Skip to content

DLL -tiedostot: Mitä ne ovat ja miten ne avataan Windowsissa, MAC: ssa, Androidissa ja iOS: ssa

3 de syyskuu de 2021
archivo dll windows 14455

Jos olet Windows -käyttöjärjestelmän käyttäjä, on todennäköistä, että suorittamalla tiettyjä ohjelmia ja tiedostoja sinua on pyydetty rekisteröimään DLL -tiedostotunniste. Seuraavissa tiedoissa selitämme, mikä DLL -tiedosto on, mihin se on tarkoitettu ja miten voit avata sen tietokoneeltasi noudattamalla tiettyjä vaiheita helposti.

Mikä on DLL -tiedosto?

DLL tarkoittaa Dinamic Link -kirjasto, ja tämä koostuu tiedostosta, joka sisältää kokoelman erilaisia ​​elementtejä, joita muut sovellukset suorittavat. Se on normaali Windows -järjestelmän ohjelmointitiedosto, joka toimii lisäkirjastona muille sovelluksille, kun ne on suoritettava järjestelmässä.

Tämä tiedosto on kätevä sovelluksena, joka käyttää muita ohjelmistoja, koska ei ole suoraan yhteydessä Windowsiin järjestelmän alkuperäisenä tiedosto -osana. Mikä tekee DLL: stä ehkäisevän tiedoston, joskus se voi antaa virheen, koska se ei löydä DLL -tiedostoa, ja se on korjattava.

Mihin DLL -tiedosto on tarkoitettu?

Vaikka et löydä tätä ohjelmaa näkyvällä tavalla, ennen kuin ohjelma tai sovellus pyytää sitä, selitämme, miten se toimii hiljaa järjestelmässä.

 • DLL -tiedostoa käytetään siten, että muut ohjelmat voivat suorittaa tehtävänsä samanaikaisesti tehokkaasti, esim. grafiikkaa, ääntä ja niin edelleen.
 • Sinänsä se luo linkin sovelluksen ja järjestelmän välille, tiedosto näkyy päätelaitteella (.dll), jotta se voi tunnistaa DLL -tiedoston.
 • On tärkeää huomata, että nämä tiedostot eivät ole suoritettavissa, joten ne näkyvät koodien muodossa, jotka on avattava järjestelmän sijaintina.
 • Tarpeettomia resursseja ei kopioida, mutta se suorittaa tehtävänsä eri ohjelmilla, mikä vähentää järjestelmän tilaa.
 • Joskus DLL -tiedoston avaaminen ei ole mahdollista, ja se luo tietyn virheen, joka sinun on ratkaistava käyttääksesi sovellusta tai ohjelmia, jotka haluat suorittaa.

Kuinka avata .DLL -tiedostoja verkossa

Meidän on herätettävä nämä prosessit eivät ole välttämättömiä tai eivät ole yleisiä suurelle yleisölle, mutta tämä ei tarkoita, että se ei olisi mahdollista, vaikka useimmissa tapauksissa käytetään käyttöjärjestelmän sisäisiä menettelyjä ja sen sisäänrakennettuja työkaluja.

A nopea tapa avata tai purkaa nämä tiedostot, käytetään Ase Assembly Exploreria tai DotPeek -ohjelmaan saatavissa olevia verkkopurkijoita. Mikä mahdollistaa avata .DLL tiedostoja. Toinen kiinnostava alkusoitto voi olla Fileworld, joka tarjoaa erityisen oppaan ja säestyksen jokaiselle avatulle luokitukselle, jos .DLL -tiedoston avaamista ei suoriteta loppuun verkkopurkimen avulla.

Kuinka voin käyttää DLL -tiedostoja Windowsissa

Meidän on pidettävä mielessä, että yleensä tämän tiedoston käyttö ei ole tavallista, koska sen ohjelmointi on suunniteltu automaattisesti. Mutta jos sovellus vaatii sitä, ja sinun on pakko avaa DLL -tiedosto sinun on suoritettava seuraavat vaiheet.

 • Siirry järjestelmän muistikirjaan, etsi se Windows -ikkunasta, napsauta Windowsin lisävarusteet ja Muistio -vaihtoehto tulee näkyviin. Toinen tapa päästä käsiksi ja se on helpoin, on sijoittaa hakukoneeseen muistio ja pitää myynti auki.
 • Sitten hän siirtyy kyseiseen tiedostoon, napsauttaa sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauttaa Avaa ja valitse jo asennettu ohjelma.
 • Siirry Muistioon, napsauta OK, täällä näet vain kirjaimia ja numeroita, joita et todennäköisesti ymmärrä, ellet ole ohjelmoija.

On tärkeää, että tiedät, minkä tyyppistä DLL -tiedostoa yrität avata, jotkut ovat jaettuja, DLL helvetti, Suojattu, yksityinen tai ainutlaatuinen.
avaa dll -tiedosto

Suorita.dll CMD: n kanssa

Ensimmäinen asia on mennä aloitustilaan. Siellä aiomme etsiä ’CMD’, jonka jälkeen avaamme tiedoston. Koska olemme jo auki, jatkamme suorita komento käyttämällä muotoa: ’RUNDLL.EXE , ’.

