Skip to content

Disney Princess -kasvosuodattimen asettaminen tai käyttäminen Snapchatissa

4 de syyskuu de 2021
snapchat logo aplicacion 14300

SnapChat on yksi tämän päivän suosituimmista sosiaalisista verkostoista innovatiivisella viestintäjärjestelmällään, jossa se erottuu, koska meidän ei tarvitse kommunikoida sanoin muiden kanssa. Mutta lähetä vain kuva mistä tahansa tai tunteen osoittamisesta, jotta toinen ymmärtää sinut ja tietää, mistä puhut.

Kommunikointi valokuvien, kuvien ja videoiden kanssa on uusi muoti ja jollakin tavalla me kaikki integroimme siihen ja SnapChat osallistuu näihin tapahtumiin. Ajan myötä yhä useammat ihmiset liittyvät näihin yhteisöihin ja liittyvät tiimiin ilmaistakseen tunteensa valokuva- ja videomuodossa.

Jotkut tämän sovelluksen käyttäjät rakastavat suodattimia ja tehosteita, joita se sisältää, tällä tavalla emme vain koristele kuvia tekstillä, piirustuksilla ja hymiöillä, vaan voimme ottaa selfien, jolla on yksisarvinen vaikutus, kukkakruunu, laita kasvomme kuin Disney -prinsessa ja enemmän.

Aivan, näiden kanssa hämmästyttäviä vaikutuksia voit laittaa kasvosi kuin Disney -prinsessa. Jos olet aina halunnut olla prinsessa, tämä on hetki, jolloin unelmasi voi toteutua.

Mihin Snapchatin uusi sarjakuva -kasvosuodatin on tarkoitettu?

Kuten otsikko sanoo, suodattimen avulla voimme saada kasvomme näyttämään sarjakuvalta ja siitä on tulossa trendi sosiaalisissa verkostoissa viime aikoina. Lisäksi se ei vain laita prinsessasi kasvoja sinuun, vaan voit kokeilla sitä lemmikeilläsi, vaikutus koskee kaikkia.

Vaikutus tuli niin kuuluisaksi sosiaalisissa verkostoissa, että Instagram julkaisi oman Cartoon Face -tehosteensa, jotta Instagram -käyttäjät voivat nauttia siitä ja ladata kuuluisia videoitaan. Yhtä hyvin kuin muut sosiaaliset verkostot tekevät omat vaikutuksensa Kerromme, että voit myös tehdä tehosteita Snapchatissa, jotta voit vaikuttaa itse suodattimien alalla, ja miksi ei, siitä voi tulla jopa suosittua ja se on hyvin kuuluisa maailmanlaajuisesti.

Käytä Disneyn prinsessaefektiä SnapChatissa

Tässä artikkelissa kerromme sinulle askel askeleelta kuinka käyttää Disney -prinsessaefektiä. Mutta ensinnäkin sinun pitäisi tietää, että tehosteen käyttämiseksi sinun on asennettava SnapChat -sovellus, koska tämä vaikutus on alkuperäinen sovellukselle. Jos sinulla ei ole sovellusta, sinun on ladattava ja asennettava Snapchat, jotta voit nauttia prinsessasuodattimen lisäksi myös sovelluksen monista tehosteista ja suodattimista

Kuinka tehdä Disney -kasvot uudella SnapChat -tehosteella

Ensinnäkin meidän on avattava SnapChat -sovellus ja napsautettava ”hymiö” -kuvaketta, joka on painikkeen oikealla puolella valokuvien ottamiseksi. Valita ”tutkia” joka on kaikkien suodattimien alapuolella. Käytämme selainta, koska tässä sovelluksessa on monia suodattimia. Kirjoitamme hakukoneeseen ”Sarjakuva kasvot”.

Kun tämä tehoste on valittu, voimme käyttää sitä kasvoillemme tai lemmikkiemme kasvoille. Meidän on otettava huomioon seuraavat suodattimen tarjoamat vaihtoehdot. Näytön oikealla puolella jotkut vaihtoehdot näyttävät pystyvän muokkaamaan prinsessa -kasvojamme. Voit muokata silmien väriä, silmäripsien ja kulmakarvojen muotoja asettamalla ne haluamasi värin ja haluamasi värin mukaan.

Näytön keskellä on painike, jolla voit tallentaa videoita SnapChatissa tai ottaa valokuvan tämän upean sovelluksen suodattimella. Kun kuva tai video on otettu, meillä on mahdollisuus muokata sitä, lisäämällä tekstiä, hymiöitä tai piirtämällä haluamiamme asioita ja lisää asetuksia, jotka sovelluksen on tehtävä hauskemmaksi ja houkuttelevammaksi.

puhelinsovelluksen snapchat

Älä lopuksi jaa valokuvaa tai videota ystävillesi ja muille sovelluksen kontakteille, koska tämä suodatin saa meidät näyttämään erittäin hauskoilta. Voit myös ladata videosi suoraan sovelluksesta, jotta voit jakaa sen muissa sosiaalisissa verkostoissa. Noudata kaikkia selitettyjä vaiheita, jotta voit ryhtyä täydellinen disney prinsessa kuva.