Skip to content

Twitterin IP-osoitteen etsintä – Etsi Twitter-profiilin IP-osoite

16 de marraskuu de 2021
Twitterin IP osoitteen etsiminen Etsi Twitter profiilin IP osoite

Twitter on amerikkalainen mikroblogi- ja sosiaalisen median sivusto, jonka avulla ihmiset voivat olla yhteydessä toisiinsa, pysyä ajan tasalla uusimmista uutisista ja julkaista säännöllisiä päivityksiä ja tarinoita. Ei voida kiistää, että Twitter on ihanteellinen paikka kerätä uusinta tietoa eri markkinaraoista. Halusitpa sitten oppia lisää politiikasta tai kerätä tietoa viihdeteollisuudesta, Twitteristä löydät melkein kaiken mitä sinun tarvitsee tietää.

Kysymys kuuluu, voitko löytää henkilön IP-osoitteen hänen Twitter-tilinsä kautta. Pohjimmiltaan IP-osoite on numeerinen osoite, jota käytetään tietyn tietokoneen tai älypuhelimen sijainnin jakamiseen.

Sinun on ehkä tiedettävä jonkun Twitter-tilin IP-osoite eri tilanteissa. Ehkä haluat jäljittää heidän nykyisen sijaintinsa tai estää tietyn IP-osoitteen turvallisuussyistä paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Kuten muutkin sosiaalisen verkostoitumisen alustat, yksityisyys on Twitterin ensisijainen huolenaihe. Se on turvallinen alusta, jonka avulla ihmiset voivat muodostaa yhteyden, mutta Twitter ei millään tavalla paljasta käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja sinulle.

Vaikka olisit Twitter-käyttäjän läheinen ystävä, et voi hakea arkaluonteisia tietoja henkilöstä Twitterissä, ellei henkilö lähetä IP-osoitettaan suostumuksellaan DM:n kautta.

Toinen tärkeä asia, jonka sinun on huomioitava tässä, on se, että voit löytää jonkun Twitter-tilin IP-osoitteen teknisellä menetelmällä. Virallisesti alusta ei välttämättä tarjoa sinulle pääsyä näihin tietoihin suoraan, mutta sinulla on aina mahdollisuus löytää nämä tiedot muilla tavoilla.

Voit esimerkiksi käyttää iStaunchin Twitter IP Address Finderia ja IP Grabber -sivustoa löytääksesi jonkun IP-osoitteen Twitterissä.

Jos olet uusi Twitterissä, tämä opas kertoo, kuinka voit löytää jonkun Twitter-tilin IP-osoitteen ilmaiseksi.

Itse asiassa täältä löydät myös iStaunchin Twitter IP Address Finder -työkalun, joka auttaa sinua löytämään IP-osoitteen Twitter-tileiltä.

Kuulostaa hyvältä? Aloitetaan.

Kuinka löytää jonkun Twitter-tilin IP-osoite

1. iStaunchin Twitter-IP-osoitehaku

Löydät jonkun Twitter-tilin IP-osoitteen avaamalla iStaunchin Twitterin IP-osoitehaun. Kirjoita sitten käyttäjänimi ja napauta Etsi-painiketta. Siinä kaikki, seuraavaksi näet syötetyn profiilin IP-osoitteen.

Twitterin IP-osoitteen etsintäIP-osoitteen löytäminen voi kestää 1–2 minuuttia

2. IP Grabber -sivustot

IP Grabber -sivusto on paras tapa löytää jonkun IP-osoite Twitterissä. Nyt, jotta tämä strategia toimisi, sinun on oltava ystäviä tai seurata heitä Twitterissä. Tärkeää on, että kohdekäyttäjän on hyväksyttävä DM-pyyntösi ja klikattava lähetettävää URL-osoitetta.

Näin voit:

  • Avaa Twitter-sovellus.
  • Kopioi heidän Twitter-profiilinsa linkki.
  • Vieraile Grabify IP Logger -sivustolla.
  • Liitä linkki ja napsauta Luo URL-osoite.
  • Saat uuden IP-seurantalinkin.
  • Aloita keskustelu kohdekäyttäjän kanssa ja pyydä häntä napsauttamaan linkkiä nähdäksesi mielenkiintoista sisältöä.
  • Heti kun he napsauttavat linkkiä, Grabify löytää IP-osoitteen.
  • Myöhemmin ne siirretään alkuperäiselle sivulle.
  • Palaa Grabify-verkkosivustolle ja päivitä sivu.
  • Siinä kaikki, seuraavaksi näet Twitter-profiilin IP-osoitteen.

twitter ip-osoitteen etsintä

Viimeiset sanat:

Toivon, että nyt löydät helposti jonkun IP-osoitteen Twitteristä. Jos sinulla on kysyttävää, kerro minulle alla olevassa kommenttiosassa.