Skip to content

Veljeskunnan luominen ja nimeäminen uudelleen World of Warcraftissa – WoW Brotherhood Guide

14 de elokuu de 2021
pc gamer escritorio 12572

World of Warcraft on videopeli, joka on aiheuttanut viime vuosina kovaa kohua ja jota on pelannut tuhannet ihmiset ympäri maailmaa. Ja kuten minkä tahansa muun lajin kanssa, sinun on ymmärrettävä täysin, miten se toimii, jotta saat kaiken irti siitä. Jos tämä on aikomuksesi, lue eteenpäin ja selvitä miten Luo kilta World of Warcraftiin ja nimeä se uudelleen nopeasti ja helposti.

Kelata eteenpäin sisällä videopeli, kuten World of Warcraft, on välttämätöntä, että osaamme käsitellä kaikkia pelin vaihtoehtoja oikein samaan aikaan, kun työskentelemme tiiminä. Juuri tämän veljeskunnat sallivat tehdä, ja jos haluat luoda sellaisen, tänään näytämme sinulle vaiheet, jotka sinun on noudatettava saavuttaaksesi sen, ja jopa muokata sen nimeä kerran.

Kuinka luoda veljeskunta World of Warcraftissa?

World of Warcraft tai sen lyhenne ”WoW” on peli, joka on voittanut miljoonien ihmisten sydämet. Ja koska monet julkkikset pelaavat World of Warcraftia, voimme sanoa, että se kannattaa kokeilla. Jotta voimme nauttia täysin tästä upeasta videopelistä, on välttämätöntä, että tiedämme kaikki sen tärkeät näkökohdat, kuten veljeskuntien.

Mutta mitä hyötyä kiloista on WoW: ssa? Ne ovat itse asiassa erittäin hyödyllisiä, jos haluamme edetä pelissä. Aloita yhdessä pelaamisesta on aina hyötyä, koska se tekee pelikokemuksesta paljon nautinnollisemman. Toisaalta killan luominen antaa sinulle mahdollisuuden saada kokemusta, mainetta ja jopa palkintoja.

Veljeskunnat voivat nousta tasolle riippuen pelaajien edistymisestä, koska he vaikuttavat kumppaneihimme, oli se sitten hyvä tai huono. Tietäen lisää veljeskunnista World of Warcraftissa kannustaa meitä varmasti luomaan sellaisen, joten alla näytämme vaiheet, jotka sinun on noudatettava sen saavuttamiseksi.

Vaiheet killan luomiseksi World of Warcraftiin

Menestyvän killan luominen World of Warcraftissa edellyttää tiettyjen perusvaiheiden noudattamista. Aloita valitsemalla nimi ja jäsenet ennen sen luomista, koska tämä helpottaa ja nopeuttaa prosessia. Voit luoda sen seuraavasti:

 • Aloita avaamalla Veljeskunta ja yhteisöt -paneeli tai painamalla J -näppäintä avataksesi sen.
 • Valitse ”Liity tai luo yhteisö”.
 • Napsauta nyt ”Luo World of Warcraft -yhteisö”.
 • Kirjoita nimi, jonka haluat antaa mainitulle veljeskunnalle. Sen on oltava enintään 6 merkkiä pitkä.
 • Kirjoita sitten lyhyt kuvaus killasta.
 • Valitse kuva tai kuvake, joka edustaa sitä.
 • Lopuksi paina ”Luo yhteisö”.

Se siitä! Kun olet luonut kiltaasi, kannusta muita liittymään kirjoittamalla kutsulinkki ”Liity World of Warcraft -yhteisöön” -kenttään. Kuten huomaat, World of Warcraftin ostaminen on ehdottomasti sen arvoista, koska siinä on upeita vaihtoehtoja, kuten olemme maininneet.

Kuinka muuttaa killan nimi World of Warcraftissa?

Jos haluat muuttaa kiltaasi nimen WoW: ssa, se voi johtua siitä, että se ei enää sovi sinulle ja muille killan jäsenille. Onneksi vaiheet, jotka sinun on noudatettava tämän saavuttamiseksi, ovat todella yksinkertaisia, vaikka on huomattava, että tämä on lisähinta pelissä. Seuraavat vaiheet ovat seuraavat:

 • Napsauta ”Guild Master Services” -vaihtoehtoa.

poika pelaa videopelejä

 • Valitse nyt valtakunta, jossa kilta on.
 • Valitse vaihtoehto ”Veljeskunnan nimenmuutos”.
 • Kirjoita nyt haluamasi nimi, haluamasi.
 • Valitse lopuksi maksutapa.

Taitava! Nyt näet veljeskuntasi muuttuneen nimen ja kaikki muut myös. World of Warcraftin suunnittelijat ovat miettineet kaikki tärkeät näkökohdat, ja tämä on selvä todiste siitä, koska voimme sanoa, että vaiheet ovat epäsuorat.

Kehotamme sinua kokeilemaan perustaa kilta World of Warcraftiin Seuraamalla yksinkertaisia ​​ohjeita, jotka annamme sinulle täällä, ja voit nauttia paljon enemmän aikaa tässä upeassa ja täydellisessä roolipelissä.