Skip to content

Viber: Muokkaa tai muuta puhelinnumeroa matkapuhelimella tai mobiililaitteella

2 de syyskuu de 2021
viber android 14804

Viber on yksi niistä suosituimmat viestintäalustat ja monipuolinen nykyisillä markkinoilla. Joten huolimatta siitä, että he ovat sovellusalustoilla lyhyen aikaa, käyttäjät vertaavat usein Viberia WhatsAppiin, koska edellinen tarjoaa monia erilaisia ​​ominaisuuksia.

Yksi Viberin eduista on, että se mahdollistaa vaihda puhelinnumero sovelluksessa Android -mobiililaitteestasi yksinkertaisella tavalla, jos olet käyttänyt uutta tai liittynyt uuteen teleyritykseen.

Tästä syystä näytämme sinulle oppaan, jossa on yksinkertaiset vaiheet, joiden avulla voit vaihda puhelinnumero Viber -sovelluksessa Android -matkapuhelimesta helposti.

Mitä tapahtuu Viber -tilillesi, kun vaihdat puhelinnumeron?

Viber on yleensä melko tiukka tietoturva ja yksityisyys alustan käyttäjiltä. Siksi Viber kattaa yleensä tilin kaikki ominaisuudet, kun käyttäjä päättää vaihtaa puhelinnumeronsa tai mobiililaitteensa.

Tällä tavalla, jos sinulla on edellisen Viber -tilisi luotto, sinun on saatava koodi alustalta siirtää luottoa uudelle tilille. Joten jos haluat jatkaa maksullisen Viber -tilauksen tai tarrapalvelun nauttimista, voit palauttaa nämä ominaisuudet asetuksista.

Tätä varten sinun on annettava tiliasetuksesi ja valittava Osta -vaihtoehto. Siellä sinun täytyy valitse Palauta -osio käyttää niitä uudesta laitteesta.

Jos kyseessä on edellisen tilisi chatit, luo varmuuskopio, jonka voit palauttaa uudelle tilille. Toisaalta, mitä tulee yhteystietoihin, sinun pitäisi tietää, että heille ilmoitetaan, että olet vaihtanut puhelinnumerosi Viberissä.

Kuinka muuttaa Viber -numeroa matkapuhelimestasi

Erittäin hyvä, nyt selitämme miten voit vaihtaa puhelinnumeron. Riippuen numeron muutoksen syystä, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet. Tämä viestisovellus tarjoaa erittäin helppoja tapoja vaihtaa numero ja laite, jos näin on.

Jos käytät uutta laitetta

Viber -sovellus tarjoaa myös mahdollisuuden vaihda tilisi kokonaan Viberissä uuteen Android -mobiililaitteeseen.

Tässä tapauksessa sinun on siirryttävä Viber -sovellukseen vanhalla Android -laitteellasi ja valittava siinä yläkulman kolmen rivin vaihtoehto. Kun teet tämän, sinun on valittava käytettävissä olevasta valikosta kohta Asetukset, Tili ja lopuksiVaihda puhelinnumero ’.

Tässä osassa sinun on valittava vaihtoehto ’Uusi puhelinnumero ja uusi laite ’. Valitse sitten ’Varmuuskopiointi’, jos haluat tallentaa tiliäsi vastaavat tiedot Viber -alustalle.

Myöhemmin, kun Viber varmuuskopioi tilisi, käytä tilaisuutta ladata ja asentaa Viber uudelle laitteelle, johon vaihdat. Joten kun kopiointi on valmis, sinun pitäisi kirjoita uusi puhelinnumero haluat linkittää uuden laitteen Viber -alustalle.

Lopuksi saat vastaava vahvistuskoodi ja sinun on syötettävä se uuden laitteen Viber -alustan vastaavaan kohtaan.

Jos samaa puhelinta käytetään

Viber -alusta on kehittänyt tapoja, joilla voit muuttaa rekisteröityä puhelinnumeroa alustalle helposti Android -laitteeltasi ilman, että sinun on asennettava Viber uudelleen laitteellesi.

Tätä varten sinun on annettava sovellus ja valittava aloitusikkunan vasemmasta yläkulmasta kolmen vaakasuoran viivan kuvake. Kun vastaava valikko on näytetty, sinun on näytettävä valitse ’Asetukset’ ja myöhemmin Tili -osiossa.

viber -logo

Kun kirjaudut sisään, huomaat, että yksi käytettävissä olevista vaihtoehdoista on ’Vaihda puhelinnumero ’, joten sinun on valittava tämä vaihtoehto. Nyt seuraavassa ikkunassa sinun on valittava vaihtoehto ’Uusi puhelinnumero’. Siellä sinun on annettava uusi Android -numerosi ja vahvistettava se sitten uuteen ikkunaan, joka tulee näkyviin.

Lopuksi sinun on odotettava, että saat puhelinnumeroasi vastaavan Viber -pääsykoodin joko puhelimitse tai viestillä valintasi mukaan. Joten kun kirjoitat sen, olet onnistuneesti muuttunut sovelluksen puhelinnumero Android -laitteeltasi.