Skip to content

Kuinka saada paljon obsidiaania ja metallia ARK: Survival Evolved Mistä sen saa?

25 de elokuu de 2021
metal ark

Jos käytät matkapuhelinta, sinun on vain katsottava sovelluskaupasta, ja ennen kuin aloitat pelaamisen, muista parantaa pelin suorituskykyä. Niin monien teknologisten välineiden kanssa pelien maailma se on aina ulottuvillasi, aina irtautumassa fyysisen maailman ongelmista, se on maun vimma.

Voit pelata tietokonepelejä kännykälläsi lukemattomien alustojen kautta, eksyä virtuaalimaailmaan, sovelluksiin ja muihin tietokoneesi tai konsolisi kautta. Jopa Android -peleillä ilman Internet -yhteyttä.

ARK -maailmassa kaikki ei ole niin yksinkertaista. Olit eilen makuuhuoneessasi, mutta tänään keskellä ARK -kaupunkia, ja sinun on kohdattava ongelmia, joita et odottanut kohtaavasi. Se on virtuaalimaailman taikuutta, joka testaa henkisiä kykyjäsi loputtomasti. Tässä näytämme sinulle kuinka saada paljon obsidiaania ja metallia elokuvassa Ark: Survival Evolved.

ARK: Selviytyminen kehitti suuren todellisuuden analogian

Ottakaamme mieleen, että mikä on välttämätöntä, monesti se ei ole havaittavissa, on paradoksaalista, että digitaalisessa maailmassa törmäämme maailmaan tuodun todellisuuden ankaruuteen simuloitu ja fantastinen.

ARK -maailman sisäänkäynnistä näemme siinä aroilla olentojen liikkeen, voimme löytää jopa hanoja. Tilan paksuus, puiden valtava ja vaikuttava puoli ja korkeus. Kaikki siitä viittaa meihin engrammeihin, jotka ovat vain opittuja asioita.

Kohtaamme suuren kaupungin ARK: n, kohtaamme myös elementtejä emme näe jokapäiväisessä elämässämme, esihistoriallisia eläimiä ja tarvetta aktivoida selviytymispuoli.

Koska tieto on valtaa, engrammit ovat kokonaisvoimaa, tämä tieto rakennetaan kokemuksella. Mutta annamme sinulle joitain tapauksia, kuinka saada paljon obsidiaani ja metalli, temppujen alla, jotka ovat elintärkeitä edistymiselle. Engrammien voima perustuu siihen tosiasiaan, että mitä enemmän tiedät, sitä enemmän hallitset ARK -maailmankaikkeutta.

Se alkaa aina alkeellisuudesta eli alkeellisimmasta. Ja jos oletat tämän olevan katto ja mukavuus, tervetuloa raaka -ARKin maailmaan. Missä se todella on tärkeä tosielämässä, siirtyy virtuaaliseen tilaan.

Kuinka saada paljon obsidiania

Tämä elementti on erehtymätön, se on suuria, mustia tai erittäin tummia kiviä, ja ne ovat myös litteitä. Obsidiaanit ovat välttämättömiä polymeerien valmistus tai käsittelyNämä polymeerit ovat peliesineitä, eivät vain kivet ja puu elävät ARK -maailmassa. Jotta voisimme törmätä siihen tai matkustaa etsimään sitä, voidaan käyttää paljon energiaa ja resursseja.

pelaaja, joka haluaa saada paljon obsidiaania ja metallia arkista

Siksi strategisten paikkojen tunteminen on välttämätöntä resurssien turvaamiseksi ja säästämiseksi. Tätä varten etsimme aina vuoria, olipa tapaus mikä tahansa, mutta etsimme aina hienot maalivahditl. Tämä resurssi sijaitsee yleensä vuoren huipulla, josta perusmetalli yleensä löytyy.

Kun metalli on nähty ja paavinvalta on täysin turvassa, yritä jatkaa eteenpäin, obsidiaani odottaa sinua. Löydät sen joskus kiipeilyssä, älä unohda sen ominaisuuksia, jotka olemme jo maininneet erityinen väri ja muoto.

Toisaalta erehtymättömät paikat sen löytämiseksi ovat alueet laavalla eli tuliperäisissä paikoissa. On suositeltavaa mennä luoliin tai alueille, joilla laava tulee voimakkaammin tulivuorille.

Metalli on yksi suurimmista resursseista, joita tarvitaan. Voit saada metallia sisään pieniä määriä kivien sisällä että työskentelet nokkasi kanssa. Muista kuitenkin, että ihanne on mennä suurille suonille, eli suurille määrille kerralla. He ansaitsevat heille kiviä, joilla on erityisyyttä, ei tavallisia kiviä, joita käytetään aina.

On joitain välivaihtoehtoja, kuten pyöreät joenpohjien lähellä ja niiden altaat matala kanava, ne tarjoavat yleensä suuremman määrän kuin jäljellä olevat kivet päivittäin. Mutta ihanteellinen on äidin suonet vuorilla.