Skip to content

Clash Royalen pelaaminen Androidista – Lopullinen opas

4 de syyskuu de 2021
rey clash royale caballero 14487

Monilla ihmisillä on aina ollut huonoja odotuksia videopeleistä, ja he jättävät aina huomiotta he sanomalla, että he eivät ole sen arvoisia ja että he ovat ajanhukkaa. Pandemian saapumisen jälkeen monet ihmiset ovat kuitenkin nieleneet sanansa ja ottaneet minkä tahansa laitteen tai lataaneet sovelluksen, jonka avulla he voivat pelata joko konsolista tai omilta puhelimiltaan.

Clash Royalen tarjoama erittäin hyvä kokemus ensimmäistä kertaa videopeleistä. Voit aloittaa tämän kokemuksen luomalla ilmaisen Clash Royale -tilin, kuten Tämä on erittäin helppoa ja tarvitset sitä voidaksesi pelata peliä. Jos haluat saada lisätietoja sen hankkimisesta ja pelaamisesta, meillä on vastauksesi selkeä ja ytimekäs.

Mikä on Clash Royale? Mitä se koskee?

Koska sovelluksia alkoi julkaista, ihmiset alkoivat tavata yrityksiä, jotka kehittivät näitä samoja. Clash Royalen tapauksessa sen kehittäjä on nimeltään Supercell. Tämä on suomalainen yritys, joten sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Tämä yritys on perustettu vuonna 2010 ja se tunnetaan kuuluisimmasta pelistään, joka on Clash of Clans, joka sijaitsee sama luova universumi kuin Clash Royale.

Clash of Clans on strategia- ja rakennuspeli, jossa voit luoda oman keskiaikaisen kylän. On tärkeää, että tiedät, että kyläsi on altis vihollisen hyökkäyksille sinulla on oltava puolustus ja rakennettava kyläsi siten, että he eivät voi rikkoa sitä. Tämä johtuu siitä, että tärkein tapa hankkia resursseja on ryöstää viholliskylät.

Nämä hyökkäykset toteutetaan joukon värikkäitä hahmoja, nimeltään joukkoja. Joukot ovat franchisingin tunnetuin osa, ja tunnemme heidät tänään heidän mukautetuista asuistaan. Nykyään voit saada itsesi mukaan jousimiehet, barbaarit, sianratsastajat, jättiläiset ja jopa lohikäärmeitä.]

Kuinka pelaat Clash Royalea?

Clash Royale ottaa kaikki älylliset näkökohdat, koska hahmot ovat samat. Kuitenkin sen sijaan, että sinulla olisi kylä puolustettavana, sinulla on 3 tornia puolustettavaksi. Tämän puolustamiseksi sinulla on sarja kirjeitä, jotka voi kutsua hahmon alueellasi lähdössä. Mitä nopeammin pystyt tuhoamaan vihollisesi tornin, sitä nopeammin voitat.

On tärkeää, että tiedät, että tämä peli voidaan ladata PC: lle ja iPhonelle. Siitä huolimatta, jos aiot ladata sen, on tärkeää ottaa huomioon Clash Royalen vähimmäisvaatimukset.

Kuten aiemmin sanottiin, käyttäjällä on useita kortteja, joilla he puolustavat alueitaan. Näiden käytön säätämiseksi jokaisella on kuitenkin energiamäärä, joka sinun on käytettävä. Jos sinulla ei ole tarpeeksi energiaa kutsua korttia, et voi löytää sitä kartalta. Tämä energia mitataan Elixir -laskurin kautta. Mitä korkeammat ovat kirjeen eliksiirin kustannukset, sitä suurempi sen tehokkuus.

Kun peli on ohi, voit joko hävitä tai voittaa. Jos voitat, näet, että olet tuhonnut vähintään yhden tornin enemmän kuin vihollisesi ja että voitat ”Trophies” -pelissä, joka on pelin sijoitusjärjestelmä. Vihollisen 3 tornin tuhoaminen antaa sinulle bonus palkinnoista.

