Skip to content

Twitter-käyttäjänimen saatavuustarkistus

17 de marraskuu de 2021
Twitter kayttajanimen saatavuus Tarkista onko Twitter nimi kaytettavissa rekisterointia varten

Tiedä, että täydellisen käyttäjänimen löytäminen Twitter-tilille on erittäin haastavaa. Tällä suositulla sosiaalisen verkostoitumisen sivustolla on miljoonia rekisteröityneitä käyttäjiä, ja on hyvät mahdollisuudet saada käyttäjänimi, jota yrität saada, jo käytössä.

Ainutlaatuinen käyttäjätunnus annetaan jokaiselle Twitterissä rekisteröidylle käyttäjälle, ja se näkyy @-merkin jälkeen. Se tunnetaan myös kahvoina, ja sitä käytetään ihmisten tunnistamiseen helposti. Joten et voi käyttää samaa nimeä, jonka toinen kahva on ottanut.

Kuten muutkin sosiaalisen median alustat, Twitter ei salli ihmisten jälleenmyyntiä tai siirtää käyttäjätunnuksiaan virallisesti. Aina on kuitenkin mahdollisuus neuvotella siitä kahvan omistajan kanssa ja pyytää häntä siirtämään omistusoikeus sinulle.

Mutta jos uskot, että tavaramerkkioikeuksiasi on loukattu ja käyttäjätunnuksesi on jo varattu, voit aina vaatia passiivisen Twitter-käyttäjätunnuksen.

Jos olet yrityksen tai verkkosivuston omistaja, on vaikeaa käyttää brändinimeä. On myös tärkeää, että jokaisella sosiaalisen median profiililla on sama käyttäjätunnus, jos aiot käyttää sitä pitkällä aikavälillä.

Siksi on tärkeää tarkistaa Twitter-käyttäjätunnuksen saatavuus ennen yrityksesi nimen rekisteröintiä.

Mutta älä huoli enää! Voit käyttää iStaunch-työkalun Twitter-käyttäjätunnusten saatavuutta tarkistaaksesi, onko haluamasi käyttäjätunnus rekisteröitävissä vai ei.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Twitter-käyttäjänimen saatavuus

iStaunchin Twitter-käyttäjänimen saatavuustarkistus on online-työkalu, jonka avulla voit tarkistaa, onko Twitter-käyttäjänimi rekisteröitävissä vai ei. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa käyttäjänimi ja napauttaa lähetyspainiketta.

Twitter-käyttäjänimen saatavuusOdota… Tämä voi kestää jopa 30 sekuntia


Kuinka tarkistaa Twitter-käyttäjänimen saatavuus

  • Avaa Twitter-käyttäjänimen saatavuus.
  • Kirjoita käyttäjänimi, jonka saatavuuden haluat tarkistaa.
  • Napauta sen jälkeen lähetyspainiketta.
  • Seuraavaksi näet käyttäjänimen käytettävissä tai ei.

Vaihtoehtoinen tapa tarkistaa Twitter-käyttäjänimen saatavuus

Voit myös käyttää kolmannen osapuolen verkkosivustoa tietääksesi, onko tietty käyttäjätunnus käytössä toisessa kahvassa. TAI voit käyttää Twitterin rekisteröitymis- tai käyttäjätunnussivua tarkistaaksesi, onko joku ottanut käyttäjänimen. Voit kirjoittaa eri käyttäjätunnuksia tai käyttää muunnelmia nähdäksesi, toimiiko se.

Twitter-käyttäjätunnuksen saatavuus

Kuinka saada haluttu Twitter-käyttäjätunnus

Yritä olla hieman realistinen rekisteröityessäsi Twitteriin. Et voi mitenkään saada Twitter-käyttäjänimeä etunimelläsi. Tilejä on paljon, ja mahdollisuudet, että saat käyttäjätunnuksen etu- tai sukunimelläsi, ovat melko harvinaisia.

Kuten edellä mainittiin, Twitter ei anna sinun käyttää jo käytössä olevaa käyttäjätunnusta. Jos toinen käyttäjä ottaa käyttäjätunnuksen, sinun on pyydettävä omistajaa kohteliaasti luopumaan käyttäjätunnuksesta. Se, luopuvatko käyttäjätunnuksesta vai eivät, on heidän päätöksensä. Ehkä voit pyytää heitä vaihtamaan käyttäjänimen kanssasi. Jos sinulla on suuri yritys ja tarvitset tietyn käyttäjätunnuksen hinnalla millä hyvänsä, voit tarjota korvausta omistajalle.

Joskus Twitter asettaa varatut käyttäjätunnukset käyttäjien saataville, koska omistaja on ollut passiivinen Twitterissä pitkään.

Toinen helppo tapa saada käyttäjätunnus on yrittää muokata sitä hieman. Joskus erikoismerkkien, numeroiden ja ylimääräisten kirjainten lisääminen voi auttaa tuomaan käyttäjänimen saataville.

Jos esimerkiksi aiot luoda Twitter-tilisi käyttäjätunnuksella ”Mark Johnson”, mutta se ei ole käytettävissä, harkitse yhdysviivan tai alaviivan lisäämistä alkuun. Ainoa tapa saada käyttäjätunnus saataville on muokata käyttäjätunnusta hieman. Varmista, että tarkistat Twitter-käyttäjänimen saatavuustyökalusta, onko käyttäjänimi, jota yrität lisätä, saatavilla vai ei.