Skip to content

Kuinka tulla palvelimen järjestelmänvalvojaksi ARK: ssa: Survival Evolved tai Tee toinen järjestelmänvalvoja

27 de elokuu de 2021
administrador configuraciones servidor ark survival evolved 11700

Palvelimen järjestelmänvalvojana ARK: Survival Evolved harkitsee uutta vastuuta eri toiminnoilla, valtaa päättää mitä tapahtuu ja mitä ei tapahdu pelissä ja monia muita työkaluja, joita voidaan pitää pelin etuoikeuksina.

Et ehkä tiedä miten voit tulla palvelimen järjestelmänvalvojaksi ARK: Survival Evolved, mutta kerromme sinulle, että se on mahdollista sen lisäksi, että annamme sinulle käsityksiä järjestelmänvalvojan toiminnasta ja menetelmistä, miten se tehdään tietokoneelta.

Mikä on palvelimen järjestelmänvalvoja ARK: Survival Evolvedissa ja mitä toimintoja se palvelee?

Saatat olla henkilö, joka ei pidä online -muodoista ARK: Survival Evolved -pelissä, ja siksi et tiedä mitä tarkoittaa olla järjestelmänvalvoja palvelimella, mutta kerromme heti, mitä sillä on tekemistä tämän tyyppisen erikoispelaajan kanssa.

Vaikka ARK: Survival Evolved ei ole ainoa online -selviytymispeli, on itse asiassa monia muita pelejä, kuten ARK: Survival Evolved, mutta tämä peli on esimerkki, jossa voit seurata järjestelmänvalvojan hahmo palvelimella, jolla voi olla suuria eroja muiden pelaajien kanssa.

Järjestelmänvalvojaa voidaan sitten pitää pelaaja, jolla on enemmän etuja kuin muut, ja sillä on kyky suorittaa pelin vaatimat toimet paljon helpommin.

Järjestelmänvalvojan toiminnot ovat hyvin erilaisia, ja lisäksi tällaisilla ”erityispelaajilla” on valta luoda sääntöjä pelissä ja saa sen tapahtumaan. Jos muut käyttäjät eivät noudata näitä sääntöjä, järjestelmänvalvoja päättää, mitä heille tapahtuu, ja lopulta tekee mitä haluaa, koska hän voi tehdä kaiken.

Kuinka tulla palvelimen järjestelmänvalvojaksi ARK: Survival Evolvedissa?

olla olemassa kaksi päätapaa päästä järjestelmänvalvojaksi palvelimelta ARK: Survival Evolved tietokoneelta, mutta tämä voidaan tehdä myös mistä tahansa muusta laitteesta, kuten Ps4, jossa sitä voi pelata verkossa.

Jos sinulla on tietokone, voit käyttää jotakin seuraavista tavoista: kumpi on mielestäsi helpompaa tai yksinkertaisempaa, jotta voit tulla palvelimesi järjestelmänvalvojaksi ja saada nämä ja muut käyttöoikeudet.

Ensimmäinen menetelmä, joka sinun on annettava ARK: Selviytyminen kehittynyt, kirjoita sitten pelipalvelimesi ja jatka painamalla sarkainnäppäintä. Kun tämä vaihe on suoritettu, sinun on annettava seuraava komento kirjoitettuna: enablecheats ADMINISTRATOR SALASANA. Kun painat Enter -näppäintä, yrität vaihtaa järjestelmänvalvojan salasanan ja luoda yhden vapaasta valinnastasi. Sinun on pysäytettävä palvelin tallentaaksesi muutoksen ja käynnistämällä se sitten uudelleen.

Toinen menetelmä, koska on erittäin hyödyllistä käyttää kahta tapaa järjestelmänvalvojan tehtäviin, on periaatteessa tehdä se STEAM_64_ID -tilan kautta, ja tämä tapahtuu pelin verkkokäyttöliittymän kautta. STEAM_64_ID -asennusohjelman avulla sinun on vain lisättävä se ruutuun, joka tulee näkyviin, kun siirryt asetuksiin, ja Yleiset -vaihtoehtoon. Näillä kahdella tavalla voit saada kaikki järjestelmänvalvojan edut.

Mitä hyötyä on palvelimen järjestelmänvalvojana selviytymispelissä ARK: Survival Evolved?

Yksi ARK: Survival Evolvedin pelaajien tärkeimmistä tarpeista on resurssien hankkiminen. Joko miten hankit materiaaleja, kuten obsidiaania ja metallia, tai miten saat mustia helmiä ja valkoisia helmiä peliin yhdellä komennolla, jota voit käyttää pelissä, saat 50 näistä resursseista.

ylläpitäjä ratsastusarkin dinosaurus

On huomattava, että selviytyminen on vaikeaa jopa palvelimen järjestelmänvalvojana ja kaikilla näillä eduilla, mutta on totta, että siitä tulee myös yksinkertaisempi kuten käy ilmi muille käyttäjille, jotka eivät ole järjestelmänvalvojia.

Yksi pelin parhaista kokemuksista on Tek -taso, ja siihen rakennetut esineet ovat vaikuttavia, minkä vuoksi malmin tai elementtifragmenttien hankkiminen on välttämätöntä, ja kun tulet palvelimen järjestelmänvalvojaksi, voit saada nämä resurssit nopeammin. Joten mene eteenpäin ja koe ARK: Survival Evolvedin järjestelmänvalvojan todellisuus.