Skip to content

WhatsApp: Tiedä, onko yhteyshenkilö muuttanut numeroaan ja lisää se uudelleen

4 de syyskuu de 2021
whatsapp logo

WhatsApp on yksi maailman käytetyimmistä sosiaalisista verkostoista, koska sen avulla voimme kommunikoida suoraan ystävien, perheen ja tuttavien kanssa. Se on raportoinut siitä äskettäin sillä on noin 2 miljardia käyttäjääMyös tässä yhteydessä soitetaan noin miljardi puhelua ja jaetaan 100 miljardia viestiä ja sisältöä.

Yleensä tämä sovellus on hyvin tunnettu sen tarjoamista toiminnoista, joista se erottuu tiliin linkitetyn puhelinnumeron muuttamisesta ilman, että tämä vaikuttaisi tavallisiin keskusteluihin tai yhteystietoihin. Mutta entä jos asia on päinvastoin Jos joku yhteystiedoistasi muutti WhatsApp -numeronsa, mistä tiesit sen? ja lisää se uudelleen, älä huoli, sitten selitän kuinka tietää ja tehdä se.

Mitä tapahtuu, kun vaihdat numerosi WhatsAppissa?

Jos ostat uuden SimCard -puhelinnumeron, jota et ole rekisteröinyt WhatsAppiin, ja haluat tehdä tämän muutoksen, sovellus tuo tämän toiminnon erittäin hyödylliseksi, joten sinun ei tarvitse poistaa sovellusta etkä menetä yhtään chattia tai yhteyttä.

Kun teet tämän muutoksen, kaikki edelliseen WhatsAppiin tallennetut tiedot ovat jälleen käytettävissäTämä sisältää yhteystiedot, keskustelut, valokuvat, videot, tiedostot ja paljon muuta … Se ilmoittaa myös niiden ryhmien jäsenille, joissa olet osallistuja, että olet vaihtanut numerosi ja voit jatkaa alustan käyttöä normaalisti.

Se riippuu siitä, miten teet muutoksen, toisin sanoen jos aktivoit kontaktien ilmoitustoiminnon; Jos ei he eivät tiedä tekemästäsi muutoksesta. Tästä syystä suosittelemme, että ilmoitat haluamistasi tärkeimmistä yhteyshenkilöistä etukäteen joko lähetysviestillä sovelluksesta tai suoraan ystävillesi ja perheellesi.

Kuinka ilmoittaa yhteyshenkilöilleni, että olen vaihtanut WhatsApp -numeroni?

Kun vaihdat puhelinnumerosi WhatsAppissa, sinun on ensin ilmoitettava yhteyshenkilöillesi, että teet sen. olettaen että sovellus yksin ei tee sitä, vain niille ryhmille, joihin kuulut. Tätä varten tarjoamme sinulle hyödyllisiä vaihtoehtoja, joita voit helposti käyttää.

Aloittaa Suosittelemme lähetysketjun luomista jotta lähetät kaikille yhteystiedoillesi ilmoituksen, jossa kerrotaan heille puhelimesi vaihdosta. Sinun on siirryttävä WhatsApp -sovelluksesi asetuksiin, siirryt chattiin ja valittava ’uusi lähetysviesti’; lisää sitten ihmiset, joista haluat ilmoittaa, ja napsauta Luo, kirjoita viesti ja lähetä.

Toinen vaihtoehto, jota ehdotamme, on siirry numeroiden muuttamiseen WhatsApp -asetuksissa. Sinne sinun on sijoitettava edellinen numero ja se, joka sinulla on nyt; Napsauta seuraavaksi ja vaihtoehto ”ilmoittaa yhteystiedoille” tulee näkyviin. Tässä vaiheessa voit valita kolmesta vaihtoehdosta: ilmoittaa kaikille yhteyshenkilöille; ilmoittaa niille, joiden kanssa minulla on keskustelu tai; muokata tätä toimintoa.

Vaihda numero WhatsAppissa oikein

Muutos on suoritettava seuraavasti

  1. Anna WhatsApp -profiilisi
  2. Siirry kohtaan Vaihda puhelinnumero
  3. Täällä se pyytää sinulta kaksi numeroa (vanha ja uusi)
  4. Syötä molemmat tiedot ja paina next7continue
  5. Sitten voit ilmoittaa haluamillesi yhteyshenkilöille
  6. Napsauta lopuksi ”hyväksy” ja voila, automaattinen muutos tehdään

Miten ilmoitus tapahtuu, kun vaihdat puhelinta?

