Skip to content

Verkkokameran toiminta: erityistoiminnot

3 de syyskuu de 2021
camara web negra 14677

Tällä hetkellä ei ole mikään salaisuus, että tekniikka kehittyy yhä enemmän. Jopa siihen pisteeseen, missä meitä ei voida vain havaita ja tarkkailla muita ihmisiä tietokoneemme kautta tai PC, mutta myös puhua ja kuunnella niitä. Verkkokamera ja sen toiminnot auttavat tätä prosessia, joten tässä näytämme sinulle kaiken näihin laitteisiin liittyvän.

Tämä tapahtuu verkkokameran ansiosta, joka on sisäänrakennettu useimpiin kannettaviin tietokoneisiin ja joihinkin pöytätietokoneisiin. Ne, joilla ei ole tätä aiemmin integroitua laitetta, voivat kuitenkin helposti osta verkkokamera ja sovita se mihin tahansa tietokoneeseen.

Tämä laite on tullut melkein välttämättömäksi useimmille ihmisille, jotka käyttävät tietokonetta, olipa se sitten töissä tai muussa tarkoituksessa. Lähes tärkeämpää kuin digitaalikameran käyttö, koska verkkokamera voidaan lähettää suorana lähetyksenä Internetin kautta, vaikka monet ihmiset eivät tiedä kaikkia verkkokameran toimintoja.

Web -kameroista on tullut varsin suosittu viestintätapa, kuten voit käyttää useimmissa sosiaalisen median alustoissa, kuten Facebook, soittaaksesi esimerkiksi Skypessä, Hangouts -sovelluksessa.

Tekijät, jotka on otettava huomioon ennen verkkokameran ostamista

Kun sinun on valittava, mikä verkkokamera on parempi tai mikä sopii sinulle parhaiten, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä. Se ei ole vain paras hinta etsiä, kun valitset verkkokameran. Mutta myös tekijöitä, kuten kuvien resoluutio, mikrofonin äänenvoimakkuus tai onko kyseessä hyvälaatuinen kamera tai tunnettu brändi.

Halutun resoluution tyyppi

Kuvan resoluutio on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon verkkokameraa valittaessa. Kameran resoluutio osoittaa, kuinka hyvin video näkyy tai kameran ottama kuva.

Mitä suurempi resoluutio, sitä parempi kamera ottaa kuvan., kun taas pienemmällä resoluutiolla saat pikselöityjä tai tummia kuvia. Vakiotarkkuudet vaihtelevat 360p – 1080 megapikseliä. Sinun tulisi myös harkita, mitä haluat tehdä verkkokameralla, koska se vaikuttaa päätöslauselmaan.

Mikrofoni mukana vai yksittäinen?

Samoin mikrofonin sisällyttäminen kameraan on otettava huomioon. Joissakin web -kameroissa on oma mikrofoniSiksi se on erittäin hyödyllinen, kun soitat live- tai videopuheluita.

On kuitenkin tiettyjä kameroita, joiden mikrofonit niiden tilavuus ei ole riittävä jolloin siirtymän laatu heikkenee. Joten on ihmisiä, jotka haluavat valita verkkokamerat ilman mikrofoneja ja ostaa erillisen mikrofonin.

Rahan arvo

Hinta-laatusuhde on kaikkein vaikuttavin tekijä, kun ostat tai valitset verkkokameran. Valitse kamera, joka ei ole liian kallis, mutta jolla on hyvä kuvanlaatu. Kalleimmat kamerat eivät välttämättä ole parhaita, koska joissakin tapauksissa kameran merkki nostaa hintaa, vaikka on olemassa muita parempia.

Verkkokameran siirrettävyys

Lopuksi verkkokameran ostopäätökseen vaikuttavia tekijöitä on siirrettävyys. Tuki verkkokameran pitämiseen on merkittävä muuttuja koska nämä tuet ovat välttämättömiä kameran sijoittamista varten.

Toimii verkkokameralla ja mikrofonilla

Mitkä ovat verkkokameran toiminnot?

Verkkokamerat ovat nykyään välttämättömiä, koska ne mahdollistavat tehokkaamman yhteyden. Näiden laitteiden toiminnoissa huomaat, että voit olla yhteydessä ystäviisi tai rakkaisiisi, antaa tai vastaanottaa luokkia tai osallistua konferenssiin. Verkkokameran tärkein apuohjelma on lähettää kuvia Internetin kautta ja mahdollistaa kommunikointi muiden ihmisten kanssa tietokoneen kautta.
Yksi web -kameroiden uusista ominaisuuksista on kasvojentunnistus. Tämän avulla voit suorittaa prosesseja, kuten kirjautua sosiaalisen median tileille tai verkkosivuille.

Parhaat sovellukset verkkokameralle tietokoneella

On monia sovelluksia, jotka auttavat parantamaan verkkokameralla tekemiesi lähetysten laatua. Näiden ohjelmien kautta voit lisää video- tai äänitehosteita videon parantamiseksi. Näiden sovellusten joukossa on ilmainen Manycam, Youcam, Cyberlink, Yawcam ja monet muut.

Windows 8 YouCam

YouCam on sovellus, joka voi auttaa sinua kuvissa ja videoissa verkkokamerasta. Tämän sovelluksen avulla voit tallentaa videoita ja ottaa valokuvia ja lisätä sitten siihen tietoja kuten erikoistehosteet ja suodattimet. Tämä työkalu toimii erityisen hyvin tietokoneissa, joissa on Windows 8 -käyttöjärjestelmä.

FLV -kooderi: Videopalvelin

FVL -kooderia kutsutaan myös flash -videoksi. Palvelin on tehty lähettämään suoraa multimediasisältöä. Tämä on Adobe -mediapalvelintuote, joka on ohjelmoitu sovelluksiin, jotka jatkuvasti levittävät ääntä ja videota. Tämä on hyvä ohjelma verkkokamerassa, ja se auttaa sinua videot, kuvat ja lähetykset ovat hyvälaatuisia ääni ja video.

D -vitamiini: Valvontaohjelmisto

Vitamim D -sovellus on tarkoitettu tehdä turvavideoita kodeissa, toimistoissa, rakennuksissa ja mikä tahansa muu paikka. Tämä sovellus keskittyy etsimään liikettä tallennetuista kuvista ja näyttää, onko kyseessä henkilö vai jotain muuta. Siinä on muodon tunnistusjärjestelmä, jonka avulla se tunnistaa kaiken videossa liikkuvan. Se on yksi parhaista sovelluksista, jotka voidaan asentaa verkkokameraan valvontaa varten.

Tehosovellukset, joita voit käyttää verkkokameran valokuvissa

On monia hyviä ohjelmia, joilla tehosteita voidaan lisätä verkkokameran ottamaan kuvaan. Yksi suosituimmista sovelluksista on WebcamEffects, koska se sisältää kaikenlaisia ​​taustoja videon tallennuksen aikana. Siinä on myösvaikutus silmiin tai naamioihin jonka avulla voit näyttää hassulta.

Magic -kamera tuo myös monia tehosteita web -kameran ottamaan kuvaan. Tämän avulla voit lisää kuviin hattuja, vääriä nenäjä tai laseja. Samoin CamMaskin kanssa voit asettaa kuviin animaatioita, suodattimia, naamioita ja tarroja.

Toinen suosittu sovellus on WebcamMax koska sen avulla voit tehdä hauskoja gif -tiedostoja ja jakaa niitä. Tämä sovellus on yhteensopiva sosiaalisten verkostojen, kuten Facebookin, YouTuben tai Skypen kanssa, joten voit jakaa sovelluksessa otetut kuvat näissä verkoissa.