Skip to content

ARK: n asentaminen ja päivittäminen: Survival Evolved – ARK: n pelaamisen vähimmäisvaatimukset

25 de elokuu de 2021
dinosaurio ark survival evolved 11666

Viimeisin versio vuonna 2017 valmistui, ARK Survival Evolved on jälleen Trendi helmikuussa 2021 streamereiden toimesta ja sinun on aika oppia temppuja selviytyäksesi pelissä. Ja seikkailunhaluisessa pelissä, jossa meidän on tutkittava ja selvittävä maailmassa, joka on täynnä dinosauruksia, esihistoriallisia olentoja ja mytologisia olentoja, on vielä paljon annettavaa.

Peli koostuu saapumisesta vihamieliselle saarelle nimeltä ARK, joka jakaa tämän nimen sekä sen muunnelman ja itsenäiset pelit. Tässä paikassa meidän on tutkittava, tehtävä aseita, tehtävä turvakoteja ja taistella dinosaurusten kanssa ja kesyttää heidät. Voit pelata tarinatilaa ja moninpelin online -tilaa. Tässä tilassa voimme muodostaa heimoja muiden pelaajien kanssa tai taistella sitä vastaan ​​muiden pelivaihtoehtojen joukossa.

Paljon uusia sarjoja ja pelien suoratoisto he ottavat uudelleen mukaan toimintaseikkailupelin. Siksi kasvavan suosion vuoksi pelaajat eivät halua jäädä ulkopuolelle ja haluavat tietää, miten tämä peli saadaan. Seuraavaksi kerromme sinulle ja selitämme, kuinka voit asentaa sen, kun olet ostanut sen, jotta voit aloittaa pelaamisen.

Vähimmäisvaatimukset tietokoneella pelaamiseen

Jos päätät toistaa sen PC: llä, tarvitset ARK: n Windows 7 / 8.1 / 10 64-bittinen käyttöjärjestelmänä. Suorittimen on oltava Intel Core i5-2400 / AMD FX-8320 tai uudempi. NVIDIA GTX 670 2 Gt / AMD Radeon HD 7870 -näytönohjain tai uudempi. 8 Gt RAM -muistia ja 60 Gt tallennustilaa. Suora X -versio 10 ja laajakaistayhteys.

Nämä ovat vähimmäisvaatimukset, jotta peli toimii oikein tietokoneellasi. Pääasiassa peli on tarkoitettu Vähintään huippuluokan tai keskitason tietokoneet. Tämä johtuu pelin korkeasta grafiikasta ja monimutkaisista toiminnoista, jotka vaativat parasta suorituskykyä. Tällä tavalla voit saada täyden pelikokemuksen, eikä sinulla olisi ongelmia.

Peli on saatavilla myös Nintendo Switch, Ps4 ja Android -laitteet. Pääversio on kuitenkin PC. Tällä tavalla kyseinen versio saa ensimmäisenä päivityksiä ja parannuksia aika ajoin ennen versioita kyseisillä laitteilla. Pelin voi ostaa helposti Steam -pelialustan kautta. Matkapuhelimille tai Android -laitteille tarkoitettu versio vaatii vain 2 Gt tilaa toimiakseen tehokkaasti.

Mitä toimenpiteitä voin tehdä sen asentamiseksi?

Asennusprosessi on hyvin yksinkertainen. Kun olet hankkinut pelin joko Steamista tai muulla tavalla, saat asennuskansion. Tämän kansion sisällä ne pakataan rar -muotoon. useita tiedostoja. Tärkeä tiedosto on kuitenkin luettelon ensimmäinen, joka on asennusohjelma. Suorita asennusohjelma hallittunar ja se vie sinut heti asennusohjelmaan.

Tämä ohjelma huolehtii ”rar.” -Tiedostojen sisällön purkamisesta ja asentamisesta yksin. Hyväksy ehdot ja olosuhteet ja aloitat asennuksen.

Pelin toimintaan. Tietokoneen suorituskyvystä riippuen asennus kestää vain muutaman minuutin. Muista, että peli painaa 40 Gt kansiossa ja se painaa lopulta 60 Gt asennus suoritettu. Kun peli on valmis, pelin käyttöliittymä avautuu automaattisesti ja se on valmis käynnistettäväksi.

Kuinka päivitän pelin uusille korjauksille?

ARK Survival Evolved se on peli, jota päivitetään jatkuvasti joka vaatii pelien jatkuvaa säästämistä vaikeuksiensa vuoksi, ja aina uusia vaihtoehtoja ja korjaustiedostoja tulee esiin. Nämä tuovat yleensä uusia peliominaisuuksia. Pääasiassa uusia kesyttämiä olentoja, uusia aseita ja jopa karttoja.

pelaaja kesyttää arkin dinosauruksen päivittämällä

Pelin päivittäminen ei ole monimutkaisin prosessi, koska sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys Internetiin. Peli päivittää sinut automaattisesti, jos on olemassa uusi korjaus tai ominaisuus. Jos näin ei ole, yritä tarkistaa, että yhteys on vakaa. Jos et näe päivitysilmoitusta ensimmäistä kertaa, käynnistä Steam uudelleen, kunnes se tulee näkyviin.

Karttojen tapauksessa voit ladata ne suoraan pääsivulta tai, jos se ei onnistu, Steamin kautta. Pelin uusin versio Tällä hetkellä se on 2.0.22. Joten jos saat pelin muulla tavalla, varmista, että se on tai versiot lähellä sitä. Muussa tapauksessa monet nykyisistä ainutlaatuisista ominaisuuksista eivät välttämättä näy pelissäsi.