Skip to content

Walmart | Kumpi on lähimpänä ja miten pääset Store Locatoriin

26 de elokuu de 2021
walmart tienda 12395

Yleensä monikansallisilla kaupoilla on ensisijainen tavoite, luoda oman yrityksen franchisejaToisin sanoen sillä on jäljennöksiä eri puolilla maailmaa. Pohjimmiltaan sen tehtaat sijaitsevat eri maissa maailmassa.

Toinen tapa kutsua sitä monikansalliseksi yritykseksi on se, että myymälä on fyysisesti yhdessä paikassa, mutta se myy tuotteitaan tai palveluitaan muihin maihin virtuaalisesti ja tehokkaasti markkinointistrategioiden avulla, joiden avulla he voivat tavoittaa monia käyttäjiä tulla erittäin vaikutusvaltaisiksi yhtiöiksi.

Jotta voit menestyä näissä yrityksissä, sinulla on oltava tehokkaat myyntistrategiat tulojesi kasvattamiseksi. Tällä tavoin yrityksen tavoitteet saavutettaisiin menestyksekkäästi, jos aloitat tässä vaiheessa, on tärkeää tietää, että pysyvyys on tärkein asia, tulokset annetaan työn, omistautumisen ja lukemisen laajuuden mukaan ja me annamme sinulle a tietää missä Walmar ont, tämä monikansallinen yritys.

Mikä on Walmart?

Se on amerikkalaista alkuperää ja siitä tuli suuri viite supermarketeille, se on tunnustettu kauppa maailmassa ja se on suurin vähittäiskauppias tarjoaa näin erittäin suuren määrän työpaikkoja yksityinen, samalla tavalla sillä on Internet -alustat sähköiseen kaupankäyntiin.

Kohtuuhintaisilla hinnoilla voit löytää Walmartista lähes kaiken, mikä johti siihen, että se on niin tärkeä yritys ja saavuttaa menestystä asiakkaiden houkuttelemiseen käytetyissä strategioissa. Koska se ei lakkaa houkuttelemasta yhä enemmän asiakkaita, korkealla tavalla joka vuosi lisää pääkonttoriaan maailmassa strategioiden ansiosta myynnin kasvattamiseksi.

Teknologia on ollut keskeinen työkalu tämän supermarkettiketjun laajentaminen Yhdysvalloissa Yrityksen hyväksi hyödynnetään tekniikkaa ja sähköisen markkinoinnin asianmukaista hallintaa, mikä yhdistää niiden myynnin monille asiakkaille. Tällä hetkellä suurissa yrityksissä on monia jakelusivustoja.

Missä Walmart on lähellä tai lähimpänä Walmart?

Riippuen siitä, missä olet, voit saada lähellä olevan Walmartin, mutta sen digitaalisten alustojen kautta voit saat tuotteesi laajemmalle, Verkko -ostokset tehdään Walmart -sivun kautta ostoskorin kautta, syötä tietosi ja jatka maksua.

Toinen tärkeä tieto ostoksen jälkeen on, että jos olet paikassa, joka on lähellä Walmartia, voit noutaa sen kaupasta, jos heillä ei ole kotiinkuljetusta, tarkistamalla ensin toimitustiedot ja normaalisti kestää aina useita päiviä, aina tarkista, että kaikki tiedot ovat kunnossa.

Heillä on useita maksutapoja, voit jopa suorittaa maksusi maksumarkkinoiden kautta joka on virallinen vapaiden markkinoiden menetelmä, voit mennä maksamaan samassa kaupassa tai maksaa luotto- tai maksukortilla PayPalin avulla, jos tietosi eivät täsmää, ne hylkäävät maksusi.

walmart -pysäköintialue

Walmart -tililläsi vahvistat ostoksesi ja tiedät tilauksesi. Ehdottomasti Walmart löytyy monista maista koska sillä on lähes 6200 asennusta ympäri maailmaa ja vain Yhdysvalloissa se on 3800.

Onko Walmart -myymälän paikanninta?

On olemassa tapa löytää Walmart-myymälöitä niiden virallisen sivun kautta vain online-osiossa, saat hakemisto-osaston etsi lähin kauppa Sinun on siirryttävä postinumeron sijoittamiseen sinne, missä se on, ja jatkettava äkillisyyttä. Tästä hakemistosta löydät suosikkikauppasi, joka on lähellä sinua.

Kuuluisat amerikkalaiset yritykset ovat testien avulla paljastaneet, että monet heidän työntekijöistään eivät tunne kuuluvansa yritykseen, mutta Walmartilla on motivaatiota myyntitiimissään ja menetelmien käyttöönotossa. auttaa asiakasta tekemään ostoksensa hankkia kyseisen yrityksen tuotteita eri tavoilla joko fyysisin keinoin tai virtuaalisesti.

