Skip to content

Word -asiakirjan kirjasimen tunnistaminen – nopea ja helppo opas

4 de syyskuu de 2021
microsoft word 14440

Microsoft Office on yksi nykyään maailman käytetyimmistä työkaluista riippumatta siitä, onko se asennettu koti- tai toimistotietokoneisiin. Ja saatat ihmetellä, miten voit käyttää Microsoft Officea ilman sitä asennettuna? Vastaus on yksinkertainen, Microsoft tarjoaa sinulle työkalun, jota voit käyttää ilmaiseksi verkossa, vaikka se tulee aina olemaan On parempi hankkia lisenssi ja asentaa paketti tietokoneelle.

Tässä tilaisuudessa keskustelemme kanssasi aiheesta kuinka tunnistaa tai tietää Word -asiakirjan kirjasintyyppi tai kirjasin helposti, ja huomaat, että tästä resurssista on suurta apua, koska monissa tilanteissa löydät tietyistä asiakirjoista hyvin erilaisia ​​kirjasintyyppejä, joiden tunnistaminen ei ole niin helppoa.

Onko fonttityyppi mahdollista tunnistaa Word -sovelluksesta?

Yleensä voit aina luottaa Wordin tarjoama työkalu luonnollisella tavalla tunnistaaksesi, minkä tyyppinen kirje sinulla on asiakirjan sisällössä tai kehityksessä, sinun on noudatettava seuraavia vaiheita:

  • Avaa Word -asiakirja
  • Valitse kappale, jonka haluat tunnistaa kirjasimen tai kirjasimen
  • Siirry Wordin Käynnistä -välilehdelle tai työkalulle
  • Huomioi fontin tyyppi, jolla teksti tai kappale on kirjoitettu

Näkeminen on hyvin yksinkertainen prosessi, jonka avulla voit tietää fontin tyypin, jolla teksti on kirjoitettu. Tästä on kuitenkin hyötyä, jos tekstissäsi on vähän vaihtelua sen kehittämiseen käytettyjen kirjainten tai kirjasinten tyypissä. No jos niitä on käytetty erilaisia ​​kirjaimia Kehittyneiden seikkojen vuoksi niiden tunnistaminen tällä menetelmällä ei ole helppoa.

Siksi suosittelemme käytä ohjelmistoa, jonka avulla voit suorittaa työn käyttämättä paljon aikaa etsimiesi tulosten saamiseen. Tässä vaiheessa meidän on kerrottava, että löydät paljon ohjelmistoja etsimäsi työn luonteesta riippuen. Löydät esimerkiksi työkaluja verkkokuvan kirjasimen tunnistamiseen

Ohjelmisto Word -asiakirjan fontin tuntemiseen

Kuten aiemmin mainitsimme, löydät monia ohjelmistoja Word -asiakirjan fonttien tunnistamiseen, esimerkiksi, jos et halua ladata ja asentaa ohjelmistoa tietokoneellesi, voit ottaa valokuvan tekstin palasesta, joka haluat tunnistaa ja lähettää sen Font Matcherator -ohjelmaan.

UsedFont

Jos aiot analysoida tekstiä kokonaisuudessaan, sinulla on UsedFont käytettävissä jonka voit ladata ja asentaa suorittaaksesi asiakirja -analyysisi.

Kun olet ladannut ja asentanut UsedFont -ohjelmiston, sinun on avattava se tietokoneen navigointiikkunan kautta, etsi ja valitse tiedosto, jonka haluat analysoida. Analyysin lopussa saatu tulos on ikkuna, joka näyttää erilaiset kirjaimet tai fontit, joita käytettiin Word -asiakirjan kehittämisessä.

