Skip to content

Xfinity Box: Ota tekstitys käyttöön, poista se käytöstä ja poista se

4 de syyskuu de 2021
xfinity tienda 14763

Kuinka voin määrittää tekstitykset Xfinity Box -dekooderillani? Mitä vaiheita minun on tehtävä aktivoidakseni tekstitykset kaapelilaatikossani? Kuinka poistan käytöstä tai poistan sen kuvatekstit Xfinity Box -kaapelilaatikossani?

Xfinity on digitaalinen nimi, jonka alla yritys ’Comcast Cable Communications LLC’ on päättänyt tulla tunnetuksi. Tämä yritys on suuren Comcast corporation -yhtiön haara. Xfinity on yritys, joka vastaa kaapelitelevision digitaalisesta markkinoinnista.

Kaikille niille, jotka ovat tehneet sopimuksen Xfinity Boxin digitaalisen kaapelitelevisiopalvelun kanssa tai ostaneet joitakin sen paketteja, on mahdollisuus Osta Xfinity Box -dekooderi.

Xfinity tarjoaa laajan valikoiman kanavia. Näihin kuuluu monikulttuurinen ohjelmointi, joten on tavallista löytää ohjelmia tai kanavia kaikkialta maailmasta. Näiden katselu on kuitenkin mahdollista aktivoimalla kuvatekstit Xfinity Box -dekooderissa.

Mikä on Xfinity Box -kaapelilaatikko?

Ensimmäinen askel kohti ymmärrä, mitä Xfinity Boxin digisovitin on, sinun on tiedettävä Mikä on dekooderi? Tämä on digitaalinen kaapelilaatikko, joten jos tiedät TV -laatikon, ymmärrät TV -laatikon tai dekooderin toiminnan.

Xfinity Boxin digisovittimen kanssa Pääset käsiksi laajaan Xfinityn tarjoamaan luetteloon. Näihin käyttöoikeuksiin kuuluu kaikkien kanaviesi katselu, hakutyökalut, maksulliset kanavat ja Xfinity On Demand -ohjelmointi. Jos haluat ostaa Xfinity Box -dekooderin, sinun on ostettava vain Xfinity -paketti.

Xfinity Box -dekooderin ansiosta voit liittää Xfinity -signaaliin useita televisioita. tästä huolimatta vaihtoehtoja on liittää useita televisioita samaan digitaaliseen kaapelisignaaliin ilman kaapelilaatikkoa.

Samalla tavalla voit liittää matkapuhelimesi Xfinity Boxiin ja määrittää Xfinity Box -dekooderin tekstitykset suoraan ja mukavammin.

Mitä CC tarkoittaa kaukosäätimessä?

Tätä toimintoa kutsutaan close captioksin, ja pohjimmiltaan se toimii näyttämällä tekstitykset kaapelikanavilla, joilla on tämä vaihtoehto signaalissaan, aloittaaksesi sen, meidän on vain painettava kaukosäätimen ” C.C ” -näppäintä.

Tekstitysten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä Xfinity Box -sovittimessa

Tekstitysten aktivointi, deaktivointi tai poistaminen Xfinity Box -kaapelilaatikosta on erittäin yksinkertaista. Täten voit katsoa mitä tahansa ohjelmaaXfinity -paketti vieras kanava tai elokuva kielestä riippumatta.

Ensimmäinen askel dekooderin tekstityksen aktivoimiseksi, deaktivoimiseksi tai poistamiseksi on pääsy päävalikkoon. Sitten sinun on tehtävä se kaukosäätimen tai mobiililaitteen päivämäärien avulla siirry Asetukset -osioon.

Kun olet siirtynyt asetusosioon, sinun on löydettävä ja valittava vaihtoehto ’Ok / Select’. Jos dekooderisi on espanjaksi, sinun on vain pakko napsauta ’Tekstityksen asetukset’.

Tällä tavalla voit käyttää tekstitysasetuksia. Kun olet valinnut haluamasi kielen ja taustan tallentaaksesi muutokset sinun tarvitsee vain painaa ’OK’.

Jos olet aktivoinut tekstitykset oikein, mutta et näe Xfinity -ohjelmointia, voit helposti parantaa television digitaalisen signaalin vastaanottoa luomalla alumiinifolioantenni.

Aktivoida

On tärkeää ottaa huomioon kyseessä oleva dekooderi, kun tekstityksiä aktivoidaan.

Tämän toiminnon suorittaminen on äärimmäisen yksinkertaista, meidän tarvitsee vain painaa kaukosäätimen ” Xfinity ” -näppäintä tai -painiketta, kun sitä painetaan, näkyviin tulee valikko, jonka kautta voimme navigoida erittäin helposti, etsimme vaihtoehtoa, jossa lukee ” tekstitetty ” sijaitsee valikon vasemmalla puolella ja paina kaukosäätimen ” ok ” -painiketta, sitten valitsemme ” aktivoi tekstitykset ”.

Jos Xfinity Box -dekooderisi on: 320 HD, 8000 HD, 8300 HD, Cisco RNG200, 8300 HDC, 4250 HDC, 8010 HD tai Cisco RNG200. Löydät itsesi käyttämällä vakioyhteyttä, sinun on otettava tekstitys käyttöön television kautta että löydät itsesi töihin.

Toisaalta dekooderit, kuten: 2000 HD, 2100, 3000, 3100 HD, 3250, 8300 SD, 8000 SD, 8300 SD MR. Tekstitykset on aina aktivoitava television kautta.

Sinun on myös pidettävä mielessä, että tekstityksen aktivointi televisiossa ei jätä tekstityksiä aktiivisiksi Xfinity Box -dekooderissasi.

Poista käytöstä

Suoritamme saman toiminnon kuin aktivoimme sen, painamme ” Xfinity ” -painiketta ja selaamme sen tarjoamien eri vaihtoehtojen valikkoa, mutta tässä tapauksessa, kun siirrytään tekstitysvalikkoon, meidän on valittava vaihtoehto ” poistaa tekstitykset ”

Yleisiä ongelmia tekstityksen käytössä

Aktivoi, deaktivoi tai poista tekstitys Xfinity Box -kaapelilaatikossa se on loistava vaihtoehto. Tekstityksen aktivointi on erittäin helppoa ja hyödyllistä, kun katsot ulkomaista ohjelmaa. Näiden poistaminen tai poistaminen käytöstä on yhtä hyödyllistä, kun tiedät kielen.

xfinity -ruutu mahdollistaa tekstityksen poistamisen käytöstä

Yksi suurimmista ongelmista tekstityksen aktivoinnissa Xfinity -ruudussa on, että se pyrkii juuttumaan tai siitä tulee tylsä, sillä voimme myös poistaa ne käytöstä tai käyttää haluamaamme vaihtoehtoa.