Olemme ihmisiä ja tarvitsemme tarvittavaa motivaatiota työpaikalla, tämän pitäisi olla olennainen kohta missä tahansa yrityksessä sen tiimin vuoksi sen onnistuminen riippuu.

Kuinka monta Walmart -myymälää on ympäri maailmaa?

Tätä on erittäin vaikea laskea, koska Walmartin suuri pääoma sallii sen olla supermarketiketju, joka ulottuu ympäri maailmaa. Vain Yhdysvalloissa, maassa, josta brändi on peräisin, on 3800 keskustaa, noutokeskuksista megakeskuksiin heillä on kokoisia ostoskeskuksia.

Toisin kuin tämä Yhdysvaltojen myymälöiden lukumäärä, ympäri maailmaa on yli 2500 konttoria, jotka jaetaan kautta loputtomia tytäryhtiöitä, jotka auttavat Walmartia aloittamaan liiketoiminnan ulkomaisilla markkinoilla käyttämällä toista kuvaa, joka on ystävällisempi paikallisille markkinoille.

Walmart -ryhmittymään kuuluvien merkkien joukossa on mm. voimme löytää:

 • Sam’s Club
 • Asda
 • Ystävällinen tori
 • Flipkart
 • Walmart Kanada
 • Walmart Keski -Amerikka
 • Aurrerá -viinitila
 • Johtaja
 • Hayneedle
 • Vudu, Inc.
 • Seiyu
 • Bonobot
 • Moosejaw

Ota huomioon, että nämä ovat vain muutamia, ja että on monia muita, jotka eivät ainoastaan ​​toimi markkinoina vaan myös toimivat logistiikka- ja varastointikeskukset muille kaupoille. Nämä ovat yleensä nimellä Walmart Internation Glola Sourcing tai Walmart Global Procurement.

Miten pääsen Walmart -myymälähakuun verkossa?

Tämä on erittäin helppoa ja se voidaan tehdä itse Walmart -verkkosivuston kautta. Voit tehdä tämän siirtymällä Walmart.com -sivustoon. Vasemmassa yläkulmassa näet painikkeen, jossa on kolme vaakasuoraa palkkia. Saat täytyy klikata.

Kun valikko on näkyvissä, näet, että ennen loppua on vaihtoehto, joka sanoo ”Paikallinen kauppa”. Jos viet hiiren tämän vaihtoehdon päälle, näet, että muita tulee näkyviin. Näiden joukossa näet sen, joka sanoo ”myymälän paikannin”. Tämä vie sinut maailmankartalle, jossa voit katso kaikki avoimet Walmart -kaupat.

Mitkä ovat esitysajat Walmartissa?

Tämä voi olla hyvin vaihtelevaa, koska Walmartilla ei ole vain kiinteää kauppaa, joka voi toimia standardina kaikille. Tässä tapauksessa, Walmartin koon mukaan voit saada arvion siitä, kuinka kauan se toimii päivittäin.

Jos olet yhdessä Walmartin minikeskuksista, ne suljetaan yleensä ennen klo 23 ja avataan jälleen klo 8.00 seuraava päivä.

Kun löydät itsesi riittävän isosta Walmartista, jotta sitä voidaan pitää Megacenterinä, olet onnekas. Osoittautuu, että koska ne toimittavat niin monenlaisia ​​tuotteita ja pitävät samalla muita pieniä kauppoja, He työskentelevät 24 tuntia vuorokaudessa.

Tämä ei kuitenkaan ole standardi, jota he ylläpitävät kansainvälisesti, koska useimmissa maissa, joissa Walmart on myös saatavilla, kaikki myymälät suljetaan kunkin maan normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Tämä on poikkeus Japanissa, jossa osa japanilaisen sivuliikkeen myymälöistä ei sulkeudu ja on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. kuin heidän amerikkalaiset toverinsa.

Miten voin ostaa Walmartista kotona?

Tämä on operaatio, joka tulee olemaan erittäin helppo monille ihmisille. Ja koska Walmart vastaa myös tavaroiden jakelutyöstä, he vastaavat sinusta saat ostoksesi suoraan kotiin.

Jos olet Yhdysvalloissa, sinun on päästävä Walmart -sivulle ja luotava tili. Tämä on tärkeää, koska nämä ostokset voidaan lähettää vain, kun ne on maksettu – eli et voi maksaa niistä, kun he tulevat kotiin, mutta sinun on maksettava, että ne lähetetään sinulle.

Tätä varten on erittäin tärkeää luoda tili. Tämä johtuu siitä, että kun sinulla on käyttäjä, voit lisää taloudelliset tietosi jotta voit periä vastaavat maksut.

Kaikki tämä voidaan tehdä Walmartin viralliselta verkkosivustolta, tai sen virallisesta Android -sovelluksesta.