Skip to content

Kuinka osallistua tai osallistua Clash Royale -turnauksiin? – Noin helppoa! (Esimerkki)

25 de elokuu de 2021
pantalla principal de clash royale

Clash Royale on yksi mobiilimaailman parhaista peleistä. Tästä tuli kirjaimellisesti numero yksi sen julkaisun jälkeen. Tästä syystä kaikki haluavat tietää hänestä. Joten tänään opit vastauksen kysymykseen Kuinka osallistua turnauksiin tai osallistua niihin Clash Royale?

Ja yhtiöstä on kulunut muutama vuosi Supercell paljasti tämän Clash of Clans -serkin, joten on odotettavissa, että monet ihmiset eivät tiedä suurinta osaa päivityksistä, jos lopetan sen pelaamisen jonkin aikaa. Todellisuus on, että monet asiat ovat muuttuneet, mutta ydin on sama.

Kuinka liittyä tai osallistua Clash Royale -turnauksiin?

Aloita tämä matka ja pysty vastaamaan kysymykseen Kuinka osallistua turnauksiin tai osallistua niihin Clash royale?Sinun on tiedettävä, että turnaukseen liittyminen on maailman helpoin asia, joten ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on tietysti avata pelisi.

Sitten sinun on siirryttävä näytön oikeassa yläkulmassa näkyvään kolmen valkoisen vaakasuoran raidan kuvakkeeseen. Kun katselet sitä, paina sitä ja näet, että avattava valikko avautuu ja tarjoaa kaikenlaisia ​​vaihtoehtoja.

Yksi niistä on nimeltään ”Turnaus”, paina sormella sitä siirtyäksesi toiseen osaan, jossa voit valita turnauksen tai luoda tai järjestää oman turnauksesi. Tehdäksesi ensimmäisen sinun onHae tällä hetkellä saatavilla olevien turnausten joukosta.

Tästä syystä on suositeltavaa olla klaanissa aloittaaksesi turnauksen, koska todennäköisemmin saat liittolaiset luomaan sellaisen ja voit liittyä siihen pelaamaan pelejä kaikkia vastaan ​​(samalla tavalla kuin voit luoda myös turnauksissa) klaani omassa Clash Royalessa).

Jos sinulla ei vielä ole klaania, sinun on seisottava hakukoneessa ja etsittävä sanaa vapaa. Tämä tuo esiin luettelon ilmaisia ​​turnauksia jotka on luotu alueellasi (niitä ei välttämättä ole paljon, koska turnaukset eivät ole kovin suosittu osa peliä).

Liittyäksesi sinun on ehdottomasti painettava painiketta ”Liittyä seuraan”, Tämä päästää sinut automaattisesti sisään. Jos turnaus on yksityinen, tarvitset salasanan, jonka järjestelmänvalvoja voi antaa.

Kuinka pelaat turnausta?

Nyt kun tiedät yllä olevan, kysymys Kuinka liittyä tai osallistua Clash Royale -turnauksiin? on vastattu onnistuneesti, joten nyt näet kuinka turnaus (yksityinen tai ilmainen) toimii.

Tämän tyyppinen kilpailu voidaan voittaa keräämällä mahdollisimman paljon mitaleja ennen määräajan päättymistä. Nämä mitalit saadaan taistelemalla muiden kanssa ja ilmeisesti voittamalla.

Mitä enemmän sinulla on, sitä korkeammalle nouset pelaajien kärjessä tulee näkyviin turnauksen aloitusnäyttöön. Joten jos tunnin saavuttua olet ensimmäisellä sijalla, jättipotti on sinun (on myös palkintoja toisesta ja kolmannesta paikasta).

virallinen clash royale -turnaus

Turnaus voi olla erilaisia ​​pelitiloja, Sen päättää se, joka uskoo. Jotkut niistä ovat: kolminkertainen eliksiiri (mikä saa molemmat pelaajat aloittamaan eliksiirin lataamisen kolme kertaa nopeammin kuin normaalisti), äkillinen kuolema (torniin ensimmäisenä kaatanut voittaa).

Kaikki tilat ovat erinomaisia, mutta kun ne on asetettu, niitä ei voi muuttaa. Sen perusteella, mitä näet ennen kilpailun aloittamista (se näkyy edelleen tapahtuman nimen vieressä), pelaat koko turnauksen.

Jälkimmäisellä ei ole mitään selitettävää. Joten voit sanoa, että et vain oppinut vastausta kysymykseen Kuinka liittyä tai osallistua Clash Royale -turnauksiin?mutta tiedät myös, miten ne toimivat.

Mene nyt peliisi ja anna taistelun alkaa. Muista, että tämä peli ei ole vain PlayStore -kaupassa, vaan voit myös pelata Clash Royalea tietokoneella ilmaiseksi. Jos et vieläkään tiedä kuinka ladata ja asentaa Clash Royale PC: lle, Androidille ja IOS: lle, etsi sitä, se on sen arvoista.