Vain käyttäjän oma painos on taattu Kuka lisää vastaavat tiedot komentorivin esikonfiguraatioon, eli aiemmin paljastettuun muotoon.

Missä dllname vastaa tiedostonimeä. Toisaalta tukiaseman tila osoitetaan tiedoston kyseiselle sijainnille. Toisaalta argumenttitila on tarkoitettu argumentin liittämiseen tiedoston suorittamisen vuoksi.

Vaiheet, joilla voit avata .dll Visual Studion avulla? – Ohjelma Windowsille

Ensisijaisesti viittaamme Assembly Exploreriin, johon aiomme ladata tiedoston. Jatkamme vientiä napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella.

Kun vientivaihtoehdot ovat latautuneet, valitsemme Visual Studion. Tässä vaiheessa Internetin käyttäjästä voidaan tehdä henkilökohtainen painos.

Mitä DLL -editoria voin käyttää niiden suorittamiseen?

Tällaisiin tarkoituksiin voimme käyttää välilyöntejä, kuten ’dll.files.com’, jolla on loistava käyttöliittymän vakaus, ja jolla on myös suuri arvostus. Toisaalta ’DLL editorfreeware’ -ohjelmaa käytetään paljon tämän tyyppisten tiedostojen muokkaamiseen ja suorittamiseen. Toinen käytettävissä oleva keino on vastaajan Resource Hacker.

Tapoja asentaa DLL -tiedostoja tietokoneelleni

Internetistä löydämme useita mahdollisuuksia DLL -tiedostojen asentamiseen tietokoneeseen, mutta meidän on yritettävä turvautua luotettavimpiin näkökohtiin. Siitä syystä meidän on mentävä lataamiseen erikoistuneille verkkosivustoille, asennus ja tiedot.

Tätä tarkoitusta varten käytetään alkusoittoja, kuten Wiki DLL, toinen suuri suosikki turvallisten DLL-tiedostojen hakuun on dll-tiedostot, tai kuuluisa DLL.me on ihanteellinen vaihtoehto tässä järjestyksessä. tehokasta DLL -lataajaa ei voi jättää pois.

Kun lataus on valmis, jatkamme asennusta. Sitä varten se on kopioitava seuraavaan hakemistoon: C: Windows -järjestelmä32.

Jatkamme nyt vastaavan rekisteröinnin kanssa, joka suoritetaan seuraavien vaiheiden mukaisesti:

 • Avaamme järjestelmän suoritusikkunanWindowsin manuaalisten komentojen avulla painetaan R -näppäimen vieressä, kun siellä tiedosto, joka olisi pitänyt kopioida aiemmin, liitetään. Ja toteutus etenee.
 • Jos ei toteuteta, regsvr32 -komento voidaan liittää lisätään tiedostonimeen ja pyydetään suorittamista uudelleen.
 • Toinen tapa suorittaa prosessi on poimi se Zip -asiakirjasta, Tätä varten meidän on napsautettava hiiren kakkospainikkeella ja valittava poimittava osa täältä. Kun asiakirja on purettu, se leikataan vain napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja painamalla leikkaa.
 • Siirrymme levylle ja pääsemme sinne system32: een, joka on Windowsin sisällä. Tässä tilassa liitämme tiedoston.

Prosessin loppuun saattamiseksi menemme kotitilaan, josta etsimme Suorita -ohjelmaa. Siellä aiomme transkriboida regsvr32 lisätään kopioidun tiedoston polkuun ja nimeen. Tämä automaattisesti rekisteröi juuri järjestelmään liitetyn sisällön rekisteröinnin.

dll -tiedostot ja Windows -logo

Rekisteröi a.dll Windows 10: ssä

Meidän on herätettävä aikaisemmat toimenpiteet, mutta muista, että DLL: n rekisteröinti Windows 10: ssä suoritetaan suoraan, vain toimenpide- tai täytäntöönpanopyyntö on perusteltu. Tämä saavutetaan manuaalisella Windows -komennolla ja näppäimellä R. Kopioi DLL -osoite ja suorita.

Voiko DLL -tiedostoja avata Android- tai iOS -laitteilla?

Suoraan tämä mahdollisuus ei ole toteutettavissa, Tästä huolimatta; on tapa tehdä tämä. Tätä varten meidän on siirryttävä sekä Android- että iOS -laitteisiin, sovellus, joka mahdollistaa .DLL -tiedostojen avaamisen.

Yksi toistuvimmista on Sharpenedin File Viewer. tästä huolimatta on muitakin erittäin hyödyllisiä tähän tarkoitukseen, kuten esimerkiksi DLL-Files Fixer. Se tarvitsee vain ladata ja asentaa kunkin käyttöjärjestelmän sovelluskaupan kautta.

Kuinka voin korjata dll -tiedostojen virheet Windowsista

On yleistä, että jotkut DLL -tiedostot ovat viallisia, tai murtumia esiintyy latauksen yhteydessä. Tätä varten käytämme useita käytännöllisiä ja tehokkaita ratkaisuja Windows -tiedostojen virheiden korjaamiseksi.