Toisaalta, tämä kannattaa ottaa huomioon työkalu on hyödyllinen .doc -tiedostotiedostojen analysointiin, joten se näyttää ensi silmäyksellä rajoitetulta työkalulta, koska useimmat uudet käyttöjärjestelmät ovat asentaneet Word -versioita, jotka luovat .docx -asiakirjoja. Tässä mielessä sinun on tehtävä asiakirjalaajennuksen muutos noudattamalla alla kuvattuja vaiheita:

  • Avaa asiakirja .docx -tunnisteella
  • Huomaat, että ikkuna avautuu ja näyttää sen sisällön, tässä vaiheessa sinun on siirry kohtaan ”Tiedosto” ja napsauta ”Tallenna nimellä”
  • Säilytä asiakirjan nimi, jotta se tunnistetaan nopeammin, ja valitse avattava välilehti ”Kirjoita” vaihtoehto ”Word 97-2003 -asiakirja”
  • Paina Tallenna haluamaasi kansioon ja sinulla on .doc -tiedostotunniste

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, voit valita asiakirjan ja analysoida sitä UsedFont -ohjelmistolla. Jos haluat, voit kuitenkin tarkistaa, miten voit muuntaa .doc- ja .docx -tiedostot tietojen välillä.

Nämä vaiheet ovat erittäin hyödyllisiä, samoin kuin ohjelmiston käyttö PC: llä ja offline -asiakirjoilla, koska Online -asiakirjoilla on muita työkaluja, joita voit jopa liittää, kuten kromi laajennus se helpottaa kirjasinten tai kirjainten tunnistamista. Tällainen on WhatFont -laajennus, joka tunnistaa fontit verkkosivuilla.

doc -tiedostonäkymä

.Doc laajennus

Tiedostot DOC -tiedostoja käytetään tyypillisesti tietokoneen tekstinkäsittelyyn, on tavallista liittää se Microsoft Wordiin. DOC on alun perin pelkkä tekstiasiakirja, joka mahdollistaa nykyään lukuisia muokkaustyökaluja, kuten kuvien lisäämisen ja marginaalien muokkaamisen tai jopa asiakirjan jakamisen online -painoksia varten; vaikka useimmat jättävät nämä ominaisuudet huomiotta ja käyttävät edelleen DOC: ta tavallisen tekstin tallentamiseen.

Yleisesti ottaen se on a erinomainen työkalu jakaa ja muokata asiakirjoja, vaikka se aiheuttaa yhteensopivuusongelmia muiden ohjelmien kanssa.

Fontti matcherator

Antaa meidän tunnistaa kuvissa käytetyt fontit. Vain lataamalla satunnainen kuva, jossa on tekstiä, kuten mainosjuliste, tai antamalla sen URL -osoite, ohjelma tekee nopean analyysin ja ilmoittaa sinulle, mitkä fontit ovat parhaiten samanlaisia ​​kuin kuvassa olevat.

WhatFontIs

WhatFontIs on sivu, joka avulla voit tunnistaa tekstityypin jonka näet kuvassa, tämä toimii lataamalla sivulle tiedosto, joka sisältää vähintään yhden rivin tekstin. WhatFontIs analysoi kuvan pian ja antaa meille läsnä olevan kirjasintyypin. Yksi temppu analyysin helpottamiseksi on tarjota kuville vankka tausta.

Onko mahdollista ladata uusia fontteja Word -asiakirjoja varten?

Jos haluamme antaa erilainen ulkonäkö kuin asiakirjamme Koska mikään Wordissa käytettävissä olevista kirjasimista ei vakuuta meitä, älä turhaudu, sillä on mahdollista etsiä haluamaasi kirjasintyyliä tekemällä nopea haku Googlessa. Hyvä sivu kirjasimien lataamiseen on ’Google -fontit’, jossa on laaja valikoima ja ilmainen.

Kun löydämme haluamamme fontin, lataamme sen vain, hKaksoisnapsauta ja valitse ’asenna’ Kun prosessi on valmis, se on saatavana sekä Wordissa että missä tahansa ohjelmassa, jossa on muokattavaa tekstiä tietokoneellasi.