Skip to content

Androidin juuriminen Magiskin ja SuperSU: n avulla – helposti

2 de syyskuu de 2021
smartphone negro android

Root vastaa sitä suurin teho, niin sanotusti, Android -puhelimesi järjestelmänvalvojan oikeuksien kannalta. Tästä syystä näytämme sinulle, miten Android -puhelimesi juurtetaan Magiskin ja SuperSU: n avulla

Kun juurrut millä tahansa Android -laitteella, voit muokata erilaisia ​​toimintoja, joihin sinulla ei ollut aiemmin käyttöoikeutta. Kuinka tehdä a varmuuskopio esimerkiksi puhelinjärjestelmästäsi.

On olemassa useita tapoja juurtua puhelimeen, jotkut tehokkaampia kuin toiset. Vaikka tämä voi vaihdella root -mobiililaitteen mallin ja tyypin mukaan. Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa, että kaksi sovellusta ovat sovelluksia, jotka ovat osoittautuneet erittäin päteviksi juuren suorittamisessa ilman ongelmia. Suuri tuntematon on tietää mikä on paras suorittaa tämä toiminto.

Miten ja mistä ladata Magiskin uusin versio

Magisk -asennusprosessin aloittamiseksi sinulla on oltava resursseja tai sovelluksia. Ensimmäinen, sinulla on oltava root puhelimessasi tai olet aiemmin asentanut TWRP -palautustilan.

Jos puhelin on jo juurtunut, sJos haluat asentaa Magiskin, sinun on ladattava tämä sovellus on sen uusin versio. Voit suorittaa tämän prosessin etsimällä sovelluksen Googlesta ja valitsemalla minkä tahansa käytettävissä olevan vaihtoehdon.

Suositeltavinta on kuitenkin ladata sovellus Magisk -sivulta, magiskmanager.com/es/, vaikka tämä on myös Google Play Kauppa. Sitten sinun tarvitsee vain napsauttaa sivun näyttämää linkkiä. Kun se on ladattu, sinun on annettava sovelluksen pääkäyttöoikeudet. Tämän jälkeen matkapuhelin käynnistyy uudelleen ja voit juurruttaa puhelimesi Androidin.

Magisk Managerin pääominaisuudet

Yksi tämän sovelluksen juuripuhelimille tarjoamista ominaisuuksista on se mahdollistaa kaikkien tiedostojen muutokset ilman rajoituksia. Sen avulla voit myös tehdä osioita käyttöjärjestelmästäsi ja jakaa osiin kaikki tiedostot ja tiedot, jotka olet tallentanut matkapuhelimeesi.

Se on sovellus, joka nykyäänkin on osoittautunut edistyneeksi ja tehokkaaksi työkaluksi. Tämä sovellus mahdollistaa käyttäjän tulla järjestelmän ”omistajaksi” että Android -laitteesi on integroitu, mikä on täydellinen, jotta voit tehdä tarvittavat muutokset.

magisk- ja supersu -mobiilisovellusten asennus

Sen merkittävin ominaisuus on toiminto, jonka avulla voit piilottaa järjestelmän muutetut tiedot. Toisin sanoen kaikki muokatut järjestelmän osat jäävät huomaamatta. Siksi voit tehdä muutoksia, ohjelmiston osalta ilman, että järjestelmä estää sinua.

Erittäin käytännöllinen toiminto kaikille, jotka haluavat suorittaa a täysi juurtuminen puhelinjärjestelmästä ilman, että puhelinjärjestelmä häiritsee tai häiritsee sinua millään tavalla.

Pääsy päätelaitteeseen, jossa kaikki on juuri, on niin sanotusti paljon valtaa. Koska sieltä voit paitsi tehdä tiettyjä versioita käyttöjärjestelmän kannalta, mutta samalla voit päästä tuhota joitakin tärkeitä tietoja tämän asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi. Kun haluat juurruttaa Androidin, on suositeltavaa ladata seuraavat:

Tämä johtuu siitä, että Magisk on asennettava molempiin paikkoihin toimintojensa suorittamiseksi, eikä prosessi ole liian myöhäinen.

Vaiheet Androidin juurimiseksi Magisk Managerissa

Tämän sovelluksen pääkäyttämisen ensisijainen vaatimus on, että puhelin on rootattu aiemmin. Juurityypin on oltava Järjestelmätön koska tämä ei estä sovelluksia tekemästä muutosta. Kun avaat sovelluksen, tämä työkalu tunnistaa juurityypin ja antaa automaattisesti mahdollisuuden vaihtaa Magisk -tyyppiseksi.

Kun muutos on tehty, puhelin on käynnistettävä uudelleen. Myöhemmin matkapuhelimen juurtuminen voidaan suorittaa tällä sovelluksella. Päinvastoin, jos mobiililaitteella ei ole juuria, sinun on ensin poista käynnistyslatain käytöstä ja asenna palautus. Sitten voit juurruttaa Magisk -sovelluksesta.

Mistä ladata SuperSu Androidille: Viimeisin versio

On monia sivuja, joista voit ladata Supersu -työkalun puhelimille, joissa on Android -käyttöjärjestelmä. Tätä varten vain googlaa tämä sovellus ja voit ladata sen mistä haluat. Tietenkin on suositeltavia sivuja, kuten ketjutuli tai Play -kauppa, joilla ihmiset tuntevat olonsa turvallisemmiksi lataamisen aikana.

Chainfiren virallinen sivu

Chainfiren virallisella verkkosivustolla on monia sovelluksia, jotka on suunniteltu matkapuhelinten juurruttamiseen. Koska se huolehtii tehdä ja ohjelmoida sovelluksia tämän tavoitteen kanssa. Yksi näistä sovelluksista, jotka löytyvät Supersusta ja jotka voidaan ladata helposti ja ilmaiseksi.

supersu -logo

Mitkä ovat SuperSU: n ominaisuudet?

