Skip to content

Kuinka laittaa YouTube Web pimeään tilaan? – Näytön asetukset

20 de toukokuu de 2022
youtube activar modo oscuro pc 19196

Suojataksesi paremmin näkösi, YouTube tarjoaa sinulle tumman teeman. Kuten jotkut sovellukset ja puhelimet, myös kyseisen videoalustan verkkoversio tarjoaa sinulle tämän vaihtoehdon. Siitä lähtien voit asentaa tämän mustan ulkoasun tietokoneellesi, koska se on vähemmän haitallinen silmillesi.

Mitä ohjeita minun tulee noudattaa aktivoidakseni tumman tilan YouTubessa?

Valo, jonka havaitset katsoessasi mikä tahansa elektroninen laite vaikuttaa näköisi vähitellen. Tästä syystä useat sosiaaliset verkostot tarjoavat käyttäjilleen mahdollisuuden aktivoida tämä tila. YouTuben pimeän tilan asettaminen laitteillesi on melko yksinkertaista, koska sen avulla saat tietokoneen näytölle vahvan mustan tai harmaan ilmeen.

Sinun tulee pitää mielessä, että tämä hyödyllinen versio Se ei rajoitu mobiilisovellukseen. Siitä lähtien se on saatavilla myös YouTube-verkkoteknologialle. Joten jos käytät sosiaalisia verkostojasi PC:llä, voit silti käyttää pimeää tilaa seuraavasti:

YouTube Windows-tietokoneelta

Epäilemättä tämän videon sosiaalisen verkoston valkoisen käyttöliittymän käyttö painaa silmiäsi. No, sen luoma kontrasti taustan ja videoiden välillä on järjetöntä. Tästä syystä, jos haluat levätä silmäsi kun katselet sisältöä Windows-tietokoneellatee seuraava:

  1. Syötä YouTube-tilisi tietokoneelta ja paina avatarisi kuvaa.
  2. Voit myös napsauttaa kolmea pystysuoraa pistettä, jotka saat oikeaan yläkulmaan.
  3. Nyt näyttöön tulee asetusvalikko, josta voit valita rivin nimeltä ”Ulkonäkö”.
  4. Sitten sinun on valittava Tumma teema -osio aloittaaksesi nauttimisen mustan värin ulkonäkö näytölläsi.
  5. Lisäksi, jos haluat kääntää prosessin päinvastaiseksi, voit valita kevyen version tai valita ”Käytä laiteteemaa”. Tämä aktivoi automaattisesti tietokoneesi normaalin ulkonäön.

Jos käytän YouTubea Macissani

Tämä läpinäkymätön versio on varsin hyödyllinen näön suojauksessa ja näytön kirkkauden säätelyssä Macissa. Siksi on tärkeää, että opit oikean tavan aktivoida tumma tila YouTubessa ja säädellä muita temppuja, joita tämä tekniikka tarjoaa sinulle.

Suojaa näkö youtuben verkkotummalla tilassa

Yöversion käyttäminen videoiden katseluun on melko yksinkertaista, sinun tarvitsee vain avata YouTube-tilisi pudotusvalikko. Mutta Macissa voit mennä paljon pidemmälle ja soveltaa tätä menetelmää koko järjestelmään. Tällä tavalla muutos tapahtuu automaattisesti päivävalosta yövaloon siirtyessä.

Tärkeimmät edut, joita saan, kun käytän YouTuben yötilaa tietokoneellani

The muuttaa valkoisen käyttöliittymän sävyä näytöstä videoita katsellessa, epäilemättä se vaikuttaa näköön vähemmän. Itse asiassa, jos olet asentanut YouTuben Android-version, voit huomata, että pimeässä tilassa säästät akkua ja näet paremmin alustan videot.

Löydät kuitenkin monia etuja, kun käytät tätä menetelmää tietokoneellasi. Varsinkin jos ympäristö on pimeä, sellaisina aikoina, kirkkautta on säädettävä tämän alustan yötilan kautta. Siksi aktivoimalla tämän harmaan paletin YouTubessa saavutat seuraavat:

Auttaa lepäämään silmiä eikä muuta vuorokausikiertoa

Ei ole epäilystäkään siitä, että yötilan aktivoiminen videoiden katseluun alustalla hyödyttää näköäsi. Koska vuorokausisyklin aikana tapahtuvat fyysiset muutokset eivät häiriinny. Tämä tarkoittaa, että päivän ja yön aikana käyttöliittymä näyttö mukautuu aikatauluun Oikein.

aktivoi YouTuben tumma tila matkapuhelimessa

Tämä lepo, jonka tunnet silmissäsi, johtuu siitä, että vähennät pupillin laajentumista. Koska näytön valaistus on himmeä, voit etsiä haluamiasi videoita käyttämällä mustaa taustaa, joka rentouttaa näkösi. Tällä tavalla huomaat vähemmän painoa näkymässä jonkin ajan kuluttua näytön edessä.

Joten koet silmiesi väsymisen vähenemisen valkoisen käyttöliittymän muutoksen vuoksi. Koska näytön väri on tummanharmaa tai musta, se alentaa silmien jännitystä ja vältät hajataitteisuusongelmia.

Parantaa tietokoneen selaustehoa

Mitä tulee tietokoneesi toimintaan, aktivoi tumma tila katsoaksesi videoita YouTubessa vähentää akun kulutusta. Joten sama tapahtuu, jos käytät sitä mobiililaitteellasi. No, tämä on yksi sovelluksista, jotka käyttivät korkeampaa kuormitustasoa.

Tästä syystä valkoisen käyttöliittymän muuttaminen yötilaan vähentää energiankulutusta ja parantaa tietokoneen selaustehoa. Lisäksi tumma teema on sovelluskehittäjien ja sisällöntuottajien eniten käyttämä versio.

Näin voit huomata tämän, kun muokkaat kanavaasi YouTubessa ja jaat videoita. Tietokoneen navigointi on tehokkaampaa kun käytät näytön tummia pikseleitä. Näin saat paremman käsityksen luomasi sisällön väreistä.

aktivoi yötila youtube-verkossa

Tarjoaa käyttäjälle erittäin modernin tyylin

Vaikka tärkeintä on näköterveytesi edut, emme voi olla mainitsematta ammattimaista ulkonäköä, jonka yötila antaa sinulle. Käytätkö sitä YouTubessa tai mikä tahansa sovellus puhelimessasitämä näyttää varsin modernilta.

Tästä syystä alustan tumma tila tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen, joka sijoittuu Googlen palvelut erittäin hyvin. Koska sen kehittäjät ajattelevat aina maailman suurinta videoalustaa käyttävien ihmisten mukavuutta.

Joten he tarjoavat moderneja vaihtoehtoja työkaluissaan. Näin he voivat pysyä kärjessä. Kohteeseen sama kuin muillakin suoratoistoalustoilla kuten Disney Plus, Netflix tai HBO. jotka tarjoavat käyttäjilleen tämän modernin kuvan, jossa on tumma ja ammattimainen ilme.