Käynnistä laite uudelleen

Vaikka se kuulostaa kliseiseltä, jos se on pätevä toimenpide ja korjaa monta kertaa mahdolliset virheet joita esiintyy järjestelmässä liittyen DLL -tiedoston osien ja sisäisten toimintojen yhteensopivuuteen ja näyttöön. Joten laitteen uudelleenkäynnistys uudistaa kaikki toiminnot alusta alkaen ja sulkee siten pois virheet.

Lataa ja asenna uudet DLL -tiedostot

Voi tapahtua, että kun DLL -tiedosto ladataan, a murtuma sen ohjelmallisissa komponenteissa, jonka osalta se vaikuttaa sen normaaliin kehitykseen, yhteensopivuuteen tai visualisointiin. Siksi on suositeltavaa ladata ja asentaa uusi DLL.

dll -tiedostoja Windowsin hakemistossa

Asenna sovellus tai ohjelma uudelleen

Tätä varten poistamme sen, mutta pääsemättä eroon lataustiedostoihin tallennetusta emotiedostosta tai minne tahansa. Käännymme hänen puoleensa ja palaamme suorittaa sovelluksen tai ohjelman asennuksen.

Suorita järjestelmän korjaukset

Jos edellä mainitulla ei ole toivottua vaikutusta, jatkamme korjausta, joka tehdään SFC -komentotyökalulla. Työkalun käyttö mahdollistaa täydellisen analyysin mahdollisista vikoista ja virheistä, mutta myös korjaa automaattisesti kaikki havaitsemansa virheet. Sen toteuttamiseksi pääkäyttäjä avataan ja annamme komennon ’sfc / scannow’

Rekisteröi tiedosto uudelleen .DLL

Tämä voi olla tehokas ja nopea ratkaisu, joka mahdollistaa virheiden ja epäonnistumisten ratkaisemisen vain tällaista toimintaa varten turvaudumme aiempaan selitykseen tiedostorekisteristä järjestelmässä. Mihin aiomme avata järjestelmän suorittajan manuaalisen Windows -komennon ja R -näppäimen avulla. Siihen liitämme komennon ’regsvr32’ / ja liitämme DLL -tiedoston nimen suorituksen suorittamiseksi.

Parhaat ohjelmat DLL -tiedostojen avaamiseen ja korjaamiseen

Manuaaliset korjaukset eivät aina ole tehokkaita ja se voi saavuttaa tyhjyyden, jota varten on mentävä erikoisohjelmiin DLL -tiedostojen korjaamiseksi ja avaamiseksi. Puhutaanpa hieman niistä.

Riippuvuus Walker

Se on tehokas ohjelma Microsoftille, jolla on siihen mahdollisuus suorittaa DLL -tiedostojen korjauksia, joka on ihanteellinen tehtävällemme, se tulee ladata vain noudattamalla latausliittymän näyttämiä vaiheita.

Dll universaali ongelmanratkaisija

Se on toinen suuri tekninen aputyökalu DLL -tiedostojen avaamiseen ja korjaamiseen sen käyttö on melko yksinkertaista, mutta tehokkaasti, mikä auttaa kaikissa DLL -tiedoston ongelmissa.

PC dll -tiedoston tunnistaminen

Suositukset ennen dll -tiedostoa

Mainitsimme jo aiemmin, että DLL -tiedosto ei ole usein käytetty ohjelma, ja monilla ihmisillä ei ole paljon tietoa sen käytöstä. Tietenkin ne, jotka työskentelevät itse ohjelmoinnin kanssa, tietävät, miten tehdä työ ilman komplikaatioita, siksi seuraavat suositukset.

 1. Se tuottaa tiettyjä virheitä, paras on älä yritä korjata niitä ilman perusohjelmoinnin tuntemusta, tai se vahingoittaa muita järjestelmän tiedostoja.
 2. On mahdollista, että jotkut DLL -tiedostot ovat vahingoittuneet viruksesta, ja siksi tietokoneellasi on päivitetty virustorjunta.
 3. Älä kiirehdi DLL -tiedoston poistamista tai aiheuta virhettä, joka ei salli joidenkin sovellusten toimintaa. Aiemmin tarkistin, mitä DLL -tiedostoja tietokoneellasi käytetään ja mitkä sovellukset liittyvät toisiinsa ja mihin ne voivat vaikuttaa.
 4. Jotta DLL -tiedostot toimivat oikein, ne vaativat joskus sovelluspäivityksiä, joten pysy kuulolla uusimpien päivitysten suhteen.
 5. Kun avaat DLL -tiedoston älä tee muutoksia hahmoihin tai symboleja, tämä voi aiheuttaa virheen.

Toivomme, että näistä tiedoista on ollut sinulle paljon hyötyä. Kun sinulle esitetään DLL -tiedosto, tiedät, miten se toimii ja miten sitä käytetään. Vaikka tiedosto on yksinkertainen, dynaaminen linkkikirjasto on suuri etu tietokoneen parempaa käyttöä varten.