SuperSU sovellus, jonka monet ovat nähneet asennettuna elektronisiin laitteisiinsa tietämättä, mikä se oli tai mikä sen tehtävä oli. Toisin kuin edellinen juurtumismenetelmä, sen tehtävänä on hallita niitä käyttöoikeuksia, jotka on tehtävä Android -laitteelle, koska tätä asennettaessa tämä sinulla on käyttöjärjestelmän järjestelmänvalvojan oikeudet.

Sinun on muistettava, että mikään yritys ei anna sinulle a järjestelmänvalvojan oikeudet mille tahansa käyttäjälle, siksi he estävät monia toimintoja.

Monissa tapauksissa laitteisiin on tämä sovellus esiasennettu. Siitä lähtien matkapuhelinyritykset ovat pitäneet sitä välttämättömänä työkaluna juuripäätelaitteen pääsyn hallintaan ja siten kykenemään tekemään tiettyjä muutoksia laitteeseen. Sama sovellus löytyy helposti osoitteesta Google Play Kauppa tai lataa ja asenna APK.

Ensimmäiset vaiheet SuperSun käyttämiseksi Androidissa

Kun olet ladannut APK: n tai Supersu -sovelluksen vastaavalla juurilla, voit aloittaa prosessin. Kun tiedosto on matkapuhelimesi muistikortilla, sinun on käynnistettävä puhelin uudelleen TWRP -palautustilassa. Kun se syttyy, pidä äänenvoimakkuuspainiketta painettuna yhdessä virtapainikkeen kanssa. Sitten sinun on löydettävä tiedosto, jossa superSu -sovellus sijaitsee.

Myöhemmin sinun on vahvistettava flash -prosessi ja valittava jonkin ajan kuluttua asennuksesta Pyyhi välimuisti / Dalvik. Lopuksi sinun on napsautettava uudelleenkäynnistysjärjestelmää jotta Android toimii. Sitten järjestelmä pyytää sinua asentamaan superSu uudelleen, ja sinun on napsautettava Älä asenna.

Magiskin ja SuperSU for Androidin erot

Magiskin ja SuperSun välillä on paljon eroja, vaikka yleensä ne palvelevat samaa tarkoitusta. Edellä mainittujen sovellusten päätehtävä on antaa käyttäjälle valta tai lupa. Tätä varten tehdä muutoksia ja muokata käyttöjärjestelmää Android, päivitä järjestelmä, poista esiasennetut sovellukset, muokkaa muiden sovellusten toimintoja ja monia muita toimintoja.

Yhtä paljon Magisk ja SuperSu juurruttamiseen näyttävät samanlaisilta näissä toiminnoissa, molemmissa on hyvin selvä ero. SuperSU: n avulla voit käyttää järjestelmänvalvojaa, jolloin voit muokata monia Android -laitteesi toimintoja.

Se on osoittautunut luotettavaksi monille puhelinyrityksille ja se on kaikkien saatavilla Play Kaupassa. Mutta se on ohitettu Magisk Manager. Voisi jopa sanoa, että sitä ei verrata siihen, koska se piilottaa toimintasi.

magisk manager logo

Toisin sanoen kaikki tekemäsi muutokset tapahtuvat ilman, että järjestelmä huomaa niitä. Sillä ei ole rajoituksia, ja se on erittäin toimiva juurruttaakseen mobiililaitteen nollasta ilman, että käyttöjärjestelmä ryhtyy toimiin tai estää niitä. Pähkinänkuoressa, Magiskia voidaan pitää lopullisena työkaluna Android -järjestelmän juurtamiseen.

Laitteen käyttöoikeudet

Laitteiden käyttöoikeuksien suhteen superSu: lla on pieni etu Magiskiin nähden. Koska tämän sovelluksen kanssa sinulla on mahdollisuus päästä järjestelmään järjestelmänvalvojana. Mikä saa sinut muuttamaan enemmän tiedostoja tai sovelluksia mielesi mukaan. Päinvastoin, Magisk ei anna tätä vaihtoehtoa, joten muutokset ovat rajoitetumpia.

Sovellusten saatavuus

Magisk toimii paremmin sovellusten käyttämiseksi. Koska tämä työkalu piilottaa tekemäsi muutokset ja sovellukset toimivat edelleen oikein. Toisaalta superSU -sovelluksissa voi havaita juurin muutoksen ja ne lakkaavat toimimasta kunnolla, mikä tarkoittaa, että sinun on ladattava ne uudelleen tai ladattava muita vastaavia sovelluksia.

Järjestelmän suorituskyky

Mitä tulee juurtuneen puhelimen käyttöjärjestelmän suorituskykyyn. Magisk ja SuperSu juurtavat varmistaakseen, että järjestelmä toimii kunnolla ja parhaalla tavalla. Monissa tapauksissa matkapuhelimen juurtaminen jollakin näistä sovelluksista optimoi käyttöjärjestelmän toiminnan, koska se poistaa rajoitukset ja jotkin sovellukset, joita ei käytetä usein.

Lopullinen juurien poisto

Molemmat sovellukset, sekä Magisk että superSu juurruttamiseen ne ovat täysin tehokkaita puhelimen purkamisessa. Jos teet prosessin jommallakummalla näistä kahdesta työkalusta, tehokas juuri on taattu niin kauan kuin noudatat menettelyä oikein. Molemmat sovellukset poistavat valmistajan rajoitukset ja optimoivat käyttöjärjestelmän.