Skip to content

Kuinka saada hiukset tai turkis ARK: Survival Evolved Mistä löydän sen?

27 de elokuu de 2021
dinosaurio survival evolved ark conseguir pelo pelaje 11648

Välissä tarpeellisimpia esineitä on hiukset tai turkki. Koska tulit tänne, koska olit utelias kuinka saada paksua ihoa ARK: ssa, vastaamme sinulle suoraan. Ensinnäkin sinun pitäisi tietää mikä eläin antaa turkista ARKissaja onneksi tappaa monia tavoitteesi saavuttamiseksi.

Jos löydät itsesi lumisesta biomistaSinun pitäisi etsiä seuraavaa: kaikkiruokainen karhu tai sen englanninkielinen nimi ”dire bear”, toisaalta, castoroids tai jättimäinen majava, löydät ne lähellä vettä.

Samalla tavalla voit saada suorasusi -ihon tai ” direwolfin ” englanniksi ARK: ssa, mutta ollessaan pakkauksessa voi olla vaarallista hyökätä heidän kimppuunsa. Equus, jota on helppo metsästää boleadoralla, antaa myös hiuksia.

Jos löydät Megalocerosia, kuten Procoptodonin ja saukkojen kanssa, unohda heidät, he yleensä pakenevat hyökkäyksiä ja tämä voi herättää muiden villieläinten huomion.

Villaiset sarvikuonot ovat varmasti vahvoja, yksi tapa tappaa heidät on käyttää nuolia tietyllä etäisyydellä ja korkeudella. Megatherium tai jättiläinen laiskiainen, on helppo saalis, yleensä kietoutunut puihin.

Vaikka yutiranot antavat ihoa, älä edes ajattele kohdata yhtä niistä, mutta toisaalta dinosauruksen kesyttämisen jälkeen paras asia, mitä voit tehdä, on hyökätä mammuteihin sen kanssa, he karkaavat paljon hiuksia kuollessaan.

Mitä voin tehdä hiuksilla tai turkilla ARK: ssa?

Jos ihmettelet myös, mitä ihokarvat ovat arkissa, niin kun sakset on luotu, voit leikata hiuksesi ja valitse haluamasi kampaus.

Vaikutus ei ole välitön, kuten voisit kuvitella, vaan leikatessasi hiuksia sinun on odotettava, että ne kasvavat takaisin. Nyt voit kuitenkin käyttää omia hiuksiasi tehdäksesi tiettyjä työkaluja, jotka tarvitsivat yhteistä turkista.

Sekä hiukset että villa ovat hyödyllisiä esiintyä eläinten turkinaVaikka keihäiden tekemiseen sinulla on oltava eläinten turkista.

Turkilla on useita käyttötarkoituksia esimerkiksi ARK: ssa hyönteiskarkotteen valmistus, joka jo nimellä voi kuvitella tuloksia.

Samoin voit luoda kerrossängyt, ne ovat erittäin hyödyllisiä ”teleportoitua” paikasta toiseen. Kuoleman sattuessa voit valita, mihin paikkaan (kerrossänky) ilmestyy, ja voit myös matkustaa muihin käytettyihin kerrossänkyihin pitämällä E -näppäintä painettuna.

Vaikka se on julmaa, voit sen jälkeen, kun olet tappanut jonkin verran Procoptodonia Luo Procoptodon -satula (elossa). Mahdollisuus kuljettaa jopa kaksi matkustajaa dinosauruksella.

Hieman vähemmän hyödyllinen, voit luo myös muhkeat matot, vaikka ne ovatkin lähinnä koristeluun, ne vähentävät askeleiden melua.

Ennen kuin lähdet turkishaarniskan maailmaan ARKissa, sinun pitäisi tietää, että ”Tek Sleeping Pod” Se on rakenne, jonka avulla voit uudistaa elämäsi nopeasti ja teleportoida muihin paikkoihin.

Mistä saada hiukset tai turkishaarniska lumiselle biomille?

Kuten monissa selviytymispeleissä, panssarin luominen se on välttämätöntä hyvän suorituskyvyn saavuttamiseksi pelissä. ARK: n tapauksessa koko panssari koostuu 5 osasta.

Alhaalta ylöspäin voimme luottaa saappaisiin, housuihin tai ”legginsseihin”, ruokalapuun, käsineisiin ja kypärään. Kaikki yhteensä, tarvitset 320 turkista.

Turkin kypärä ARKissa, voit saada sen 56 hiuksella tai villalla, ja voit saada sen vain tasolta 23 lähtien.

Toisaalta saadakseen turkisrinta ARKissa sinulla on oltava vähintään 80 hiuksia. Nämä panssarit, vaikka eivät ole kovin vastustuskykyisiä vaurioille, voivat estää sinua jäätymästä lumisessa biomissa.

leikkiä arkilla saadaksesi hiuksia tai turkista

Kuten voitte kuvitella, luminen biomi voi olla erittäin riskialtista ilman vastaavaa panssaria, joten a hyvä panssari tämän tyyppistä.

Kuitenkin suuri osa edellä mainituista olennoista turkiksen saamiseksi sijaitsee lumisessa biomissa, joten tarvitset etsi väkijoukkoja muista biomeista.

Sekä Megaloceros, että saukot, että Procoptodon, on helppo löytää mistä tahansa biomista, mutta mainitsimme jo, kuinka vaikeaa on metsästää niitä ja saada villaa. Equus, megatherium ja ovis ovat puolestaan ​​enemmän hallittavissa ja helppo metsästää.