Jotkut Clash Royale -strategiat, jotka sinun pitäisi tietää ja käyttää

Kun pelaat Clash Royalea huomaat, että vaikeus kasvaa, joten sinun ei enää tarvitse heittää kortteja sattumanvaraisesti, vaan sinun on aloitettava strategisen suunnitelman valmistelu ja analysoitava aina vastustajasi pelit.

Hyvä suositus on, että säästät aina eliksiiriä koko pelin ajan, jotta voit heittää puolustuskortin siltä varalta, että vastustajasi haluaa tulla areenasi puolelle.

Temppuja ja salaisuuksia, jotka sinun on tiedettävä Clash Royalesta voittaaksesi

Clash Royalen voittaminen ei ole aina kovin helppoa koska vastustajasi voi olla hyvin strateginen henkilö ja siinä on oltava useita temppuja, jotka tekevät vääristä liikkeistäsi peruuttamattomia, joten alla annamme sinulle vinkkejä ja temppuja voittomahdollisuuksien lisäämiseksi tässä pelissä.

Hyvä kansi

Voiton avain on järjestää hyvä kansi, jossa se on tasapainossa, eli yhdistää joukot, jotka ovat korkeat kustannukset ja alhaiset kustannukset, ja yritä myös käyttää kortteja, jotka hyökkäävät ja puolustavat sekä ilmassa että maassa, jotta voit olla täysin suojattu vastustajalta.

Korttien pelaaminen ryhmässä

Useita yksiköitä kutsuvien korttien käyttäminen voi olla erittäin hyödyllinen strategia, kuten luurangot, erittäin arvokas kortti, jonka saat pelin alussa ja jota voit käyttää hyökkäämiseen, puolustamiseen tai yksinkertaisesti harhaanjohtamiseen käytä luurankoja jättiläisen mukana se voi olla tappava hyökkäys vastustajallesi.

Kiinnitä huomiota eliksiiriin

Älä missään tapauksessa käytä koko eliksiiriä pelissä, sillä sinä hetkenä voit olla täysin haavoittuva vastustajallesi, yritä aina pelastaa jotain hätätilanteessa ja käyttää sitä puolustukseksi heti, kun vihollinen on tullut alueellesi Hiekasta.

Käytä häiriötekijästrategiaa

Hyvä strategia, joka takaa Clash Royale -pelien voiton, on pelata a jossa liikettäsi ei voi ennakoida Tätä varten voit käyttää kortteja, joilla on vähemmän hyökkäyksiä, mutta joilla on suurempi vastus hiekan toisella puolella, jotta voit häiritä vastustajasi, kunnes hän käyttää parasta korttiaan, jolloin voit käyttää hyökkäävää joukkoa vapaalla puolella alkaa tuhota tornit.

Aloita hyökkäykset heikoimmasta tornista

Yritä aina hyökätä heikointa tornia vastaan ​​voidaksesi tunkeutua vastustajasi linnoitukseen, tai jos aika loppuu, varmista voitosi laskemalla vähintään yksi torni vastustajallesi, sillä voit auttaa itseäsi usean yksikön joukkoilla, hän ratsastaa sikoja tai jopa joitain etävaltoja.

mobiilipelien pelaajat

Kuinka pelata Clash Royalea toisella laitteella

Yksi mobiilipelimaailman tärkeimmistä osista on saatavuus. Mitä enemmän alustoja voit julkaista pelisi, sitä enemmän se vetää ja siksi sitä suurempi voitto sinulla on. Siksi voit ladata Clash Royalen turvallisesti kaikista vahvistetuista pisteistä.

Yksi näistä on Google Playstore. Clash Royale on ladattavissa ilmaiseksi jos käytät tiedostoasi Google Playstoressa. Jos sinulla on iPhone, sinun ei pitäisi huolehtia, koska tämä peli on saatavana myös iOS -laitteille.

