankkia ohjelmistomme laillisesti, sen virallisilta verkkosivuilta tai sovelluskaupasta.

Trojan.Dropper.Agent: Voiko se olla väärin positiivinen tietokoneellamme?

Trojan Droppers ovat vain yksi erityinen virustyyppi, joten ne voivat aiheuttaa hämmennystä virustentorjuntaohjelmistossa. Toisin sanoen tavallinen ohjelma voidaan sekoittaa Troijan pudottajaksi, toisin sanoen olla väärä positiivinen.

poista virus tietokoneeltani tai Android -laitteeltani

Joka tapauksessa, ennen kuin ajattelet tällä tavalla, paras on analysoida tietokoneen käyttäytymistä ja selvittää, onko sinulla virus tai ei.

Oireet, jotka tietokone näyttää virustautiessaan

  • Tietojen menetys: Korruptoituneet tai vahingoittuneet tiedot ovat merkki viruksesta.
  • Käynnistyy uudelleen: Odottamaton uudelleenkäynnistys ilman syytä on syy olettaa, että sinulla on virus.
  • Ponnahdusikkunat: itse avautuvat ohjelmat: Jos ohjelmat ilmestyvät äkillisesti tai sovellukset avataan satunnaisesti.
  • Yleiset viat: Tietokoneen sammuminen, virheilmoitukset ja muut ”ilman syytä” -virheet ovat merkkejä mahdollisesta viruksesta.
  • Järjestelmä ei päivity: On tavallista, että Trojan Droppers ja muut virukset estävät Windows -päivitykset. Jos järjestelmä ei päivity, sinun on oltava valppaana.

Tapoja poistaa Trojan Dropper haittaohjelma pysyvästi

Voimme tehdä paljon Trojan Dropperin poistamiseksi, mutta on parasta kokeilla todistettuja menetelmiä, joista aiomme keskustella.

Käytä TDSkilleriä

Voit ladata TDSkillerin Kaspersky -ohjelmasta Trojan Dropper -virusten poistamiseksi, mikä parasta, sovellus on ilmainen. Lataa TDSkiller ja suorita se analysoidaksesi ja poistaaksesi sen järjestelmän virus. Sen toiminta on yksinkertaista, napsauttamalla ”Aloita skannaus” se alkaa analysoida tietokonetta virusten etsimiseksi.

Poista MalwareBytes -ohjelmalla

MalwareBytesin lataaminen on toinen vaihtoehto, samalla tavalla, sinun on vain ladattava se, suoritettava se ja ohjelma tarkistaa tietokoneen uhkien varalta. Kuten TDSkiller, MalwareBytes on ilmainen ja sen voi ladata sen viralliselta verkkosivustolta.

Chamaleon (vaihtoehto, kun MalwareBytes on estetty)

MalwareBytesin ihmisillä on myös Chameleon, joka on kelvollinen vaihtoehto skannaa tietokoneesi Trojan Dropperin varalta ja muut virustyypit. Joka tapauksessa suosittelemme käyttämään MalwareBytes -päätyökalua ennen tätä.

Adwcleaner

MalwareBytes omistaa toinen työkalu tiedostojen puhdistamiseen, se on tarkoitettu roskapostille, mutta se voi poistaa Trojan Dropper viruksen järjestelmästä.

CCleaner korjaa väliaikaiset tiedostot ja rekisterit

Kun olet käyttänyt joitakin tai kaikkia yllä olevia työkaluja, voit käytä CCleaneria tietokonerekisterien puhdistamiseen. Rekisterin ja vianmäärityksen avulla pidät tietokoneen puhtaana Trojan Dropperin tai muun viruksen hyökkäyksen jälkeen.

troijalainen dropper -virus

Trojan Dropper Agentin poistaminen manuaalisesti

Jos mikään virustorjunta ei toimi, voit kokeilla Poista Trojan Dropper virus manuaalisesti. Hyvä vaihtoehto on käyttää tehtävienhallintaa ja analysoida kyseiset epäilyttävät prosessit. Jos näet ohjelman, jota et käytä tai näyttää epäilyttävältä, analysoi se.

Kun olet analysoinut perusteellisesti (jos on suositeltavaa tietää jotain laskennasta), voit jatkaa tiedoston poistamista eli siirtyä sen sijaintiin ja poista .EXE ja siihen liittyvät tiedostot. Korostamme joka tapauksessa, että sinun on tiedettävä, mitä olet tekemässä.

Kuinka voin poistaa sen tietokoneesta ja Androidista?

Jos me jo olemme saaneet jonkin Dropperin, huomaamme sen heti, koska sekä tietokoneemme että matkapuhelimemme ovat erittäin hitaita ja vaikeita työskennellä. Tästä syystä meidän on toimittava mahdollisimman nopeasti tietokoneiden tapauksessa. Meidän on käytettävä virustorjuntaa tunnistamaan ja poistamaan uhka.

Ohjelmat Trojan Dropper haittaohjelmien poistamiseksi Androidista

Me voimme hyödyntää ja 360 tai mikä tahansa muu mainitsemamme virustentorjuntaohjelma, vaikka suosittelemme niitä, joiden avulla voit saada kokeiluversion, jotta sinun ei tarvitse käyttää rahaa. Tässä tapauksessa käytämme Avastin ilmaista versiota, jonka löydät sen pääsivulta. Meidän on vain asennettava se ja jatkettava järjestelmän skannaamista. Jos kaikki menee hyvin, virus poistetaan.

Jos olemme Androidista, mitä voimme tehdä ensiksi, on Käynnistä matkapuhelimemme vikasietotilassa. Kun lataus on valmis, meidän on siirryttävä määritysosioon. Kun olemme täällä, voimme siirtyä sovellushallintaan, sieltä meidän on etsittävä sovellus, jolla on merkityksetön nimi, ja poistettava se.

Sen poistamiseksi teemme sama kuin poistettaessa mitä tahansa sovellusta, napsauta sitä ja napauta poistopainiketta. Koska olemme vikasietotilassa, meillä ei ole lupaongelmia ja voimme poistaa tämän ja minkä tahansa muun sovelluksen.

Vaihtoehtoiset prosessit Trojan Dropper Agentin poistamiseksi

Epäilemättä Windows Defender on loistava vaihtoehto poistaa viruksia, kuten Trojan Dropper Agents, joten sitä ei pidä sulkea pois. Älä puolestaan ​​pelkää katsoa ohi kaikkia edellä mainittuja vaihtoehtoja, kunhan ne ovat hyvämaineisia ohjelmia.

Toinen täysin toimiva vaihtoehto on alusta tietokone, mutta tämä edellyttää tietojen varmuuskopiointia ja on hieman työläämpi. Joka tapauksessa se on kelvollinen vaihtoehto, jos et voi poistaa tätä Trojan Dropper Agent -haittaohjelmaa tietokoneellasi tai Android -laitteellasi.