Skip to content

Kuinka helposti linkittää tai linkittää tekstiruutuja QuarkXPressissä

25 de elokuu de 2021
logo quark

Quarkxpress, on työkalu digitaalisen sisällön luomiseen, Tehokkaasti, ammattimaisesti ja nykyaikaisesti se on kehitetty erityisesti toimittajille ja sen tavoitteena on tukea tiimityötä ja sopeutumista järjestelmäänsä, koska se mahdollistaa sisällön tuonnin ja viennin useissa muodoissa, mikä mahdollistaa jopa projektien todellisen kokoisen tulostuksen.

Quark Electronics Company on kasvanut ajan myötä Alun perin se tarjosi tuotteitaan vain Applelle, mutta vuonna 1992 ne alkoivat, kun Windows kasvoi enemmän ja valloitti markkinat. Nykyään se tarjoaa useita ratkaisuja, jotka voidaan mukauttaa teollisuuden jokaiseen haaraan. Sen toiminta on läsnä eri maissa, ja voit helposti vierailla sen virallisilla verkkosivuilla.

Päällä jokainen päivitys yllättää ja sopeutuu käyttäjän tarpeisiin ja etsii tehokkuutta. Tämä työkalu mahdollistaa käyttäjälle useita tapoja suorittaa sama toiminto, kuten tekstiruutujen linkittäminen tai linkittäminen, tämä toiminto voidaan suorittaa sekä automaattisesti että manuaalisesti.

Tekstiruudut ovat niitä sallia sen sisältämien tietojen syöttämisen vastaavaa mallia, mutta tekstin määrä voi olla ongelma.

Tässä vaiheessa sinun on käytettävä useita tekstiruutuja, joita tarvitaan syötettävien tietojen ja niiden sisältämiseen ylläpitää jatkuvuutta, jotta teksti kulkee orgaanisesti noudattamalla määräystä, tällä tavalla ei turvauduta sen erottamiseen, niin sitä voitaisiin käsitellä yhtenä yksikkönä.

Tässä vaiheessa on suositeltavaa tietää yksityiskohdat tekstin muokkaamisesta QuarkxPressissa ja edes oppia kuinka korjata saman tyylin kokoonpano, koska tällä tavalla, jos siitä aiheutuu haittaa, sen ratkaisemisen tietäminen säästää aikaa ja vaivaa.

Miten linkität QuarkxPress -tekstikentät?

Automaattisen linkityksen aktivointi uusi hanke on avattava ensin, jatka sitten eritelmien täyttämistä, on erittäin tärkeää muistaa, että tässä vaiheessa määritetään projektin ominaisuudet, kuten asettelutyyppi, sivun ominaisuudet ja marginaalit. On tärkeää, että tiedät kaikki nämä yksityiskohdat, jotta projektisi on uskollinen ajatukselle, jota haluat kehittää.

Aivan edellä mainitussa laatikossa, löydät vaihtoehdon ”automaattinen tekstikenttä” Tämä on vaihtoehto, joka aktivoidaan niin, että Quarkxpress ymmärtää, että tässä mallissa on luotava niin monta sivua tekstikentillä kuin on tarpeen projektin sujuvuuden ja jatkuvuuden ylläpitämiseksi, jolloin tiedot voidaan esittää kokonaan ja säästää arvokasta aikaa käyttäjälle.

toimistossa työskenteleviä ihmisiä

Indikaattori, että prosessi toimi

Indikaattori siitä, että aiemmin sovellettu prosessi toimi tarkkaile kulmia mallin vasemmassa yläkulmassa, siinä vaiheessa on ”ketjun” luku, jos tämä ”ketju” EI ole katkennut, se tarkoittaa, että tekstikentät ovat linkitettyjä

Jos haluat Opi manuaalinen linkitys tekstiruuduista, koska tietojen syöttämisen lopussa käytetyt tekstiruudut voidaan silti linkittää seuraavalla tavalla, työkaluvalikosta löydät vaihtoehdon ”linkittäminen”, valitset tämän vaihtoehdon ja valitset sitten haluamasi tekstiruutu päätekstiksi, valitse sitten seuraava tekstiruutu ja niin edelleen muodostaen halutun jatkuvuuden.

Lisälinkkivaihtoehto

Olemassa toinen vaihtoehto automaattisen linkityksen ottamiseksi käyttöön Sinun ei tarvitse tehdä sitä alusta alkaen tekstiruutu, sitten valitaan linkitystyökalu, erityisesti automaattinen tekstiruudun linkitys, joka sijaitsee sivun yläkulmassa ja luotu tekstiruutu.

Tämä sallii kaikki luodun mallin mukaiset sivut on automaattinen tekstiruutu ja että teksti jakautuu automaattisesti ja sujuvasti koko lopputyöhön.

Linkitä tai linkitä tekstikenttiä Quarkxpressissa, kuten edellä on selitetty, Se ei ole monimutkainen ja lopulta se on todella yksinkertainen prosessi Riippuen toteutettavasta projektista tai käyttäjän työn dynamiikasta esittelee useita sovellustapoja, kyse on vain tehokkaimman ja tulosten mukauttamisesta.