Skip to content

Kuinka piilottaa juuri Android -matkapuhelimessani ilman Xposedia

3 de syyskuu de 2021
xposed instalador root samsung 14529

Piilota root Android -puhelin ilman Xposedia Se ei ole koskaan ollut näin helppoa kuin nykyään. Juuriluvat tai pääkäyttäjän oikeudet syntyvät tarpeesta muuttaa tiettyjä Android -käyttöjärjestelmän ominaisuuksia.

Tämä sallii käyttäjien käyttää tiettyjä juuriasetuksia, jonka vain ohjelmoija tai alan asiantuntija voisi tietää perusteellisesti, koska se vaatii varovaisuutta.

Monet käyttäjät ovat kuitenkin valinneet Android -laitteiden juurtumisen askeleen, koska monet epäviralliset sovellukset vaativat superkäyttäjän oikeuksia.

Kuinka piilottaa pääkäyttäjän tai pääkäyttäjän lupa ilman Xposedia?

Piilottaa root Android -puhelin ilman Xposedia, se voi olla mahdotonta niille, joilla ei ole paljon tietoa aiheesta. Pääkäyttäjäksi oleminen tarkoittaa Android -suojausoikeuksien rikkomista. Tämän piilottamiseksi sinun ei tarvitse käyttää Xposedia.

No on muitakin työkaluja, jotka voivat auttaa sinuaYksi niistä on Kingroot -työkalu, yksi parhaista sovelluksista Androidin juurruttamiseksi ilman suuria komplikaatioita. Sen kautta voit piilottaa, jos olet myöntänyt pääkäyttäjän oikeudet.

Jos haluat asentaa sen ja suorittaa juuriprosessin, sinun on siirryttävä Kingrootin viralliselle sivulle ja valittava latausvaihtoehto, kun latausta käsitellään, sinun on siirryttävä puhelimen asetuksiin ja ottaa käyttöön tuntemattomat sovellusten lähteet.

Kun latausprosessi on valmis, avaa sovellus ja odota, että juuri alkaa, suorita prosessit, jotka haluat tehdä rootilla ja sitten kun et enää tarvitse sitä, poistat sen sovelluksesta.

Jos haluat poistaa tai piilottaa juuren, siirry oikeassa yläkulmassa, paina ja, näyttöön tulee valikko, jossa sinun on valittava vaihtoehto poista ’Kingroot’ ja olet valmis, kukaan ei voinut tietää.

Onko Android -matkapuhelimen tai -puhelimen juurruttaminen turvallista?

Piilota Android -puhelimen juuri ilman Xposedia se voi olla erittäin hyödyllistä, varsinkin jos et halua kenenkään tietävän, että olet juurtunut puhelimeesi. Toisaalta monet ovat kyseenalaistaneet juuriprosessien turvallisuuden, ja ne voivat osoittautua oikeaksi tai vääräksi.

Kaikki riippuu menettelyistä, joilla nämä suoritetaan, tietysti sinulla on oltava hyvä Internet -yhteys ja sitä varten saatat olla kiinnostunut lisäämään Internet -yhteyden nopeutta käyttämällä VPN -yhteyttä.

Epäilemättä mahdollisuus pitää pääkäyttäjän oikeudet suljettuina kaikille Android -laitteen omistajille on turvallisuuden, kuten keinot fyysisen ja digitaalisen koskemattomuuden suojaamiseksi Android -laitteet.

Tästä huolimatta, jotkut tarvitsevat pakollisen pääsyn juurruttaa käyttöoikeudet eri syistä, lähinnä halusta käyttää tiettyjä sovelluksia, yleensä niitä, joita Android -järjestelmä ei pidä turvallisina.

Juuriprosessi voi kuitenkin olla erittäin turvallinen, jos se tehdään oikein ja väärinkäyttämättä asioita, jotka haluat tehdä juurtumisen jälkeen, silloin on mahdollista, että kyseinen laite voi vaurioitua vakavasti.

Voiko Android -laite menettää takuunsa, jos se on juurtunut?

Jos piilotat Android -puhelimen juuren ilman Xposedia, pidit sitä mielenkiintoisena, kun tiedät muita Android -älypuhelimen takuuta koskevia näkökohtia ja määrität, onko puhelin kunnostettu.

Matkapuhelintakuut antavat käyttäjille mahdollisuuden suojata niiden ostamiseen sijoittamansa resurssit, joten tiettyjä ehtoja sovelletaan, Nämä takuut sisältävät laitteen korjaamisen tai vaihtamisen.

Android näytöllä ilman xposed matkapuhelimessani

Edellä mainittu on kuitenkin mahdollista tietyn ajan kuluessa ja jos laitteistoa ei häpäisty laitteisto- tai ohjelmistotasolla. Jotakin tapahtuu usein, kun käyttäjät juurtavat mobiilitietokoneensa, koska se on ehdottomasti kielletty.

Se on määritelty takuissa, juuriprosesseihin liittyvät ehdot, joissa todetaan, että takuut menetetään, kun tällainen toiminto suoritetaan, koska se tunkeutuu suoraan toimintoihin, jotka pidetään turvallisina.

Näistä syistä käyttäjä sinun pitäisi pidättäytyä suorittamasta juuriprosessiaJos puhelimesi on uusi ja edelleen takuuaikana, se voi menettää nämä edut välittömästi.