Kun he ovat vaihtaneet puhelinnumeron WhatsAppissa ja ilmoittaneet yhteystiedoille, he näkevät ilmoituksen, kun he tulevat keskusteluun kanssasi tai jos he ovat yhteisessä ryhmässä. Tässä ilmoituksessa todetaan seuraavaa: ’+57 314 ***** 01 muutti puhelinnumeroaan. Paina tästä kommunikoidaksesi uuden numeron kanssa ’. Ja yhteystietosi vain napsauttamalla tätä viestiä, he voivat kirjoittaa sinulle uuteen rekisteröityyn numeroon.

Alussa, jos haluat tietää, kuinka tunnistaa, onko yhteyshenkilö muuttanut numeroaan WhatsAppissa, älä huoli, se on itse asiassa melko yksinkertainen toimenpide. Koska joka kerta käyttäjän on tehtävä tämä muutos sovelluksessa on vaihtoehto, joka löytyy asetuksista jonka avulla voit ilmoittaa yhteyshenkilöillesi, että olet vaihtanut numerosi.

Sopivin asia on kuitenkin se, että ennen kuin käyttäjä muuttaa numeroa, hän luo varmuuskopion tai varmuuskopion keskusteluistaan ​​Google Drivessa.

On huomattava, että vaikka numeronvaihtomenettely on turvallinen ja luotettava askel, se ei aiheuta ongelmia; Sinun on ehkä alustettava laitteet ja asennettava WhatsApp uudelleen, jos puhelimesi on kiinalainen ja siinä on vika vaihtohetkellä.

Samoin huomaat, että huomaat, että jotkin yhteystiedot ovat muuttaneet numeroitaan, koska kun avaat chatin, huomaat, että näytön yläreunassa näkyy näyttö tai tiedot seuraavan viestin kanssa ”Vaihdan hänen puhelinnumeronsa, napauta lähettääksesi viestin tai lisätäksesi yhteystietoluetteloosi.” Kuten alla olevassa kuvassa näkyy. Ja niin olet huomannut, että yksi yhteystiedoistasi muutti puhelinnumeronsa.

yhteyshenkilön vaihto numero whatsapp

Jos olet jo vahvistanut, että yhteystietojesi jäsen on vaihtanut numeronsa ja haluat lisätä sen uudelleen, älä huoli, koska toimenpide on hyvin yksinkertainen, joten kiinnitä huomiota. Siirry yhteystiedolle uudelleen ja napsauta osiota yläreunassa, jossa näkyy huomautus, joka kertoo, että yhteyshenkilö on vaihtanut numeroa. Sitten kun valitset osion, saat kolme vaihtoehtoa, jotka ovat:

  • Lisää yhteystieto.
  • Lähetä viesti
  • Peruuttaa

Siinä tapauksessa sinun on vain valittava lisää yhteys ja voila, sinun on päivitettävä WhatsApp -yhteystiedot niin, että uusi puhelinnumero tulee näkyviin.

Voit tehdä tämän yksinkertaisesti siirtymällä vihreän laatikon alareunaan, jolloin pääset kaikkiin WhatsAppiin lisäämiisi yhteystietoihin, valitse sitten yläosassa olevat kolme pistettä ja huomaat, että kun napsautat, saa useita vaihtoehtoja, joista päivittää.

Valitsemalla sen sovellus päivittää automaattisesti kaikki luettelossasi olevat yhteystiedotMuista kuitenkin tarkistaa, että numeronvaihto on valmis. Päivitetyn yhteystiedon syöttäminen uudelleen.

päivittää whatsappista löytyneet yhteystiedot

Lopuksi huomaat, että WhatsApp on yksi täydellisimmistä viestintäsovelluksista, koska sillä on loputtomia työkaluja, jotka helpottavat päivääsi. koska et voi vain nähdä, milloin yhteyshenkilö muuttaa puhelinnumeroaan turvatoimenpiteenä, vaan myös voit ilmoittaa ja estää kaikki yhteystiedot jos tämä on epäilyttävää tai lähettää sinulle sopimatonta tietoa tai sisältöä.