Skip to content

Videon äänenvoimakkuuden lisääminen Camtasia Studio 9:n avulla nopeasti ja helposti

4 de maaliskuu de 2022
camtasia studio 9 18581

Nykymaailmassa on useita sovelluksia ja ohjelmia, jotka ovat suoraan auttaneet meitä muokkaamaan tai lisäämään videoihimme ja audioihimme erilaisia ​​asioita. He myös auttavat meitä volyymit, jotka tuovat videoita, jotta nämä kuulostavat oikealta. Yksi näistä käyttäjien laajalti tunnustamista ohjelmista on Camtasia Studio 9, joka on videoeditointi- ja ohjelmointiohjelma.

Samoin voit käyttää kaikkia tämän ohjelman tarjoamia ominaisuuksia, kunhan voit ladata Camtasia Studio 9:n sen pääalustalta. On niin, että tämän artikkelin kautta tiedämme tavat ja menetelmät tietää kuinka lisätä videon äänenvoimakkuutta täysin yksinkertaisella tavalla.

Mitä pitäisi tehdä lisätäksesi Camtasia Studio 9:n koko videon äänenvoimakkuutta?

Äänenvoimakkuuden lisääminen Koko videossa Camtasia Studio 9 -ohjelmalla menetelmät ovat täysin yksinkertaisia. Ensinnäkin sovelluksen lataaneen käyttäjän on pidettävä mielessä, että hänellä on oltava video, joka tarvitsee äänenvoimakkuutta. Kun tämä on, sinun on noudatettava seuraavia vaiheita:

 1. Avaa video, jotta voit muokata äänenvoimakkuutta Camtasia Studio 9 -sovelluksessa.
 2. Kun se on avattu, löydämme itsemme työkalurivistä, joka sijaitsee ohjelman alaosassa.
 3. Siellä sinun on valittava ”ääni” -vaihtoehto
 4. Napsauttamalla sitä, näyttöön tulee laatikko, jossa on useita ominaisuuksia videon äänen muokkaamiseen.
 5. Laatikon kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa kuuluvat videon äänenvoimakkuuden lisäys- ja vähennystyökaluihin. Alla näkyvät vaihtoehdot ovat äänen poistaminen kokonaan.
 6. Silloin on niin, että tässä tapauksessa tulee valita koko videon äänen lisäys.

Toisaalta on tärkeää mainita, että Camtasia Studiolla luodaan videosi johdanto ilman ongelmia. Huonon äänen editoinnin tai muiden ominaisuuksien tapauksessa.

Kuinka lisätä äänenvoimakkuutta vain osan videosta?

Jos haluat lisää äänenvoimakkuutta videon yksittäisessä osassa tai tässä tapauksessa poista kohina videosta Camtasia Studio 9:llä, voit tehdä sen ilman ongelmia. Tämän saavuttamiseksi on otettava huomioon seuraavat ominaisuudet.

äänenvoimakkuuden säätäminen klipsiin

Leikkeen äänenvoimakkuuden säätäminen

Äänenvoimakkuutta voidaan säätää valinnalla. Voit saavuttaa tämän napsauttamalla sitä osaa, jonka äänenvoimakkuutta haluat lisätä ja sieltä siirryt työkaluihin niin, että vain tällä kappaleella on suurempi äänenvoimakkuus kuin muissa osissa videosta.

Asetukset äänipisteessä

 1. Kirjoita video, jota haluat muokata Camtasia Studio -alustalla
 2. Yksi siellä, sinun on valittava ”ääni”-ominaisuus, joka sijaitsee ohjelman alaosassa.
 3. Näkyviin tulee laatikko, jossa on käytettävissä olevat vaihtoehdot.
 4. Sinun on valittava äänenvoimakkuuden lisäämisvaihtoehto, mutta vaihtoehto lisätä se koko videoon tulee näkyviin tai voit valita manuaalisesti, mihin kohtaan haluat lisätä äänenvoimakkuutta.
 5. Sinun on valittava tämä osa, jonka haluat ladata, ja tallennettava muokkaus.

Kuinka erottaa ääni Camtasia Studio 9:n videosta?

Toinen Camtasia Studio 9 -alustan ominaisuuksista on kyky erota ääni videostaVoit saavuttaa tämän noudattamalla alla mainittuja vaiheita:

 1. Siirry työkaluriville, joka sijaitsee ohjelman näytön alaosassa.
 2. Näkyviin tulee aikajana, joka vastaa kaikkea editoitavaa videota. Kun se on löydetty, se on valittava kokonaan.
 3. Kun se on valittu, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja etsi vaihtoehto ”Erota ääni videosta”
 4. Kun napsautetaan, näytölle tulee kaksi aikajanaa, joista toinen vastaa koko videota, mutta ilman ääntä, ja toinen vastaa ääntä, mutta ilman videota.
 5. Jo tämän jälkeen voit tehdä äänellä mitä haluat, poistaa sen, muokata, viivyttää tai siinä tapauksessa vain asettaa osan videon tietyille alueille.
 6. Sinun on tallennettava muutokset, kun olet tehnyt niin, jotta ne säilyvät ilman ongelmia.

äänitehosteiden lisääminen

Kuinka lisätä tehosteita kovaan ääneen vahingoittamatta muokkausta?

Samalla tavalla, koska muokkausohjelma auttaa meitä monissa asioissa parantamaan ääntä ja videota, Camtasia Studio 9:ää voidaan käyttää poistamaan erikoistehosteissa käytetty vihreä tausta, mikä on loistava vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat aseta tehosteita joihinkin ääniin, joissa on jo editoitu suuri äänenvoimakkuus ja että aiemmin luotu painos ei ole vaurioitunut.

Saavuttaaksesi tehosteiden toiminnan editoitavan videon äänessä, yksinkertaisesti huomioi useita vaiheita, jotka selitetään alla:

 1. Sinun on syötettävä näytön alareunaan, jossa saatavilla olevat Camtasia Studio 9 -työkalut sijaitsevat.
 2. Sieltä löydät ”Effects”-vaihtoehdon, ne voidaan lisätä suoraan sieltä, saatavilla olevien kanssa tai voit ladata jo vakiintuneen tehosteen ja yhdistää sen videon ääneen ilman ongelmia.