Skip to content

Aikaleimojen tai lukujen lisääminen YouTubeen videoillesi

2 de syyskuu de 2021
video youtube 14464

Voinko jakaa YouTube -videoni lukuihin tai aikaleimoihin? Miten voin lisätä lukuja YouTube -videooni? Mihin toimenpiteisiin minun pitäisi ryhtyä lisätä lukuja tai kirjanmerkkejä videoihini ja tehdä niistä houkuttelevampia?

YouTube on johtava Internetiin ladattujen videoiden alusta. Videon katsominen verkossa on sama asia kuin YouTube. Koska miljoonia käyttäjiä tulee alustalle päivittäin, se on erinomainen sisällön luomiseen.

Samalla tavalla kuin miljoonat käyttäjät katsovat sisältöä YouTubessa, vaikuttajia on satoja tai sisällöntuottajia tälle alustalle. Kilpailu on siis yleensä melko laaja.

Jos luot sisältöä YouTubessa, sinun on tiedettävä, että yksi tapa houkutella näyttökertoja aina, kun haluat esitellä videon, on lukujen tai aikaleimojen lisääminen. Joten tänään selitämme yksinkertaisilla vaiheilla, miten se tehdään.

Mitä lukuja tai aikaleimoja YouTubessa on?

Johtava online -videoiden alusta, YouTubessa on nyt uusi ominaisuus. Aina kun päätät ladata videon YouTubeen, voit lisätä luvun tai aikaleimaominaisuuden.

Luvut tai aikaleimat koostuvat videoidesi jakamisesta osiin tai itse kappaleisiin. Aikaleimat ne löytyvät videosi kuvauksesta. Tällä tavalla käyttäjät voivat käyttää heitä kiinnostavaa videon osaa.

Tämä on erinomainen toiminto tehdä videoistasi houkuttelevampia. Tällä hetkellä Internetissä yksi parhaista tekniikoista erottua kilpailijoista on tehdä käyttökokemuksesta mukavampaa. Jos videoissasi on toimintoja, kuten lukuja tai aikaleimoja, käyttäjä voi siirtyä haluamaansa videon osaan.

Myös kappaleiden tai aikaleimojen luominen antaa käyttäjille enemmän tietoa ja kontekstia. Koska sen avulla voit etukäteen tietää kaiken käsiteltävän sisällön tai keskeiset kohdat.

Yhdistä luvut tai YouTuben aikaleimoihin, joissa on mukautettuja pikkukuvia, se on loistava tapa saada näyttökertoja ja lisätä tilaajia.

Aikaleimojen asettaminen YouTuben edistymispalkkiin

Jos haluat lisätä lukuja tai aikaleimoja alustan videoon, sinun on ensin kirjauduttava YouTubeen. Sitten sinun täytyy kirjoita YouTube Studio ja sisällössä tai videoissa sinun on napsautettava videota, jonka haluat jakaa lukuihin.

Sinun on lisättävä lukuja YouTube -videoon lisää useita aikaleimoja. Voit tehdä tämän videon kuvauksessa lisäämällä luettelon aikaleimoista ja nimikkeistä.

Ensimmäinen lisäämäsi aikaleima on pakollinen alkaa minuutilta 0:00Muuten se ei toimi. Samalla tavalla, jotta videosi luvut voidaan ottaa käyttöön, on oltava vähintään kolme vähintään 10 sekunnin aikaleimaa.

Videon kuvaukseen lisättävät aikaleimat tulee lajitella nousevaan järjestykseen. Jos se tehdään päinvastaisella tavalla, eli jälkeläisellä, lukuja ei oteta käyttöön.

Lopeta sinun tarvitsee vain napsauttaa ”Tallenna” -painike ja tällä tavalla, kun kirjoitat videosi, näet sen jaettuna lukuihin tai osioihin.

merkitse aika YouTubessa

YouTube -kommenttien aikaleima

Aikaleimojen lisäämiseksi ensimmäinen askel on muokata minkä tahansa videomme kuvausta, sillä silloin löydämme itsemme tilimme hallinnasta ja siirrymme YouTube Studioon ja siirrymme sitten Videot -välilehteen ja kun havaitsemme yhtä niistä, löydämme ’yksityiskohdat’ -kuvaketta, jossa napsautamme.

Jo ”yksityiskohdat” -välilehdessä näemme taulukon, jossa on videon kuvaus ja alareunassa aikaleimojen tila. On erittäin tärkeää, että kun lisäämme ensimmäisen aikaleimamme määritetään videon alku, eli minuutti 0:00 (intro), koska jos emme laita tätä aikaleimaa, videota ei jaeta lukuihin; sieltä voit lisätä haluamasi erot, kunhan kussakin luvussa on vähintään kymmenen sekunnin kesto, esimerkiksi: 00:47 Lyhyt selitys aiheesta, 1:36 ongelman perustelut ja niin edelleen.

Aikaleimamme näkyvät kuvauksessa aina nousevassa järjestyksessä, ja niiden avulla katsoja pääsee nopeammin heitä kiinnostavaan videon osaan.

Luvujen hyödyllisyys esikatselulla YouTubessa

YouTube -videomme lukujen esikatselu on suuri apuohjelma katsojalle koska luvun määrittelyn tai nimen lisäksi voit myös opastaa itseäsi tai nähdä kuvista, onko videon sisältö etsimääsi ilman, että sinun on kulutettava tämä murto -osa videosta kokonaisuudessaan. Tämä voi kannustaa katselemaan videoitamme, koska ihmiset voivat palata siihen jatkuvasti löytääkseen tarvitsemansa osan.

Miksi aikaleimani eivät näy YouTubessa?

Jos aikaleimat eivät näy videossamme ilman kuvaukseen siirtymistä, se johtuu siitä meiltä puuttuu yksi seurattavista vaiheista. Ensimmäinen ja erittäin tärkeä, jotta videomme jaetaan lukuihin, on määrittää sen alku, eli ensimmäinen aikaleima on 0:00, joka olisi johdanto, ja sieltä voit tehdä haluamasi merkit. Toinen vaihe on varmistaa, että asetamme merkit nousevaan järjestykseen, esimerkiksi: 0:00 intro, 1:30 selitys, 2:30 perustelu. Meidän on huolehdittava siitä, että jokainen luku kestää yli kymmenen sekuntia.

Kun olemme saaneet kaikki merkinnät tallentamiseen, ja kun siirrymme videoon, pystymme havaitsemaan toistoajan aikana pieniä jakoja, jotka vastaavat jokaista lisättyä lukua.

youtube laittaa lukujen aikaleimat youtubeen

Luo osioita YouTube -videoille

Kun olet onnistunut jakamaan videosi jaksoihin aikaleimojen avulla, toinen tapa mukauttaa kanavasi liikenteen lisääminen luo osioita videoillesi.

Jos haluat luoda osioita, sinun täytyy vain mennä studiollesi alustalla ja napsauttaa Suunnittelu -osiota ja sitten alareunasta Löydät vaihtoehdon Lisää osio.

Voit luoda YouTube -kanavasi osioita videoidesi mukaan, suosittuja latauksia, kanavia tai luetteloita. Tällä tavalla voit järjestää kanavasi helposti ja antaa sille ammattimaisen ulkonäön, joka voi olla mukava kaikille käyttäjille, jotka tulevat videoihisi tai kanavaasi.