Kokemuksen parantamiseksi on tärkeää, että sinulla on uusi ja päivitetty laite. Tämän lisäksi kaikista online -peleistä tulee aina hauskempaa ystävien kanssa. Siksi kerromme sinulle, että Clash Royalessa on klaanijärjestelmiä, joissa voit jakaa suoraan ystäviesi kanssa.

Vinkkejä Clash Royalen pelaamiseen korteilla

Clash Royalessa on monia strategioita ja tapoja pelata, jotka lisäävät voittomahdollisuuksia, hyvä siirto pelin alussa on antaa vastustajan päästä päätorniin jotta kuninkaan puolustus voitaisiin aktivoida ja siten paremman puolustuksen koko pelin ajan, on myös hyvä, että jokaisessa pelissä yritä olla ensimmäinen hyökkääjä, koska se antaa toisinaan vastustajallesi etulyöntiaseman eliksiiriin nähden.

Hyvä temppu, joka on tällä hetkellä olemassa Clash Royale -pelissä ja jota voit käyttää peikko- ja rakettipiippukorttien kanssa, on raketti ja alla heittää tynnyri peikkoja niin että heidät peittää raketin savu ja siten vastustajasi ei näe mainittua loukkaavaa.

Toinen suositus on, että käytät kestävimpiä kortteja ja vedot kuninkaan tornin takana, jotta voit saada kadonneen eliksiirin takaisin jättiläisen tai golemin saapuessa vastustajasi alueelle, koska nämä ovat yleensä eniten eliksiiriä kuluttavia kortteja.

clash royale -palkinnot

Kuinka voin pelata Clash Royalea tietokoneellani – mitä tarvitsen?

On mahdollista ladata Clash Royale -peli tietokoneellesi, mutta ei suoraan, koska virallista versiota tietokoneille ei ole kehitetty. Sinun on pakko ladata Clash Royale ja aloittaa pelaaminen tietokoneellasi Lataa emulaattori, jonka avulla voit käyttää Android- ja iPhone -pelejä Tietokoneeltasi löydät laajan valikoiman Android -emulaattoreita Internetistä, ja mikä parasta, suurin osa niistä on ilmaisia.

Mikä on pelin tavoite Clash Royalessa?

Jos et tiedä, Clash Royale -pelien tavoitteena on tuhota vastustajan kuninkaan torni niin, että peli päättyy ja tulet voittamaan, alussa tämä tehtävä on erittäin helppo tehdä.

Mutta kun pelaat ja tapaat kokeneempia pelaajia, vaikeus kasvaa siihen pisteeseen, että on lähes mahdotonta tuhota mainittu torni, joten sinun täytyy jopa tyytyä tuhoamaan yksi pienistä torneista voittaaksesi.

Kuinka nousta tasolle Clash Royalessa

Pelien voittaminen ei ole ainoa tapa hankkia kokemusta ja nousta tasolle Clash Royalessa, koska peli tarjoaa erilaisia ​​tapoja tehdä se pikkuhiljaa, alla näytämme sinulle joitain tapoja nousta Clash Royalessa:

  • Lahjoita kortteja, joita sinun ei tarvitse hankkia lisää kokemusta ja helmiä.
  • Päivitä aina uusimmat hahmot ja vahvempi jättäen vanhat taakse, joten voit voittaa enemmän pelejä ja nousta tasolle.
  • Voit liittyä klaaniin, jotta voit saada enemmän kortteja ja nousta tasolle sekä saada viihdyttävämmän pelikokemuksen.

Viimeinen suositus on lopulta se pelaa aina reilusti ja suurella kärsivällisyydelläKoska erittäin korkean tason saavuttaminen ei ole helppoa ja vaatii vaivannäköäsi ja aikaa, pelaa laillisesti ja paranna strategioita, jotta voit tulla Clash Royalen ammattimaiseksi pelaajaksi.