Skip to content

Walmart vs. Soriana vs. Chedraui vs. La Comer Kumpi on parempi, halvempi ja kumpi on monipuolisempi?

27 de elokuu de 2021
hombre joven expresiones duda 12659

Vähittäiskauppaketjut kiinnittävät eniten huomiota niihin, jotka haluavat ostaa erilaisia ​​tuotteita samasta paikasta. Tästä huolimatta, monimuotoisuutta ja monipuolisuutta Monta kertaa on vaikea tietää, mikä niistä on paras.

Näin on Walmart-, Soriana-, Chedraui- ja La Comer -myymälöissä; koska jokaiselle niistä on ominaista tunnustetuiksi kaupoiksi ja tarjoavat suuren valikoiman paitsi tuotteistaan ​​myös tavasta, jolla kussakin tuotteessa voi tehdä ostoksia.

Tällä tavalla, jotta voit määrittää haluamasi asetukset kunkin välille näytämme sinulle, kumpi on parempi, halvempaa ja joka on monipuolisempaa, kun verrataan Walmart vs Soriana vs Chedraui vs La Comer -myymälöitä.

Kumpi on parempi välillä Walmart vs Soriana vs Chedraui vs La Comer?

Vähittäismarkkinat kiinnittävät eniten asiakkaita ostaessaan. Sen määrittäminen, mikä niistä on paras, vaatii kuitenkin arvioi ja vertaa niitä eri puolilla.

Tällä tavalla jokainen heistä tarjoaa monipuolisuutta verkkopalveluissaan, huomattavan määrän toimipisteitä ja tarjottujen tuotteiden valikoima jokainen näistä vähittäiskaupoista.

Walmart on puolestaan ​​se, joka hyödyntää muita verrattuna tarjoamiinsa tuotteisiin, ei turhaan maailman suurin jälleenmyyjä. Lisäksi se tarjoaa online -alustan, jonka avulla asiakkaat voivat hakea Walmart -luottokorttia ja kaikki kotonaan.

Samoin kauppa Soriana sijaitsee Walmartin takana ja listan kärjessä Chedraui ja La Comer, jotka viime vuosina, vaikka ovat pysyneet eturintamassa, eivät ole saaneet markkinoilla yhtä paljon kiinteitä asiakkaita kuin Soriana.

Kumpi on halvempaa välillä Walmart vs Soriana vs Chedraui vs La Comer?

Sinun on otettava huomioon, että tuotteen arvo on aina se riippuu brändistä Samasta syystä tämän näkökohdan huomioon ottaen on melko vaikeaa määritellä, mikä näistä vähittäiskaupoista olisi ensimmäisellä sijalla halvimpien tuotteiden kanssa.

Joten vaikka Walmartia pidetään halvinhintaisena vähittäiskauppana, totuus on, että monet analyytikot ovat pitäneet tätä Walmart -strategiana asiakkaiden houkuttelemiseksi. Vaikka hinnat eivät ole liian korkeat, ei halvin jälleenmyyjä.

Siksi, vaikka Walmart on tunnetuin jälleenmyyjä, halvin vähittäiskauppa on Chedraui. Siinä on mahdollista löytää erilaisia ​​merkkejä, ja asiakas voi itse päättää, minkä tuotteen vie kotiin.

Sinun tulisi kuitenkin ottaa huomioon, että tämä vertailu Walmart vs. Soriana vs. Chedraui vs. La Comer suhteen mikä on halvinSe riippuu myös tavasta, jolla ostit tuotteen. Eli jos se oli myymälän online -alustalla tai jollakin sen haaroista.

Kumpi on enemmän valikoitu Walmart vs Soriana vs. Chedraui vs La Comer?

Varastoidun vähittäiskaupan löytäminen on ennen kaikkea tärkeää kun on kyse ajan säästämisestä, koska sinun tarvitsee vain mennä kauppaan ja löydät kaiken tarvitsemasi.

mini ostoskori täynnä laatikoita tietokoneen näppäimistöllä

Tällä tavalla edellisen lausunnon jälkeen myydyin vähittäiskauppa on Walmart, jota seuraa La Comer, joka on pienimmistä näistä neljästä huolimatta yksi parhaista valikoimista. Samoin näitä seuraa Chedraui ja Soriana.

Soriana ei kuitenkaan ainoastaan ​​salli sinun tarkistaa Omonel -luottokorttisi saldoa, vaan myös tarkistaa sen online -luettelo, kun olet tarkistanut palkanlaskentasi Soriana -alustalla. Mitä sinä tekee hintavertailun helpoksi Chidraui, Walmart ja La Comer.

Muista, että ero tavaroiden suhteen, että toinen ja toinen tarjonta on todella vähäinen. Lisäksi Walmartin ja Sorianan kaltaisten kauppojen avulla voit löytää verkkoalustoiltaan tuotteita monta kertaa niitä ei ole saatavana sivuliikkeissään fyysinen.