Skip to content

Automaattisten ylä- ja alatunnisteiden tekeminen sisältömuuttujilla QuarkXPressissä

25 de elokuu de 2021
quarkxpress logo 12997

Tekstin ja kuvankäsittely alkoi monta vuotta sitten tietokoneiden ja Internetin myötä. Ihmiskunnalla oli tarve käyttää näitä työkaluja yhteyden pitämiseksiEpäilemättä painokoneiden ja muiden tulostusresurssien keksimisen jälkeen prosessi oli saatettava päätökseen helpommin.

Sanomalehdet ja aikakauslehdet olivat tärkeimpiä kuluttajatuotteita pitkässä historiassa, etenkin kun tulivat digitaaliset työkalut, joita paradoksaalisesti käytettiin ja käytetään tekstien, kuvien valmistelu ja editointi ja muita resursseja.

Käyttäjät käyttävät eniten Microsoft -ohjelmia, kuten Word, Excel, Publisher, Power Point sekä Photoshope, QuarkXpres, Smultron ja muut editorit, kaikki riippuu vaatimuksistasi tai tarpeistasi, niiden avulla voit suorittaa lukemattomia tehtäviä, joita käytetään muun muassa tekstien, valokuvien ja kuvien luomiseen tai muokkaamiseen.

Automaattiset otsikot ja alatunnisteet sisältömuuttujilla QuarkXPressissä

QuarkXPress on yksi niistä toimittajista, tämä ohjelma mahdollistaa sisällön julkaisemisen työpöydällä mahdollisuus suunnitella tekstejä, grafiikkaa ja kuvia. Tällä ohjelmalla on kaksi käyttötapaa, sisältötila ja objektitila, eli niitä käytetään komennoilla, joita käytetään eräänlaisessa laatikossa ja jotka lisäävät hyvin erikoisia paikkoja ja ominaisuuksia.

toiseksi jos haluat luoda otsikoita (muuttujilla)Kyseisessä ohjelmassa sinun on valittava ikkuna, sisältömuuttujat, jotkut painikkeet näkyvät sen yläosassa ja painettava sitten kynän muotoista kuvaketta, jos haluat muokata sitä, tai napsauta ristin muotoista painiketta lisätäksesi uusi sisältömuuttuja.

Kun edelliset vaiheet on suoritettu, näkyviin tulee suuri määrä vaihtoehtoja, joista sinun on löydettävä otsikkovaihtoehto ja valittava se ja valittava sitten lähdearkki sijoitetaan otsikkoon. Myöhemmin sinun on valittava, haluatko paljastaa sivun ensimmäisen tai viimeisen tapauksen vai päinvastoin ensimmäisen tai viimeisen tapauksen laajennetulla levyllä.

Jotta otsikkomääritykset lisätään automaattisesti, sinun on asetettava hiiri tekstiruudun päälle, palattava ylävalikkoon, valittava apuohjelmat, sisältömuuttujat, näytettävä valikko ja valitset luomasi otsikon mukaisen muuttujan.

Jos kuitenkin haluat mitä haluat lisää alatunniste Saman muuttujan sisällä sinun on noudatettava edellä kuvattuja ohjeita, mutta sillä erotuksella, että kun painat ristin muotoista painiketta, valitset sivunumerointivaihtoehdon tai jonkin muun alatunnisteisiin liittyvän vaihtoehdon,

Valitse lopuksi lähdearkki, jossa alatunniste sijaitsee, ja aseta sitten kohdistin tekstiruudun sisään, palaa ylävalikkoon, valitse apuohjelmat ja valitset luomasi alatunnisteen.

Mikä on paras tekstieditori?

Epäilemättä ohjelmistokehittäjien väliset kilpailut tai kilpailut eivät koskaan näytä loppuvan. On selvää, että jokainen kiinnostaa etujaan, tärkeintä on täyttää käyttäjän vaatimukset. Sisältöeditoria ei ole koskaan aiemmin käytetty työasemilla kuten nykyään.

quarkxpress -sisältömuuttujat

On kuitenkin vaikea päättää, mikä on parempi, käyttäjät, joilla on viimeinen sanakäyttökokemustensa mukaan. Voidaan sanoa, että markkinoilla eniten käytettyjä ovat: sisällöneditorit, kuten Microsoft, Photoshope -kuvankäsittelyohjelma ja QuarkXPress -editori.

Vähimmäisvaatimukset QuarkXPressin käyttämiselle tietokoneellasi

On välttämätöntä todeta, että saadaksesi paremman kokemuksen ohjelman käytöstä tietokoneessa sinun on on pääsy ennen kaikkea Internetiin jotta voit ladata ja asentaa sen tietokoneisiin ja henkilökohtaisiin tietokoneisiin tai työtietokoneisiin.

Edellä esitetyn perusteella on huomattava, että QuarkXPresin käytön vähimmäisvaatimukset Ne ovat: hyvä prosessori, suositeltava ”Dual Core” tai uudempi, toinen vaatimus on, että tietokoneessa on vähintään 2 Gt RAM -muistia ja että se saa lopulta kunnollisen määrän tallennustilaa.